Home - Články - Podzimní tarotový horoskop financí 2020

Podzimní tarotový horoskop financí 2020

vloženo 6. 10. 2020
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop financí 2020

Která znamení budou mít na podzim plnou peněženku a kdo musí počítat každou korunu? Tarotové karty vám poradí, jak na peníze!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Páže mečů
vám přináší nové příležitosti a možnosti, a je pouze na vás, kolik z nich zvládnete vytěžit! Počítejte tedy s tím, že se možná budete muset trochu ohánět, ale každopádně se vám to vyplatí! Otevírají se vám totiž velmi perspektivní záležitosti, které vám budou přinášet zisky i do budoucna! Je potřeba přemýšlet pohotově a reagovat rychle – když s k vám dostanou nové informace, důležité je na nic nečekat a jednat! Jedině tak si zajistíte maximum financí a vyhnete se zbytečným ztrátám! Je tedy velmi důležité ujasnit si priority a vědět co chcete, ať pak o tom nepřemýšlíte za pochodu, to už bude pozdě. Jako Berani jste ovšem schopni být maximálně pohotoví a tentokrát se nemusíte obávat, že byste svojí pověstnou netrpělivostí něco zkazili. Právě naopak, vyděláte ne tom nebo ušetříte!

Býk
Karta Rytíř mincí ukazuje, že vaše usilovnost a vytrvalost vám přináší zisky, a teď to bude platit ještě víc než doposud. Vaší peněžence nejvíc prospěje, když budete držet stabilní směr a dál pracovat na tom, co máte rozdělané. Není čas na experimentování s investicemi, mnohem lepší nápad bude vsadit na vaše jistoty a neměnit to, co se vám osvědčilo. Jako pracovití Býci si dokážete zajistit výborné zisky i bez zbytečných spekulací, které by znamenaly akorát tak riziko. Po finanční stránce jste oporou i pro další lidi, ať už je to vaše rodina nebo spolupracovníci, a tito lidé s vámi počítají. Dejte jim pocítit, že se na vás mohou spolehnout, ať je doba jakákoliv. Ale u toho všeho nezapomínejte, že je potřeba rozumně a opatrně investovat, protože pouze tak vám mohou vaše peníze dál vydělávat.

Blíženci
Karta Hvězda
je velmi optimistickou a krásnou kartou velké naděje – takže se rozhodně máte na co těšit! Naznačuje, že budete mít skvělou příležitost vydělat peníze na něčem, co vás baví a má to pro vás hlubší smysl! Osud se o vás dobře postará a konečně pro vás život přestane být honičkou za penězi, ale budou k vám přicházet za něco, co budete dělat z vašeho vlastního přesvědčení, nikoliv kvůli výdělku! Co to bude? Nechejte se překvapit, i když možná již odpověď tak trochu tušíte. Na ty nejlepší zprávy si ovšem ještě budete muset chvíli počkat a velmi mile vás to překvapí. Rozvíjejte tedy ty vaše aktivity, které vás nejvíc naplňují a baví, a peníze příliš neřešte. Věřte tomu, že k vám zkrátka přijdou, a bude jich dost na naplnění všech vašich potřeb! Štěstěna nad vámi drží svou ochrannou ruku a nouze vám nehrozí!


Rak
Karta Měsíc
říká jasně – dejte si pozor na stavění vzdušných zámků! Je snadné počítat peníze, které jste ještě nevydělali, ale je potřeba dobře rozlišovat, co jsou vaše jistoty, se kterými můžete počítat, a co jsou jenom plané sliby a iluze. Nenechejte se obalamutit, žádné zázraky na vás nečekají a vaše finanční situace bude přesně taková, jakou si ji uděláte. Vyplatí se vám proto zůstat nohama pevně na zemi a věřit pouze tomu, co je osvědčené a důvěryhodné. Když budou nějaké sliby nebo možnosti vypadat až podezřele dobře, mělo by vám to o nich něco napovědět! Nejste přece naivní – i když každý rád sní a touží po zázracích! Pokud na to budete myslet a nenecháte se napálit, pak na tom budete finančně velmi dobře a vaše příjmy porostou, i když pomalým a pozvolným tempem.

