Home - Články - Říjnové novoluní ve Váhách

Říjnové novoluní ve Váhách

vloženo 12. 10. 2023
čas čtení: 5 minut

Říjnové novoluní ve Váhách

Podzimní novoluní v krásně harmonickém znamení Vah vyvrcholí v sobotu 14. října 2023 v 19:54. A nebude vůbec obyčejné, těšte se na kouzelný víkend plný pohody a lásky!

sdílet článek na facebooku

Novoluní ve znamení souladu

Novoluní pod vládou znamení Vah patří mezi nejpříjemnější a nejklidnější chvíle celého roku! Spojují se zde dvě velmi jemné a krásné energie, aby nám přinesly dokonalou relaxaci a pocit vyrovnání a harmonie ve všem, co nás trápilo. Především pak v partnerských, ale i jiných vztazích! Bude to zkrátka dokonalá pohoda!

Váhy jsou totiž vládcem harmonických vztahů, souladu a všeho příjemného. A nyní se v tomto znamení setkávají Slunce a Měsíc dohromady na stejném místě! A k tomu se navíc přidává i vládce komunikace planeta Merkur, který je se Sluncem a Lunou v konjunkci, takže bude snadné mluvit o pocitech a vyjádřit svá skutečná přání. Nejvíce si to budou užívat zrozenci ve znamení Vah, a kromě nich ještě Vodnáři a Blíženci.


Čas stvořený pro načerpání nových sil

Energie novoluní nám uzavírá jeden měsíční cyklus, a zároveň představuje start do toho následujícího. Jeden pomyslný kruh se uzavírá a další se otevírá. To je skvělá příležitost nechat za sebou všechno staré, co vás trápilo, uzavřít stará témata a resty a už na ně nemyslet. Pomalu se pak můžete začít připravovat na své nové plány do dalších týdnů.

Samotný nov a několik dnů kolem něj se však ze všeho nejvíce hodí pro odpočinek. Nyní není čas pro aktivitu, ale pro to, abychom se ztišili, zpomalili a nabrali nové síly – jak po psychické stránce, tak i fyzické. Energií vás jistě dobije klidný romantický večer s partnerem, chvíle o samotě s dobrou knížkou, příjemná procházka barevnou podzimní přírodou nebo meditace.

Tma a naše biorytmy

Novoluní nám kromě toho slibuje i kvalitní a hluboký spánek. Touto dobou jsou noci tmavé a bezměsíční, panuje atmosféra naprostého klidu a naše tělo to dokáže cítit. Pokud vám však do oken svítí pouliční lampa, může to trošku zkreslovat energii, kterou vaše tělo vnímá, takže se pokuste co nejvíce si svůj pokoj zatemnit.


Zajímavé je, že v přírodních podmínkách bez umělého osvětlení působí novoluní i na ženský měsíční cyklus. Ženy z přírodních národů dostávají obvykle „své dny“ najednou, právě v čase Měsíce v novu.

Zatmění Slunce v Americe

Toto novoluní v říjnu je výjimečné ještě jedním zvláštním úkazem. Je to prstencové zatmění Slunce, které bohužel u nás pozorovat nemůžeme, i když jeho energie nás přece jen ovlivní a může způsobit větší citlivost, podrážděnost nebo neklid.

Skvělé podmínky k pozorování však budou na velké části amerického kontinentu, jak v Severní, tak i v Jižní Americe. Z celosvětového hlediska tedy půjde o mimořádně zajímavý a vzácný astronomický jev. Tak co, dopřejete si cestovatelský zážitek?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.