Home - Články - Týdenní horoskop 12. - 18. října

Týdenní horoskop 12. - 18. října

vloženo 10. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 12. - 18. října

Když se člověk podívá do kalendáře, nechce se mu ani věřit, že už je dávno říjen! Ale nenechte se zlákat předraženými vánočními nabídkami supermarketů a užívejte si naplno přítomnosti. K tomu vám pomůže náš týdenní horoskop, který poradí, před čím se mít na pozoru a z čeho se radovat.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se nijak nezatěžujte a dopřejte si zasloužený odpočinek. Celý rok jste tělo i mysl namáhaly a to si vyžádá svou daň. Pečujte o sebe jako nikdy. Nápomocno Vám k tomu může být páteční Novoluní, které by mohlo nastartovat relaxační víkend.

Býk
Můžete si klidně dopřát i něco hezkého na sebe a nemusíte se bát zbytečně utracených peněz. To co si tento týden pořídíte, skutečně vynosíte ve velkém a prostě to bude dobrá koupě. Máte však nyní sklony k nachlazení, tak si raději pořiďte něco teplého.

Blíženci
Svůj čas si umíte velice dobře zorganizovat. Nyní vám to bude dělat tak trochu problémy. Budete mírně zmatení a občas se přistihnete, že koukáte někam daleko do neznáma. Nechcete si to vůbec přiznat, ale stojí za tím jedna velmi sympatická osůbka.

Rak
Seznámíte se s někým, kdo je k vám velice upřímný. Občas to ale bude bolet, ale nakonec budete rádi, že jste tohoto člověka, který se s vámi ani trochu nemazlí, poznali. V mnohém vám totiž otevře oči a ukáže, že sebekritika není vůbec nic špatného.


Lev
V práci sklízíte jeden úspěch za druhým. Šéf je z vašeho aktivního přístupu nadšený a nezůstane jen u chvály. Samozřejmě, že můžete za svou píli očekávat příjemnou odměnu, která vám udělá radost, ale rovněž se pak cítíte být cenění a také důležití.

Panna
Nijak se nebráníte nezávaznému flirtu na pracovišti. Pokud je vše v nevinné rovině, tak se necháte strhnout atmosférou. Co si ale teď dovoluje jeden z vašich spolupracovníků je k nevíře. Zjistíte, že i další kolegové s ním mají obdobné problémy.

Váhy
Páteční Nov ve Váhách doporučuje klid ve všech sférách. Dopřejte příjemný relax svému tělu, lidem ve vašem okolí, ale například i své zahrádce, kde půda rovněž potřebuje doplnit tolik vzácné živiny. Pozor si nyní dávejte na močový měchýř a oblast ledvin.

Štír
Tento týden budete mít tvořivou energii, která způsobí, že začnete ve velkém vyklízet svou domácnost a vymýšlet ty nejrůznější změny a vylepšení. Váš domov už skutečně potřeboval přeorganizovat a vy navíc nyní svému domovu vdechnete novou atmosféru.


Střelec
Dávejte si tento týden pozor na osoby, které vám nabízí nějaké výhodné koupě či skvělé investice. Vaše penízky u tohoto člověka opravdu nebudou v bezpečí a spíše o ně přijdete. Nejste osoba, která věří každému, ale tento jedinec je dost přesvědčivý.

Kozoroh
V práci to momentálně nevypadá úplně tak růžově. Děláte časté chyby z nepozornosti a nemůžete se ale vůbec soustředit. Díky tomu vypadáte mnohdy trochu nemožně a musíte se potýkat s nepříjemnými pohledy od nadřízeného, ale i vašich spolupracovníků.

Vodnář
Mars v Beranu je stále ve velice příznivém sextilu s vaším znamením a způsobuje radost ve všech sférách. Obzvlášť v osobním životě se vám bude skvěle dařit. Jste totiž plni úžasné energie, která vám pomáhá zdolávat všechny nepřízně osudu a oslňuje okolí.

Ryby
Milé Rybičky, nacházíte se zrovna v příjemném, až doslova harmonickém sextilu s Jupiterem. Je vám přáno v milostných vztazích. Narazíte na někoho naprosto skvělého, kdo vás okouzlí na první pohled. Sympatie budou vzájemné a hned je ruka v rukávě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.