Lev
Karta Smrt
již od pohledu vypadá jako posel značných nepříjemností. Ale není to tak docela pravda – nenechejte se tedy vyděsit! Žádnou velkou idylku od ní sice čekat nemůžete, ale spíš se bude jednat o období změn a transformace, přechodu na nějakou novou úroveň. Tato karta vám připomíná, že aby se začalo něco nového, musí se něco starého skončit. Je potřeba rozloučit se se starými jistotami, protože teprve pak se na vás mohou usmát nové a svěží příležitosti. Když však jde o peníze, tohle se mnohem snáz řekne, než udělá! Vzdávat se jistých výdělků a zisků ve prospěch nejistých nových příležitostí, to zní tedy hodně pošetile! Jenomže přesně to vás teď posune kupředu! A pozor – pokud byste se zuby nehty drželi toho starého, počítejte s tím, že to nakonec stejně padne! Po dobrém nebo po zlém, osud vás zkrátka tlačí k tomu začít novou kapitolu a těžko se tomu vyhnete!

Panna
Karta Eso mincí
– zní to dobře, že jo? A je to přesně tak úžasné, jak to vypadá, a možná dokonce ještě o kousíček lepší! Po finanční stránce budete letos na podzim zkrátka miláčky Štěstěny a všechno, do čeho se pustíte, vám bude přinášet zisky. Konečně si budete moct dovolit všechno, po čem toužíte a splnit si své sny, tedy alespoň ty, které jdou koupit za peníze! Můžete se těšit na celou řadu příjemných překvapení v materiální oblasti, úspěchy a výdělky se vám budou jen tak sypat a užijete si spoustu radosti! K tomu vám můžeme jedině poblahopřát! Toto příznivé období je pro vás zároveň příležitost vytvořit si stabilní rezervu do budoucna, protože přece jen, žádný zázrak netrvá věčně. Máte však skvěle našlápnuto a s vaším vlastním přičiněním z toho bude dlouhodobé bohatství a hojnost!


Váhy
Karta Mág
naznačuje, že trochu kalkulovat a spekulovat není zlé – právě naopak! Je však potřeba dělat to sebevědomě a ve velkém stylu a zajistit si, že budete pánem situace, který ovládá strategii a má věci pod kontrolou. Když budete mít promyšlený plán, není pro vás s vaší šikovností vůbec náročné dopracovat se k mimořádným ziskům. Platí ovšem nenechávat nic náhodě a mít jasno v tom, co děláte a co tím sledujete. Klíčem k úspěchu jsou informace – jenom díky nim můžete být vždy o krok napřed, předběhnout konkurenci a přitáhnout peníze k sobě. Vyplatí se proto pozorně sledovat, co se kde děje, a nespoléhat se pouze na novinky, které se k vám dostanou ať už z televize nebo od vašeho okolí. Vy sami můžete mít věci pod kontrolou, místo abyste se nechali jenom tak unášet osudem a čekat co k vám přijde. Nezapomínejte na to!

Štír
Karta Šest mečů
vám připomíná, jak nesmírně důležitá je spolupráce, a to obzvláště v časech finanční krize. Místo abyste se spoléhali jenom sami na sebe, je dobré mít kolem sebe úzký okruh blízkých lidí, se kterými se navzájem podržíte vždy, když to bude potřeba, a víte, že jeden druhému můžete naprosto věřit. Možná není snadné takové lidi kolem sebe získat, ale když se vám to jednou povede, máte vyhráno. Teď je čas, kdy je potřeba rozhlédnout se kolem sebe a vyhodnotit, kdo z lidí, se kterými spolupracujete, je natolik spolehlivý, že jste ochotni jít do užší spolupráce. Je to o důvěře a spolehnutí, a díky nim se vám povede snáz překonat všechny výzvy, kterým budete čelit. Platí to nejen v práci a podnikání, ale taky v oblasti rodinných financí a vztahů s příbuznými, kde je spolupráce a spolehlivost ještě několikanásobně důležitější!

