Home - Články - Aromaterapie - léčba pomocí vůní

Aromaterapie - léčba pomocí vůní

vloženo 7. 10. 2020
čas čtení: 5 minut

Aromaterapie - léčba pomocí vůní

Fascinující svět vůní má sílu, kterou lze bez nadsázky nazvat magickou. Dopřejte svému tělu a duši potěšení z vonných éterických olejů! Přinesou vám novou životní energii, dokonalou relaxaci, uvolnění od stresu nebo vás perfektně naladí pro večerní erotické zážitky – přesně podle vašich přání! Stačí si vybrat tu správnou vůni!

sdílet článek na facebooku

Co je aromaterapie a k čemu slouží?

Aromaterapie se řadí mezi metody alternativní medicíny a její blahodárné účinky znají tisíce lidí na celém světě. Zařaďte se mezi ně! Jediné, co potřebujete, jsou ty správné éterické oleje a pár jednoduchých doplňků, jako je aromalampa.

Čich je ze všech pěti smyslů nejvíc navázán na naše pocity. Vůně a pachy silně působí na naši psychiku, často aniž bychom si to sami uvědomovali. Jistě znáte třeba situace, kdy vám setkání se známou vůní najednou oživí dávno zapomenuté vzpomínky...

Aromaterapie má sílu naladit psychiku přesně tak, jak potřebujete. Navíc vám pomůže zbavit se mnoha tělesných potíží, především těch, které jsou způsobeny stresem, nervozitou a vnitřní nevyrovnaností. Stačí vybrat éterický olej, který odpovídá vašim potřebám a zvolit vhodnou metodu jeho aplikace – nejčastěji se používá inhalace vůní nebo vonná masáž. Pak už se můžete těšit na výsledky, které se dostaví co nevidět!


Zkuste to. Je ta nejlepší doba!

V sychravých podzimních dnech nastává pro aromaterapii ta nejlepší doba! Nenechte se zaskočit zimou a deštěm a zlepšete si náladu krásnými a smyslnými vůněmi! Ponořte se do jejich záplavy – načerpáte nové síly a uvolníte se od starostí všedního dne. Vyzkoušejte to!

Začít s aromaterapií je snadné a zvládne to úplně každý. Stačí si vybrat ten správný olej! Vonné oleje pro aromaterapii obsahují pravé rostlinné silice. Jednotlivé vůně můžete používat každou zvlášť, ale ještě lepšího účinku dosáhnete, když je namícháte přesně podle účelu použití.

Aromamasáž – úleva a potěšení pro tělo!

Astronakupy_obrazky_clanek_Aromaterapie_small.jpgAromamasáž je skvělá věc – poskytne vašemu tělu uvolnění a relaxaci a má též afrodiziakální účinky! Vyzkoušejte ji s vaším protějškem nebo s dobrou kamarádkou!

Jak na to? Naneste na tělo speciální vonný masážní olej, postupně ho rozetřete a vmasírujte do pokožky. Pokud jste na masáž zvyklí, nebojte se trošku přitlačit. Postupně tímto způsobem ošetřete celé tělo s výjimkou intimních partii. Budete se cítit jako znovuzrozeni! Nebo se můžete rozhodnout namasírovat pouze některé části těla.

Masážní vonné oleje se od olejů do aromalampy velmi liší. Jejich základem je některý z nevonných přírodních rostlinných olejů, které pokožku zklidňují a zvláčňují, a tento základ je obohacen o příměs vonných éterických silic. Naproti tomu oleje do aromalampy sestávají z koncentrované vonné silice. Je velmi důležité tyto oleje nezaměňovat – použití čistého neředěného éterického oleje přímo na kůži by mohlo vyvolat podráždění!


Čeká vás romantický večer ve dvou a chcete, aby byl ještě smyslnější? Máme pro vás nabídku olejů různých druhů – vyzkoušejte je a nechte se překvapit vášní, kterou vzbudí!

Aromatická inhalace – obklopte se vůní

Nemáte na aromamasáž čas? Nevadí! Stejně účinná je aromatická inhalace, tedy léčba pomocí vdechování vůní. Tato metoda je snad nejrozšířenější a nejoblíbenější díky své jednoduchosti a účinnosti.

img_aromaterapie_Aromalampa.jpgVše, co potřebujete, je aromalampa, čajové svíčky a éterický olej, tentokrát v čisté koncentrované podobě. Zapálením svíčky v aromalampě se rozehřeje mistička na jejím vrchu, do které nalijete trochu vody s několika kapkami vybraného éterického oleje. Za pár minut se již po vašem bytě bude rozlévat líbezná a léčivá vůně!

Stejný pocit blaha můžou zaručit i různé vonné tyčinky nebo vykuřovadla, jejiž pronikavá vůně vám přinese klid, štěstí a životní vyrovnanost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.