Home - Články - Týdenní horoskop 10. - 16. leden

Týdenní horoskop 10. - 16. leden

vloženo 8. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 10. - 16. leden

Než jsme se nadáli, začal nám nový rok a s ním možnost změnit svůj život - může být jiný a hlavně lepší! Čtěte nový týdenní horoskop a nechte si inspirovat hvězdami!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve finanční sféře může dojít k zásadnímu nedostatku. Není se čemu divit, po Vánocích se s tímto problémem potýká více lidí. I když si třeba nepořídíte zrovna to, co budete chtít, tak nezoufejte. Stačí se jen teď uskromnit a hned další měsíc bude lépe.

Býk
Od svátků už uplynula nějaká doba, vy ale pořád máte problém začlenit do pracovního procesu. V zaměstnání se toho kupí stále víc, ale vy si nějak neumíte zefektivnit některé úkony. Ještě dlouho budete bojovat s jistou nechutí k pracovním povinnostem.

Blíženci
Merkur je v poměrně příjemném trigonu s vašim znamením. Pokud vás tento týden čekají nějaké výzvy, ať už pracovní nebo osobní, tak se jich vůbec nebojte. S přehledem zvládnete i náročnější zkoušky, musíte jen zůstat klidní a zbytečně se nestresovat!

Rak
Nemůžete se přenést přes nepříjemné chování jednoho známého. Ten vás překvapil nejen kontroverzními názory, ale i agresivitou, s kterou za ně celkem bojuje. Neradi se mícháte do jakýchkoliv sporů, ale v tomto případě se ozvete, a to je jenom dobře.


Lev
Snažíte se posunout se vpřed, ale máte pocit, že mnozí blízcí vám spíše hází klacky pod nohy. Věříte, že by pro vás jisté výzvy mohly být jednodušší, kdybyste měli potřebnou podporu. Takhle se ale musíte spolehnout jen sami na sebe, a to vás mrzí.

Panna
Konečně se vám podařilo získat si v práci nějaký respekt. Celkem vás to navnadilo a musíte si přiznat, že se nyní cítíte v některých úkonech daleko jistěji. To není k zahození! Obzvlášť pokud se potřebujete zlepšit a najít si nějakou vlastní cestu.

Váhy
Štve vás jeden váš kamarád. Ozývá se jen ve chvíli, kdy se mu to hodí a vůbec nemyslí na to, že i vy máte nějaké povinnosti. Když naopak máte čas vy, on si jej neudělá nikdy. Navíc pokaždé mluví jen o sobě, chlubí se svými úspěchy, a to se vám nelíbí.

Štír
Finanční sféra je pro vás trochu náročná. Měli jste teď nějaké výdaje navíc a spoustu věci jste dokupovali či pořizovali znovu. Peněženka vám sice výrazně zhubla, ale zato máte z pořízených věci obrovskou radost. Nekoupili jste totiž žádné blbosti.


Střelec
V lásce se bojíte udělat ten první krok. Není to pro vás nic neobvyklého, již dříve se vám něco podobného stalo. Nyní ale o vašeho idola opravdu stojíte a měli byste se trochu více snažit. Vypadáte hodně stydlivě a některé jedince by to mohlo odradit.

Kozoroh
Rozhodli jste se zkrášlit si své obydlí a máte teď opravdu hodně práce. Pustili jste se i do záležitostí, které jste až moc dlouho odkládali a tak toho máte nyní víc než dost. Na druhou stranu si můžete být jisti, že výsledek bude opravdu stát za to.

Vodnář
Pracovní sféra zaznamenává velký úspěch. Dostanete velice seriózní nabídku, která se jen tak neodmítá. Pokud zrovna hledáte novou práci, nebo nejste v nynějším zaměstnání zas až tak moc spokojení, tak ani nad ničím jiným neuvažujte. Vyplatí se to.

Ryby
Příchod Nového roku pro vás v mnohém nebyl příliš příznivý. Rozhádali jste se s členem rodiny a poslední dobou nemyslíte na nic jiného. Máte z toho špatný pocit a celkově je pro vás leden poměrně depresivním obdobím. Udělejte s tím něco!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.