Střelec
Karta Velekněz
zobrazuje postavu moudrého rádce a učitele, kterému se vyplatí věřit a následovat jeho rady. V oblasti peněz toho sami až tolik nového nevymyslíte a nejlépe uděláte, když se spolehnete na autoritu, které důvěřujete. To je dobrá zpráva, protože to znamená o starost méně – je zde někdo, kdo vám ukáže ten správný směr! Kdo to ovšem je? Důvěřujte svému pocitu – možná je to někdo z vašeho okolí, z vašich nadřízených, z rodiny nebo nějaký starší a zkušenější přítel. Může to ovšem být i někdo, koho osobně neznáte – třeba autor knih nebo duchovní učitel. Otázka peněz úzce souvisí s celkovým přístupem k životu, a podle toho, jak se k tomu teď postavíte a jestli si necháte poradit, se vám bude taky dařit! Vaše vyhlídky jsou vynikající, ale chce to jistotu a důvěru, a když jednou budete na správné cestě, pak už to půjde hladce!


Kozoroh
Karta Pět pohárů se nese ve znamení smíšených pocitů – na jedné straně vás trápí nějaká finanční ztráta a neúspěch, na druhé straně se vám spousta jiných věcí daří a vychází. Je tedy jen na vás, jestli se na to podíváte z optimistického nebo pesimistického úhlu pohledu – a radili bychom vám raději to první! Je totiž zbytečné brečet nad rozlitým mlékem. Každému se občas něco nepovede a nemá smysl si to vyčítat – možná jste to ani nemohli nijak ovlivnit, a konec konců nic až tak strašného se neděje, svět běží dál, i když jste někde nějaké ty koruny zbytečně ztratili. Raději se na to dívejte jako na ponaučení a soustřeďte se na plány a projekty, které vám vynášejí spolehlivě. Zaslouží si, abyste jim věnovali více pozornosti, mají perspektivu do budoucna. A věřte tomu, že všechny ztráty vám to vynahradí!

Vodnář
Karta Královna holí
ukazuje, že v centru vaší pozornosti se teď ocitne otázka, jak s penězi co nejlépe hospodařit, místo jak jich vydělat více. Proto obrátíte pozornost do značné míry na svoji domácnost a na to, co byste mohli v jejím chodu zlepšit a zefektivnit. Je to cesta k větší nezávislosti, protože pak vás nemusí tolik trápit případné výpadky příjmů, budete totiž vědět, kde hledat rezervy a jak si co nejlépe zorganizovat výdaje. Za spoustu věcí například ani nemusíte nikomu platit, protože si je dokážete zajistit svépomocí a stojí vás to jen nějaký ten čas navíc, nebo se obrátit na někoho z přátel v rámci vzájemné výpomoci. Peníze jsou konec konců jen prostředek a nikoliv účel, a možná si naplnění svých potřeb dokážete zařídit i jinak, a mnohdy dokonce ještě lépe a kvalitněji. Tudy zkrátka vede cesta, která je víc než perspektivní!

Ryby
Karta Slunce patří mezi nejšťastnější karty tarotu a věští vám spokojený, bezstarostný a radostný podzim – bez zbytečného řešení peněz! Peníze byly, jsou a budou a touto dobou jich budete mít naprostý dostatek k tomu, abyste si mohli pořídit všechno, co potřebujete a chcete. Zkrátka finanční otázky můžete na nějakou dobu hodit za hlavu, všechno bude klapat i bez vašeho přičinění, tak si to užijte a využijte tento čas k příjemnějším záležitostem! Věnujte se věcem, které vás baví, lidem, které máte rádi, a na počítání peněz se vykašlete! Štěstěna vám bude přát natolik, že všechno, co musíte zaplatit, bez problémů zaplatíte, aniž byste si kvůli tomu dělali vrásky na čele. A spekulovat, jestli byste náhodou nemohli vydělat ještě více? Je to zbytečné, více peněz vám už více štěstí nepřinese, tak co byste s tím ztráceli čas!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.