Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. srpna

Týdenní horoskop 1. - 7. srpna

vloženo 30. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. srpna

Srpen je jako stvořený pro relaxaci. Blíženci, nemyslete proto na své pracovní povinnosti a věnujte se lásce a koníčkům. Panny, udělejte si čas pro sebe a vy, Štíři, buďte oporou partnerovi! A co vy ostatní? Čtěte svůj horoskop lásky a uvidíte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, dávejte si tento týden pozor zejména na nečekané úrazy. Stačí chvilka nepozornosti a malá nehoda vám může pokazit léto. Vyvarujte se proto tento týden adrenalinovým sportům, ale i túrám, či jiným aktivním zábavám. Však vám nic neuteče.

Býk
Ve vztazích to není moc velká hitparáda. Zažíváte poměrně negativní období plné hádek, ale i nesmyslných dohadů. Někdy si říkáte, že byste se na to nejraději vykašlali a byli raději single, protože vám tento bouřkový stav ani v nejmenším nevyhovuje.

Blíženci
V tomto týdnu se nezastavíte. Máte před sebou spoustu práce a i váš nadřízený vás nesmyslně úkoluje věcmi, které by mohli počkat. Poté si stěžuje, když to není okamžitě. Už toho máte akorát dost a je třeba se zamyslet, jestli vám ty nervy za to stojí.

Rak
Jedete na plný plyn a to ve všech sférách vašeho života. Doma se otáčíte co se dá, v práci si berete ještě práci za kolegy a ještě do toho stíháte letní aktivity. Je sice skvělé, že jste takto aktivní, ale nesmíte zapomínat ani na kvalitní odpočinek.


Lev
Potíže s platbami vám momentálně dělají velké starosti. Léto se na vaší peněžence i účtu začíná podepisovat stejně jako celkově zdražení. Musíte se teď hodně ohánět a myslet i na to, kde by se ještě dalo ušetřit. Nepouštějte do zbytečného rozhazování!

Panna
Napjatá atmosféra v rodině vám vůbec není příjemná. Naopak se tím hodně trápíte a přijde vám chování některých členů rodiny hodně nespravedlivé. Jste jak mezi dvěma mlýnskými kameny a stále musíte uhlazovat nějaké zbytečné hádky a nedorozumění.

Váhy
Máte před sebou velice aktivní společenský týden plný nečekaných návštěv a zábavných setkání. Máte své kamarády a rodinu velice rádi, ale na konci týdne budete z neustálého hoštění celkem unavení a budete dokonce rádi, když návštěva konečně odejde.

Štír
Máte kolem sebe lidi, kterým záleží na vás a vašich pocitech. Nemusíte se proto bát, že by vám běžné strasti života nějak ublížily, díky těm správným lidem se vám podaří překonat jakoukoliv životní překážku. Po bouřce přece vždy vyjde duha i slunce.


Střelec
Jste momentálně opravdu hodně aktivní a život je pro vás velká jízda. Užíváte si společenské akce, chodíte s přáteli sportovat a po večerech se nebojíte investovat do kulturních zážitků a dobrého jídla. Vaši známí jsou touto vaší proměnou okouzleni.

Kozoroh
Máte ve svém okolí člověka, který je znám svým charismatem. To, že má o vás zájem vám samozřejmě lichotí, na druhou stranu vám přijde, že to mezi vámi nejiskří tolik, kolik by mělo. Navíc začínáte poznávat i celkem nesympatické stránky této osoby.

Vodnář
Letní dny vám do žil vlévají opravdu spoustu pozitivní energie. Jste osoby, které milují slunce a s příchodem teplých dní najednou začínáte pookřívat. Celkově vám přijde, že se vám pak daří a vaše fyzická schránka rovněž zažívá doslova znovuzrození.

Ryby
Umíte vytvořit fajn atmosféru, která je pro všechny zúčastněné velice příjemná. Proto k vám známí a rodina rádi chodí na návštěvu a celkově u vás vládne velmi pozitivní aura. Vy jste samozřejmě rádi, že se u vás lidé cítí dobře a chcete si to udržet.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.