Home - Články - Láskohled 1. - 7. dubna

Láskohled 1. - 7. dubna

vloženo 29. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 1. - 7. dubna

Duben přichází! Bude plný nesnází? Nebo se vám zadaří a osud vás láskou obdaří? Chcete vědět, co čekat od následujícího týdne? Není nic jednoduššího než si přečíst nový Láskohled.

sdílet článek na facebooku

Beran
S partnerem se neshodnete na základní výchově ohledně vašich ratolestí. Může to dokonce způsobit mezi vámi dlouhodobé komplikace. Měli byste se zamyslet nad společným kompromisem.

Býk
Spoléháte se na svůj protějšek až příliš často. Díky tomu vám zakrňují některé vaše dosavadní schopnosti. Zkuste být více samostatní. Pozitivní výsledky se velice brzy dostaví.

Blíženci
Seznamovat se umíte naprosto bezproblémově. Dokážete ve společnosti vždy oslnit svým bezprostředním chováním a smyslem pro humor. Vaše vztahy jsou však velice často jen povrchní.

Rak
Po nedávném seznámení jste očekávali pozitivní pokračování. Bohužel se však objeví z vaší strany zklamání. Daný jedinec totiž vůbec není tím, za koho se dost sebevědomě vydával.

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Lev
Pochybných a krátkodobých milostných vztahů máte tak akorát po krk. Už vás nebaví vymetat večírky a seznamovat se s novými lidmi, kteří vás nakonec ve skutečném životě zklamou.

Panna
Kolem vás se to jen hemží nevhodnými protějšky. Dejte proto od seznamování tento týden ruce pryč a raději se soustřeďte na jiné aspekty vašeho života. Láska ještě chvilku počká.

Váhy
Vaše komunikační schopnosti jsou na vrcholu a vy toho umíte náležitě využít i v lásce. Umíte na úrovni konverzovat na jakékoliv téma, což oslní nejednoho jedince opačného pohlaví.

Štír
Tento týden přeje spíše přátelským, než milostným vztahům. Nezoufejte, užijete si totiž spoustu super zábavy s kamarády a záležitosti lásky necháte s klidem na příznivější období.


BOJÍTE SE, JESTLI VYJDOU VAŠE PLÁNY? Mé zkušenosti s tarotem to ví! Rychle a diskrétně vám odpovím na t. č. 906 701 701! Vaše Madlena



Střelec
Brouzdáte tímto týdnem jako bez života a oči nezvednete ze země. To je ale velká chyba! Kdybyste trochu rozjasnili tvář a zvedli oči, tak máte velkou šanci potkat někoho skvělého.

Kozoroh
Kroťte tento týden své rozjitřené emoce. Váš miláček totiž může být z některých vašich výlevů značně překvapen a dokonce i rozzloben. Aby nakonec nevzal raději nohy na ramena.

Vodnář
Dospěli jste k důležitému rozhodnutí. Váš vztah už není nic pro vás a je třeba udělat ve svém milostném životě radikální řešení. Zpočátku to bude bolestivé, ale nakonec budete rádi.

Ryby
Jste spokojeni, když se posouváte někam dál. To platí i pro lásku a milostný život. Tento týden si uvědomíte, že vám váš vztah už nic nového nepřináší a není tím, co od života chcete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.