Home - Články - Horoskop lásky na tento týden

Horoskop lásky na tento týden

vloženo 7. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky na tento týden

Láska umí v novém roce zacloumat i těmi největšími kliďasy! Bude to i váš scénář? Nepodceňujte sílu lásky a přečtěte si nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste velice přitažlivého jedince. Bohužel se velice brzy ukáže, že tato osoba to má zřejmě rozehrané na vícero stran. Nemáte rádi falešné jednání, tak hned dáte ruce pryč.

Býk
Opačné pohlaví na vás momentálně může oči nechat. Máte hned větší sebevědomí, a i to vás dělá daleko přitažlivějšími. Však taky o sebe stále více a častěji pečujete a je to znát.

Blíženci
Tento týden v oblasti milostných vztahů nebude zrovna moc růžový. Váš protějšek na vás stále hledá nějaké chyby a snaží se vás o všem poučovat. Na to ale nejste vůbec zvědaví.

Rak
Bojíte se, že vaše láska pomalu skomírá a vy u s tím nemůžete nic dělat. Snažíte se sice zachránit, co se dá, ale jasně vidíte, že mezi vámi už není žádná jiskra a mrzí vás to.


Lev
Říkáte si, že trochu flirtu nikomu neuškodí. Bohužel ale ve svém protějšku probudíte žárlivost, o které jste si mysleli, že ji v sobě snad vůbec nemá. Teď vám ale vůbec nevěří.

Panna
Být single už vás nebaví a máte pocit, že byste si už mohli někoho najít. Buďte asertivní a zeptejte se kamarádů, zda náhodou nemají single známého, který by se vám mohl líbit.

Váhy
Máte skutečné štěstí. Poslední dobou kolem sebe pozorujete, že se lidé ve vztazích stále více hádají. Vy máte naopak harmonické manželství a občasný mráček tedy s klidem ignorujte.

Štír
Až moc často se díváte na to, co o vás a vašem vztahu říká okolí a necháváte sebou manipulovat. Jste to přece jen vy sami, kdo toho ví nejvíce a z řečí ostatních si nic nedělejte.


Střelec
Vaše nová známost se nevyvíjí přesně podle vašich představ. Už na začátku vám protějšek nalhal spoustu nesmyslů a vám přijde, že ve lhaní nepřestal. Nevíte, co si o tom myslet.

Kozoroh
Single život vám naprosto vyhovuje a jste spokojení. Občas si sice dopřejete nějaký ten flirtík, ale nakonec stejně zjistíte, že by z toho nic vážného nebylo, tak jste raději sami.

Vodnář
Potkali jste někoho ze své dávné minulosti a nakonec jste se domluvili na dalším setkání. Máte z toho tak trochu rozporuplné pocity, protože nevíte, jak se ten druhý bude chovat.

Ryby
Tento týden má láska zelenou. Milé Rybky, potkáte někoho, kdo vás okouzlí na první pohled a hned bude jasné, že i vy dané osobě nejste lhostejní. Snad to bude mít i zdárné pokračování.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.