Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. dubna

Týdenní horoskop 1. - 7. dubna

vloženo 30. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. dubna

Přichází nový měsíc a s ním se nám otevírají dveře k mnoha zajímavým dobrodružstvím. A co čeká Vás začátkem jara? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden můžete bez obav popustit uzdu své bezbřehé fantazii. V práci vás za to nemine zasloužená odměna a vaše kreativita bude inspirací pro mnohé kolegy. Jen tak dál. Vaše nápady ale s obdivem a potěšením ocení i váš dosavadní milostný život.

Býk
Kroužíte kolem jisté osoby jako sup. Již vám déle pije krev a vy nevíte, jak danému jedinci oznámit své rozladění. Na jednu stranu nechcete vyvolávat konflikty, na druhou stranu víte, že pokud mu to už někdo pořádně nevytmaví, tak bude pokračovat.

Blíženci
Kamarádíčkovat se vám s novým kolegou rozhodně nechce. Nejen, že vám leze na nervy jeho chvástounství, drzost ale i přehnaná afektovanost. Vůbec nevíte, jak to s ním dále v práci vydržíte. Nemusíte zoufat, situace se totiž velice rychle vyřeší za vás.

Rak
Tento týden kolem sebe budete metat doslova hromy, blesky. V zaměstnání vám někdo ukradne nápad. Možná tušíte, kdo se za tímto podlým činem skrývá, ale důkazy bohužel nemáte. Jen si v klidu počkejte, tento podvod vyjde tohoto jedince nakonec draho.



Lev
Tento týden bude přímo božský. V práci proplouváte bez větších problémů. Dokonce se stíháte i trochu ulívat. Pak přijde sladký víkend, na který se již dlouhou dobu těšíte. Budete se skvěle bavit s přáteli, nebo jen tak relaxovat u dobrého vínečka.

Panna
Musíte tento týden trochu zatnout zuby. Čeká vás náročnější období, které dolehne na vaši psychiku, ale i tělesnou zdatnost. Nebojte se proto požádat o pomoc, pokud ji budete opravdu potřebovat. Uvidíte kolik lidí vám nakonec vyjde velice rádo vstříc.

Váhy
Bojovat budete tento týden zejména s financemi. Poslední dobou jste vůbec neřešili, za co a kolik utrácíte a nyní poznáte, jak velkou chybu jste udělali. Ještě však není pozdě se nad situací zamyslet a zachránit co se dá. Každá koruna je nyní dobrá.

Štír
V zaměstnání momentálně slavíte úspěchy. Vedení firmy je nadšené z vašeho férového a značně zodpovědného jednání. Mají ve vás prostě skvělého zaměstnance, kterého si váží. Navíc jen hýříte kreativními nápady, které se nebojíte ve správný čas použít.



Střelec
I přesto, že se můžete nyní cítit kvůli jistým záležitostem ve vašem životě dost unavení, tak budete neskutečně šťastní. Budete nabiti pozitivní energií a se vším se poperete s pravou grácií. Troufnete si i na náročnější úkoly od svého zaměstnavatele.

Kozoroh
Výrazně bude již od začátku týdne stoupat váš mentální výkon. Využijte toho naplno a na práci se vrhněte s obrovskou vervou. Chcete přece všem ukázat, že na to máte a jste prostě nejlepší. Vedení si vaší snahy okamžitě všimne a nebude to bez odezvy.

Vodnář
Nepříznivě na vás tento týden působí zejména Venuše. Ta má tendenci posilovat nedůvěru v pevných svazcích, rovněž vás však může konfrontovat s naprosto nevhodnými protějšky. Dejte proto tento týden lásce raději vale a věnujte se spíše jiným oblastem.

Ryby
Nechcete si připustit, že na vás padla jarní únava a své síly značně přeceňujete. Je však potřeba si přiznat, že ne na všechno momentálně stačíte. Dostatek odpočinku vám určitě pomůže se přes toto náročné období dostat. Takže s klidem relaxujte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.