Home - Články - Co vám zaručeně zvedne náladu podle znamení?

Co vám zaručeně zvedne náladu podle znamení?

vloženo 10. 10. 2023
čas čtení: 5 minut

Co vám zaručeně zvedne náladu podle znamení?

Co si budeme vykládat, každý den není posvícení. Někdy máme pocit, že je život proti nám. Jak si zvednout náladu a uniknout tak špatným myšlenkám? Mrkněte se, co vám radí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Znamení Berana je plné emocí a unáhlených rozhodnutí. Není divu, že se mu vždy všechno nevyplní podle představ. Beran je bojovník a náladu mu zaručeně zvedne prosazení vlastní osoby anebo dobývání nových pozic.

Býk
Jak odstranit chmurné myšlenky Býka? Upečte mu lahodný koláč, jeho vůně se rozprostře po celém domě a zlepší jeho náladu. Býk je požitkář, skvěle se uvolní v horké vaně se sklenkou kvalitního vína. Mile rád přijme pozvání na výbornou večeři.

Blíženci
S Blíženci je to složité. Buď jsou ukrytí ve své ulitě anebo se radují s přáteli. Blížencům zvedne náladu přísun nové práce, protože si myslí, že dokážou zvládat několik činností najednou. Pánové se odreagují při boxu v ringu, dámy sáhnou po dobré knize.

Rak
Špatná nálada Raka se promítá nejvíce do rodinných vztahů. Jakmile začne být posedlý nesmyslnými myšlenkami, začněte ho hýčkat. Rak nepohrdne masáží, mazlením a rozmazlováním jídlem. Potřebuje cítit jistotu a bezpečí, jen tak bude zase fit.


Lev
Na Lvu poznáte jeho zlost i bezmocnost ihned. Lev zuří anebo přestane zcela komunikovat. Lev neodolá jakémukoliv rozmazlování i sexuálním hrátkám. V každém případě ho potěší pozvánka na společenskou akci, kde může excelovat svým sex-appelem.

Panna
Jakmile na Panny dolehnou zlé myšlenky, potřebují se motivovat. Své duševní dojmy potřebují zvládat a prahnou po jistotě. Panny nepotřebují dárky, jen duševní podporu a porozumění. Hlavu si skvěle vyčistí při úklidu domácnosti.

Váhy
Váhy často bilancují a žijí jakoby ve dvou světech. Co jim zvedne náladu? Připravte jim vášnivou noc, plnou romantiky, smíchu a něhy. Váhy potřebují cítit teplo milovaného protějšku, jen tak budou v životě harmonické.

Štír
Lidé narození ve znamení Štíra se často potýkají s duševní nervozitou. I když své emoce umí dokonale skrýt, ožijí při zajímavém rozhovoru s dobrými přáteli u výborného vína. Svá trápení odeženou při vášnivém milování.


Střelec
Střelci se potýkají s depresemi a nepohodou nejlépe ze všech znamení. Špatnou náladou se prostě nenechají ovládnout. Když už nejsou ve své kůži, vyrazí za dobrodružstvím anebo do společnosti věrných přátel.

Kozoroh
Kozoroh bývá netrpělivý a podrážděný, když se mu nedaří v kariéře. Potřebuje mít své finance i úspěch pod kontrolou. Zmatek v jeho hlavě odežene jen dostatečný příliv náročných pracovních povinností.

Vodnář
Vodnář a podráždění? Všechno spraví klidný rodinný večer anebo dámská jízda. Vodnář se uvolní u vynalézání a duchovních aktivit. Jeho smysl pro humor je pro okolí drogou, proto by se měl smát a vyrazit do společnosti.

Ryby
Ryby nemají rády nejistotu, špatně ji snášejí. Potřebují cítit vnitřní harmonii a klid. Příjemně se odreagují u jógy i spánku. Náladu jim zvedne romantický večer ve dvou v teple domova, horká vana a rozmazlování.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.