Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. květen

Týdenní horoskop 16. - 22. květen

vloženo 14. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. květen

Nový týden, nové zážitky, noví lidé a nové lásky. A také nové radosti i nová zklamání. Převáží se ve vašem případě váhy na stranu štěstěny? Přečtěte si horoskop sestavený profesionální astroložkou a zjistěte, jaká je vaše nejbližší budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe jedince, který si vás váží, ale neumí vám to dát najevo. Celkem vás to mrzí, že se musíte neustále doprošovat nějakých láskyplných projevů. Zkuste si o tom s protějškem promluvit a uvidíte, jestli si z vaší komunikace něco odnese.

Býk
Do práce se každý den poměrně těšíte. Jste totiž v zaměstnání skvělá parta, která se spolu ráda vidí i mimo pracovní dobu. Práce vám pak jde snadno od ruky a ani vám nepřijde, že byste byli extrémně zaneprázdnění, což vám zvyšuje pracovní tempo.

Blíženci
Máte možnost jít do nějaké finanční investice, ale momentálně na to není zrovna nejvhodnější doba. Na druhou stranu si umíte přiznat, že situace možná už lepší nebude, a proto byste v některých finančních záležitostech měli být asertivnější.

Rak
Potkali jste zajímavého jedince, který vám do života dává hodně. Je to hodně charismatická osoba s jedinečným pohledem na svět, která učí i vás. Máte pocit, že s touto osobou zažíváte naprosto nové věci, které vás po mentální stránce uspokojují.


Lev
Záleží vám na zisku a snažíte se investovat do správných věcí. Někdy samozřejmě ujedete, ale většinou má váš zisk zvyšující se tendenci. Máte prostě na dobré obchody čich a taky se dokážete v mnoha směrech orientovat. Jen tak dál a úspěch přijde brzy.

Panna
Pokaždé, když někdo z vašich přátel prosí o pomoc, tak nemáte problém mu vyhovět. Poslední dobou vám ale přijde, že jeden z vašich přátel trochu využívá vaší dobrotivosti, dělá si z vás doslova zpovědní vrbu a volá vám i pozdě v noci. Všeho s mírou.

Váhy
Jste momentálně velmi kreativní a taky si umíte dobře rozvrhnout práci. Navíc, pokud se vám podaří získat si pozornost vedení firmy, tak už máte napůl vyhráno a povýšení, a s ním i slíbená finanční odměna, na sebe nenechá dlouho čekat. Jen tak dál!

Štír
Poslední dobou se kolem vás pohybují pochybná individua, která vám stále dělají návrhy, ať už se to osobního života týče, či financí. Nemáte rádi nějaké vyhrocené situace a snažíte se za každou cenu jednat slušně, ale nyní už nemáte jinou možnost.


Střelec
V osobním životě vám to příliš neklape. S protějškem se stále hádáte a mnohdy už vám přijde, že na takový vztah nemáte sílu. Už se s takovým člověkem upřímně ani nechcete bavit, natož se hádat. To by pro vás měl být první ukazatel, že je čas jít dál.

Kozoroh
V práci jste hodně iniciativní a nic nenecháváte náhodě. Rádi byste v pracovní sféře dosáhli na nějakou vyšší metu. Tak se nebojte ukázat co ve vás je. Kolegové možná budou žárlit a stanete se terčem pomluv, ale pracovní výsledek bude stát za to.

Vodnář
V práci jste potkali někoho, kdo vás zaujal. Občas si spolu zaflirtujete, ale nic vážnějšího v tom nehledáte, ale polední dobou se vám zdá, že na daného kolegu myslíte trochu víc než je zdrávo, i tak se ale držíte hesla, že co je v domě, není pro mě.

Ryby
Nepohodnete se s jistým členem rodiny a původně drobná hádka přeroste do doslova obřích rozměrů. Vzájemné city postupem času navíc dost ochladnou a vy zjistíte, že ne vždy se dá s rodinou vycházet. Narušené vztahy už ani nemáte chuť příliš urovnávat.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.