Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. květen

Týdenní horoskop 9. - 15. květen

vloženo 7. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. květen

Neztrácejte čas lelkováním a stanovte si své životní priority. Aby se vám lépe rozhodovalo, přinášíme vám týdenní horoskop, ať víte, co vás následující dny čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
V některých záležitostech jste až příliš dominantní, což vám může způsobovat problémy zejména v osobních vztazích. Možná byste občas mohli přistoupit na kompromis, který vám někdo nabízí. Není to nic lehkého, ale výrazně tím zlepšíte některé vztahy.

Býk
Hodně poslední dobou přemýšlíte nad sebou, svým životem, ale obecně se zajímáte o dění ve světě a snažíte se žít, co nejméně konzumně a zejména tradičně. Spoustu věcí ve svém životě přehodnocujete a díváte se na svět jinak. To vás značně šlechtí.

Blíženci
Není čas na ústupky - to platí zejména v pracovní sféře, kde všichni ustupujete umíněnému kolegovi, protože nechcete mít v práci dusnou atmosféru. Danému člověku ale hodně narostl hřebínek a všechny vás svou morálkou a neslušným chováním dost vytáčí.

Rak
Půjdete na nezávazné rande, protože už jste měli dost single života. Po téhle schůzce se ještě rádi k single životu vrátíte. Na schůzku přišla divná osoba s ještě zvláštnějšími názory a na konci vám dávala neslušné návrhy. To jste si nenechali líbit.


Lev
Některé záležitosti se vám začínají vymykat z rukou. To se vám přestává líbit, protože máte rádi ve svém životě pořádek a všechno, jak se říká, na svém místě. Pokud něco nejde podle plánu, tak jste z toho hodně nervózní. Neumíte totiž vůbec riskovat.

Panna
V práci je někdo, ke komu máte opravdu hodně blízko. I kdybyste v zaměstnání skončili, tak si můžete být jistí, že vzájemné sympatie už nadobro zůstanou. Jste prostě ze stejného těsta, máte stejné koníčky, možná i kamarády a vaše povahy k sobě ladí.

Váhy
Úkoly, které vám v práci zadají, zvládáte opravdu rychlostí blesku. Jen abyste si na sebe neušili bič. Když vedení vidí, že máte takové výsledky, tak vám budou práce přidávat a mít na vás vysoké nároky. Na druhou stranu na sebe zase můžete být pyšní.

Štír
Nemáte peněz na rozhazování, ale vždy jste byli štědří, a hlavně nemyslíte jen na sebe. To je opravdu šlechetné a hodně lidí si vás za to váží. Nemáte potřebu všem ukazovat, kolik peněz kam dáváte, ale občas vám něco uklouzne a sklízíte za to obdiv.


Střelec
Na svém kolegovi si pomalu začínáte všímat, že začíná být značně vyhořelý. Chtěli byste mu nějak pomoct, hlavně kvůli jemu, ale i kvůli práci, která na něm momentálně stojí a také je pravda, že v kanceláři nevládne zrovna nejpříjemnější atmosféra.

Kozoroh
Hodně času i peněz investujete do sebe, svých koníčku, ale i vzdělání. Máte pocit, že to, co se naučíte a v čem se zlepšíte, tak to vám nikdo nevezme. Nenechte se odradit řečmi někoho z okolí, že se dáváte na blbosti, nebo že vaše koníčky jsou pošetilé.

Vodnář
Nestojíte o názory kolegy, který všem v okolí radí a snaží se každého přesvědčit o svých názorech. Všichni už na něj mají spadeno a nikdo ho v práci nemá rád. Po pracovní stránce mu ale nemáte co vytknout. Musíte si říct, že všude je někdo takový.

Ryby
Měli byste dát přednost odpočinku a práci tak nějak odložit na druhou kolej. Není ale všem dnům konec. Ještě můžete ve svém životě udělat pořádný vítr, ne-li doslova uragán a všem ve vašem okolí doslova vytřít zrak svou pohodou a uměním odpočívat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.