Home - Články - Láskohled 9. - 15. květen

Láskohled 9. - 15. květen

vloženo 6. 5. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 9. - 15. květen

Teprve se vám zapalují lýtka, nebo už dávno hoří? Ať tak nebo tak, s novým Láskohledem se dozvíte, jestli požár pro tentokrát raději uhasit, nebo na něj ještě přiložit. Nový Láskohled vám poradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Daří se vám získat pozornost někoho, o koho velmi stojíte. Daný jedinec vás poznal blíž a je vámi naprosto okouzlen. Přesně to jste měli v úmyslu a už přemýšlíte nad budoucností.

Býk
S novým partnerem si jste stále blíž. Máte opravdu radost, kam se váš vztah posouvá a máte za to, že budoucnost s tímto člověkem bude naprosto pohádková. A máte samozřejmě recht.

Blíženci
Váš nový idol se ze začátku projevoval úplně jinak než nyní. Jste z jeho změny celkem zklamaní a už nyní víte, že tento vztah nemá budoucnost a dobře děláte. Byli byste nešťastní!

Rak
Máte vedle sebe člověka, se kterým je opravdu velmi těžké vyjít. Nejednou vám někdo se známých řekl, že máte zlaté srdce a svatou trpělivost. A mají pravdu, nemáte to vůbec lehké.


Lev
Tento týden se s protějškem neshodnete na mnoha věcech. Jste oba dva až příliš zatvrzelí a nemáte na toho druhého náladu. Vyústí to v sérii vleklých hádek bez uspokojivého konce.

Panna
Narážky jednoho z kolegů považujete za nevhodné. Daný člověk si myslí, že je hrozně vtipný a má na všechno odpověď. Jeho sexistické poznámky jsou ale nevhodné a musíte tomu zamezit.

Váhy
Někteří členové rodiny vám do osobního života zasahují až moc. Stále mají tendence vám radit a protějšek je na to úplně alergický a dokonce s vámi jezdit na návštěvy k rodině.

Štír
Stále se vám nedaří uklidnit vztah se svým dlouholetým protějškem. Už jste si několikrát dali ultimátum, že musíte atmosféru doma nějak vyřešit, ale pořád se vůbec nic nemění.


Střelec
Konečně jste po dlouhém single období vyrazili někam mezi lidi. Báli jste se, že jste z randění a flirtování už dávno vyrostli, ale nakonec budete vývojem příjemně překvapeni.

Kozoroh
Potkali jste sice někoho zajímavého, kdo vás naprosto oslnil, ale jak to tak vypadá, tak tato osoba o vás nejeví zájem. Snažíte se, ale tento jedinec se zřejmě zakoukal jinde.

Vodnář
Bojíte se, že váš vztah už je u konce. Nemůžete najít společnou řeč a dokonce se vám zdá, že protějšek už si dávno našel někoho jiného. Máte svou hrdost a nechcete být ten druhý.

Ryby
Nemáte radost z toho, že si váš protějšek našel někoho, s kým tráví veškerý svůj volný čas. Máte totiž pocit, že ho daná osoba hodně mění a není upřímná. Něco se vám na ní nezdá.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.