Home - Články - Týdenní čínský horoskop 8. - 14. října

Týdenní čínský horoskop 8. - 14. října

vloženo 7. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 8. - 14. října

Kohoutům se odkryje identita tajného ctitele. Hadi zažijí nepříjemné rodinné bouře. Tygři budou dovádět jako malá tygřata. Jaký bude váš týden podle čínského horoskopu? Naši Astrologové to pro vás vyčetli ve hvězdách.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhý říjnový týden se odvíjí pod taktovkou Venuše. Jak správně tušíte, nebude nouze o zajímavé události v milostném životě a štěstí se na vás usmějete i v oblasti financí. Singles budou mít nejednu příležitost k nalezení... VÍCE ZDE!

Buvol
Zajímá vás, co se bude dít do poloviny října? Hvězdy stáčí pozornost k dětem a nejmladším členům rodiny. Ta je momentálně Buvolí prioritou. Pokud pracujete ve školství nebo s mládeží, bude se vám v zaměstnání skvěle dařit. Díky empatii se... VÍCE ZDE!

Tygr
Divoké znamení Tygra ovládá ohnivý Mars, což na první pohled věstí velice zajímavý týden! Tenhle divoch vás nenechá odpočívat, navíc připravuje samé hříšné svody. Ať jde o lásku, životní styl nebo loajalitu k práci, hvězdy prověří... VÍCE ZDE!

Zajíc

Jaké karty jste si vytáhli na druhý říjnový týden vy, milí Zajíci? Zamíchali je tajuplný Pluto a romantická Luna, což samo o sobě hodně napovídá. Užijete si nezvyklou empatičnost a jedinečnou schopnost číst mezi řádky i pochopit věci... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Drak
V první polovině října přeje konstelace nezadaným Drakům, jimž slibují setkání se spřízněnou duší. Ani vy, žijící v dlouholetém vztahu, si nemusíte stýskat. Pro vás vesmír připravil harmonické klima, což je nad všechny... VÍCE ZDE!

Had

Hlavním tématem tohoto týdne se stane rodina. Neutěšené klima, které v ní vládne, dá Hadům pořádně zabrat. Pokud vás navíc příbuzní požádají, abyste je rozsoudili, nebudete vědět, kudy kam. Máte pravdu, jde o dost nevděčnou práci, jíž je... VÍCE ZDE!

Kůň
Klíčovou planetární postavou je v tomto týdnu Černá Luna, jejíž vliv zasahuje do života Koní jak pozitivním, tak negativním způsobem. Na co se můžete těšit, to je setkání s člověkem, s nímž vás pojí společná minulost. Dost možná se... VÍCE ZDE!

Koza

Milí Koně, do nadcházejícího týdne nevklušete správným tempem. Po víkendu se vás drží všelijaká nálada a bohužel to tak bude až do pátku. Víkend prožijete díky příbuzným a miláčkovi v mnohem příjemnějším stylu. V pracovní části... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Opice
Opičí rozvernost je v říjnu ztlumena voláním organismu a pozornost. Nebojte se, žádné nepříjemné zranění ani choroby vám nehrozí. Zamyslíte se ovšem nad tím, jak tělo připravit na nadcházející chřipkové a rýmové sezóny. Změna životosprávy... VÍCE ZDE!

Kohout

Co je hnacím motorem pro zrozence Kohouta v tomto čase? Vesmír odpovídá, že jednoznačně práce. Nedovolí vám na chvilku vydechnout, i ve volném čase se zaobíráte děním na pracovišti. Nejspíš vás totiž provokuje někdo z kolegů, kdo si... VÍCE ZDE!

Pes
Do práce jste v tomto týdnu zakousnutí přesně dle svého patrona. Je přitom jedno, jestli se zabýváte fyzicky náročnou dřinou, nebo vás živí spíše kreativní činnost. Zaměstnání totiž pomáhá zapomenout na soukromé starosti. S ratolestmi si... VÍCE ZDE!

Vepř
Milí Vepři, zatímco pro ostatní máte vždy nachystanou skvělou radu, s vlastním životem trochu tápete. Bojujete se žárlivostí, jíž odstartuje naprostá malichernost. Bohužel se vás nechce pustit a nahlodává důvěru i v dlouholetých... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.