Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. března

Týdenní horoskop 13. - 19. března

vloženo 11. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. března

Setkáte se tento týden s milými lidmi, kteří vás nabijí pozitivní energií, nebo byste raději měli zůstat sami a relaxovat u pěkného filmu s mísou popcornu? Hledejte odpověď v našem novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobých svazcích se začíná blýskat na lepší časy. Hodně jste snížili některé své nároky a nyní se vám oběma ve vztahu hned lépe dýchá. I váš protějšek si uvědomil, že není důležité si pořád něco dokazovat a je dobré ve svých nárocích zvonit.

Býk
Snažíte si dokázat, že ve svém oboru jste opravdu odborník. Teorii sice máte v malíčku a věříte ve své schopnosti, ale firmy hodně zajímá i praxe, které vy nemáte zas až tolik. Doufáte, že se vám nějaká zajímavá pracovní nabídka rychle naskytne.

Blíženci
Jste stále ještě dost špatní z toho, že vás zradil někdo vám velmi blízký. Je ale načase postavit se tomu čelem a najít ve svém životě vytouženou harmonii. Je naprosto zbytečné stále se točit v kruhu a opakovat se. Zvedněte hlavu a jděte konečně dál!

Rak
Tento týden vás může potrápit lehce pochroumané zdraví. Již delší dobu vás trápí nějaký zdravotní problém a nyní to vypadá, že se problém stupňuje a vy byste se na něj v nejbližší době měli zaměřit. Jinak byste si mohli zadělat na vleklejší onemocnění.


Lev
Mezi kolegy máte přirozený respekt a celkově jste v zaměstnání úspěšní. Vedení si začíná vaší přirozené dominance všímat a rozhodne se vám dát větší podíl zodpovědnosti. Nyní už je jen na vás, jak se k tomu postavíte a zda ukážete, co ve vás je.

Panna
Momentálně jste si po finanční stránce značně polepšili. S penězi vycházíte výborně a ještě se vám podaří ušetřit pár korun navíc. Nehodláte toho ale nijak zbytečně využít, prostě si je jen budete šetřit a uvidíte, kdy se vám budou nejvíce hodit.

Váhy
Už delší dobu si říkáte, že byste rádi obrátili pozornost k nějakým vyšším cílům a rádi byste se zúčastnili nějakého sebevzdělávacího programu, možná až s duchovní tematikou. Celkově vám přijde, že se vše obrací k lepšímu a vy z toho máte radost.

Štír
Skvěle se vám daří držet se vašeho stravovacího i cvičebního plánu, který jste si začátkem roku nastavili. Už teď se dostavují pozitivní výsledky a to v tom, že ze sebe máte dobrý pocit a celkově se cítíte zdravě a odpočatě. To je to nejdůležitější.


Střelec
Potkáte člověka, s kterým je vám fakt dobře. Máte pocit, že se do ničeho nenutíte a vše je tak nějak přirozené. Dokonce se vám zdá, že i hvězdy osudu jsou vám nakloněny ve všech sférách, protože se vám daří nejen na poli milostném, ale i pracovním.

Kozoroh
Pokud přemýšlíte nad větší finanční investicí, tak je nejlepší období do toho skočit po hlavě. Ceny nemovitostí nadále klesají a vy byste tak mohli lehce zúročit vaše dosavadní úspory. Nezapomeňte se samozřejmě poradit s někým, kdo financím rozumí.

Vodnář
Saturn byl ještě donedávna ve vašem znamení a i nyní se stále nachází v poměrně příznivém trigonu s Marsem. Štěstí vás proto jen tak neopustí a výrazný posun můžete zaznamenat například v pracovní sféře, ale ani finanční stránka nepřijde zkrátka.

Ryby
Merkur tento týden tvoří poměrně nepříjemnou kvadraturu s Marsem a šéf na vás bude mít tento týden celkem spadeno. Neustále vám bude stát za zády a kontrolovat veškeré vaše úkony. Netušíte, co za tím stojí, protože svou práci děláte stále precizně.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.