Home - Články - Týdenní horoskop 12. - 18. října

Týdenní horoskop 12. - 18. října

vloženo 10. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 12. - 18. října

Když se člověk podívá do kalendáře, nechce se mu ani věřit, že už je dávno říjen! Ale nenechte se zlákat předraženými vánočními nabídkami supermarketů a užívejte si naplno přítomnosti. K tomu vám pomůže náš týdenní horoskop, který poradí, před čím se mít na pozoru a z čeho se radovat.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se nijak nezatěžujte a dopřejte si zasloužený odpočinek. Celý rok jste tělo i mysl namáhaly a to si vyžádá svou daň. Pečujte o sebe jako nikdy. Nápomocno Vám k tomu může být páteční Novoluní, které by mohlo nastartovat relaxační víkend.

Býk
Můžete si klidně dopřát i něco hezkého na sebe a nemusíte se bát zbytečně utracených peněz. To co si tento týden pořídíte, skutečně vynosíte ve velkém a prostě to bude dobrá koupě. Máte však nyní sklony k nachlazení, tak si raději pořiďte něco teplého.

Blíženci
Svůj čas si umíte velice dobře zorganizovat. Nyní vám to bude dělat tak trochu problémy. Budete mírně zmatení a občas se přistihnete, že koukáte někam daleko do neznáma. Nechcete si to vůbec přiznat, ale stojí za tím jedna velmi sympatická osůbka.

Rak
Seznámíte se s někým, kdo je k vám velice upřímný. Občas to ale bude bolet, ale nakonec budete rádi, že jste tohoto člověka, který se s vámi ani trochu nemazlí, poznali. V mnohém vám totiž otevře oči a ukáže, že sebekritika není vůbec nic špatného.


Lev
V práci sklízíte jeden úspěch za druhým. Šéf je z vašeho aktivního přístupu nadšený a nezůstane jen u chvály. Samozřejmě, že můžete za svou píli očekávat příjemnou odměnu, která vám udělá radost, ale rovněž se pak cítíte být cenění a také důležití.

Panna
Nijak se nebráníte nezávaznému flirtu na pracovišti. Pokud je vše v nevinné rovině, tak se necháte strhnout atmosférou. Co si ale teď dovoluje jeden z vašich spolupracovníků je k nevíře. Zjistíte, že i další kolegové s ním mají obdobné problémy.

Váhy
Páteční Nov ve Váhách doporučuje klid ve všech sférách. Dopřejte příjemný relax svému tělu, lidem ve vašem okolí, ale například i své zahrádce, kde půda rovněž potřebuje doplnit tolik vzácné živiny. Pozor si nyní dávejte na močový měchýř a oblast ledvin.

Štír
Tento týden budete mít tvořivou energii, která způsobí, že začnete ve velkém vyklízet svou domácnost a vymýšlet ty nejrůznější změny a vylepšení. Váš domov už skutečně potřeboval přeorganizovat a vy navíc nyní svému domovu vdechnete novou atmosféru.


Střelec
Dávejte si tento týden pozor na osoby, které vám nabízí nějaké výhodné koupě či skvělé investice. Vaše penízky u tohoto člověka opravdu nebudou v bezpečí a spíše o ně přijdete. Nejste osoba, která věří každému, ale tento jedinec je dost přesvědčivý.

Kozoroh
V práci to momentálně nevypadá úplně tak růžově. Děláte časté chyby z nepozornosti a nemůžete se ale vůbec soustředit. Díky tomu vypadáte mnohdy trochu nemožně a musíte se potýkat s nepříjemnými pohledy od nadřízeného, ale i vašich spolupracovníků.

Vodnář
Mars v Beranu je stále ve velice příznivém sextilu s vaším znamením a způsobuje radost ve všech sférách. Obzvlášť v osobním životě se vám bude skvěle dařit. Jste totiž plni úžasné energie, která vám pomáhá zdolávat všechny nepřízně osudu a oslňuje okolí.

Ryby
Milé Rybičky, nacházíte se zrovna v příjemném, až doslova harmonickém sextilu s Jupiterem. Je vám přáno v milostných vztazích. Narazíte na někoho naprosto skvělého, kdo vás okouzlí na první pohled. Sympatie budou vzájemné a hned je ruka v rukávě.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.