Home - Články - Láskohled 16. - 22. října

Láskohled 16. - 22. října

vloženo 14. 10. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 16. - 22. října

Kozorozi, pozor! Po celý týden si musíte dávat pozor na to, abyste se nedotkli partnera! Oproti tomu Býky čeká velký milostný happyend. Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co čeká i vaše znamení zvěrokruhu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani, tento týden budete zářit vášní a odvahou. Srdce vám bude tlouct rychleji, ať už jste v dlouhodobém vztahu nebo hledáte lásku. Máte před sebou prostě spoustu lásky i vášně.

Býk
Dejte konečně partnerovi najevo, jak moc vám na něm záleží, a stravte spolu nějaký čas ve vybrané společnosti, která vás oba naplňuje. Romantika bude tento týden prostě ve vzduchu.

Blíženci
Toužíte po hlubokém a intelektuálním spojení ve vašem vztahu. Sdílejte své myšlenky a nápady s partnerem a poslouchejte, co má říct. Rozhovory mohou být vaším spojencem v lásce.

Rak
Raci, tento týden budete hledat bezpečí, příjemnost a harmonii ve vašem dosavadním vztahu. Vytvořte si domácí pohodu a stravte kvalitní čas s partnerem a klidně i celou rodinou.


Lev
Ukažte vašemu partnerovi, jak moc vám na něm záleží, a buďte připraveni ho dostatečně oslavovat. Romantika a vášeň budou klíčovými aspekty pro váš vztah, a to nejen v tomto týdnu.

Panna
Vaše dosavadní láska bude růst, jakmile najdete rovnováhu mezi péčí o sebe a péčí o partnera. Někdy totiž příliš času věnujete ostatním a na sebe zapomínáte. To je velká škoda!

Váhy
Sdílejte své nejhlubší touhy a tajemství s partnerem a buďte připraveni na vzájemné velké porozumění. Váš nynější vášnivý přístup k lásce může přinést intenzitu a transformaci.

Štír
V tomto týdnu hvězdy osudu radí vyrazit za kulturou a uměním. Nezadaní Štíři zde mohou potkat osobu svých snů a zadaní jedinci zase posílí vzájemné souznění se svým protějškem.


Střelec
Už dlouho pokukujete po svém kolegovi a i on pro vás má očividně slabost. Jediný problém je, že jste oba dva zadaní. Nyní nevíte, jak z toho ven, ale city vás začínají přemáhat.

Kozoroh
Tento týden budete hledat stabilitu ve vašem vztahu a momentálně toužíte po budování vaší společné budoucnosti. Váš praktický přístup k lásce vám pomůže dosáhnout pevného základu.

Vodnář
Dejte partnerovi prostor a podpořte jeho nezávislost. Společně objevujte způsoby, jak být spolu, aniž byste se cítili svázaní. Vaše originalita přinese do vztahu nádech svobody.

Ryby
Buďte tento týden pozorní k emocím svého partnera a dejte najevo, jak moc vám na něm záleží. Protějšek to nyní potřebuje. Společně si užijte romantické chvíle a společné vzpomínky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.