Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. listopadu

Týdenní horoskop 13. - 19. listopadu

vloženo 12. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. listopadu

Začtěte se do nového týdenního horoskopu a poznejte svou nejbližší budoucnost hezky den po dni. Uvidíte, že ty horší chvíle vždycky nakonec vystřídají okamžiky mnohem krásnější. Proto nepropadejte špatné náladě, i když se vám třeba zrovna nedaří. Jděte štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude pro vás plný energie a odhodlání. Mějte však na paměti, že byste neměli přehánět a nedávejte do všeho stodeset procent. Udělejte si chvilku na odpočinek a relaxaci, abyste si udrželi vyváženost nejen v osobním životě, ale i v tom pracovním.

Býk
Merkur je tento týden v opozici s Jupiterem a projeví se to zejména v pracovní sféře. Očekávejte nějaké neshody s vašimi kolegy, ale i nadřízeným. V některých záležitostech si vůbec nebudete rozumět a raději zvolíte chytře ústup, dokud se věci neujasní.

Blíženci
Svět je okolo vás momentálně plný nových myšlenek a inspirace. Je vhodné, abyste této pozitivní přízně hvězd využili. Můžete se dostat k nápadům, které vás potěší a vedou k novým projektům. Buďte otevření změnám, novým příležitostem a seznámení!

Rak
Další listopadový týden bude o seberozvoji a péči o sebe, tak si udělejte čas na relaxaci a samoopatrování. Může to být ideální doba na začátek nového zdravého režimu nebo na rozjímání. Uvědomíte si, že sami sobě věnujete žalostně málo času. Je čas na velkou změnu.


Lev
Máte před sebou zajímavé období. Budete mít silnou touhu zářit a být ve středu pozornosti. Můžete být kreativní a expresivní, což vám přinese pozitivní reakce od ostatních lidí. Nezapomeňte také na podporu těch kolem vás. Ta je pro vás důležitá.

Panna
Milé Panny, vaše znamení nyní tvoří zajímavý a pozitivní trigon s Jupiterem. Dařit se vám bude po všech stránkách života, a zejména milostná sféra hlásí velké změny. Máte jedinečnou šanci potkat někoho zajímavého, kdo se k vám bude báječně hodit.

Váhy
Momentálně cílíte na harmonii a rovnováhu v životě. Snažte se vyřešit konflikty a nechte místo pro lásku a porozumění. Zjistíte, že je lepší se dívat jen na ty hezké věci okolo vás a špatné nevnímat. Můžete také najít radost ve výtvarném vyjádření.

Štír
Máte před sebou období, kdy budete objevovat vlastní osobnost, ale i povahové rysy, které vás překvapí. Můžete se setkat s výzvami, které vám pomohou růst a vyrovnat se se strachem. Musíte do toho jít ale naplno a přijmout vše, co se vám naskytne.


Střelec
Tento týden budete cítit potřebu dobrodružství a objevování. Je skvělá doba na cestování nebo na zkoumání nových oblastí vašeho života. Buďte otevření novým zkušenostem a nebojte se ani exotiky. Nemáte s kým jet? Co objevit vlastní JÁ a vyrazit sami?

Kozoroh
Letní sluníčko vám schází, cítíte se unavení a bez nálady, a čeká vás velký úbytek energie. Zkuste s tím trochu bojovat! Najděte si nový sport, který vás bude bavit anebo se vydejte dobít baterky někam do lesa či na hory. A nezapomeňte s sebou vzít kamarády.

Vodnář
Když chcete, tak vaše empatie nezná mezí. Máte pomocnou ruku pro své přátele i rodinu, která je pro vás moc důležitá. Můžete mít silný smysl pro soucit a porozumění pro ostatní. Nebojte se vyjádřit své pocity a být podporou pro ty, které máte rádi.

Ryby
Pro mnoho lidí ve svém okolí jste velice inspirativní osoba, která se nebojí naplno vyjádřit svůj názor. Někdy je ale těžké podívat se pravdě do očí, a proto máte jen pár opravdových přátel, ale ti si vás skutečně váží a jste pro ně dokonalým vzorem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.