Home - Články - Týdenní čínský horoskop 6. - 12. srpna

Týdenní čínský horoskop 6. - 12. srpna

vloženo 5. 8. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 6. - 12. srpna

Další porce čínského horoskopu je tu pro vás! Dočtete se v něm ty nejžhavější novinky ze světa lásky i práce. A jak se budou chovat rodinní příslušníci? I tomu jsme se podívali na kloub. Poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhý srpnový týden otevírá příležitost k nalezení nové lásky! Jestliže jste nezadaní nebo toužíte po lepším partnerství, teď se na vás může usmát štěstí. Od středy mějte oči na stopkách, ačkoliv vesmír prozrazuje, že aktivnější tentokrát... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, vyhlížíte týden, který svědčí zdravotnímu stavu. Pokud bojujete s chronickými potížemi, ucítíte jejich postupné zlepšení. Vylepšuje se také psychická i fyzická kondice. Černé myšlenky uplynulých dní se rozplynou jako pára nad... VÍCE ZDE!

Tygr
Intuice Tygrů se v tomto čase ukáže ve své plné kráse. Šestý smysl zapojíte především v otázkách mezi nebem a zemí. Nejspíš pochopíte, proč se některé události cyklicky opakují a vy nedokážete v lásce nebo rodinném životě docílit... VÍCE ZDE!

Zajíc

Klíčovou figurkou na životní šachovnici je pro tento týden Černá Luna. Připomene minulé události a může zásadně proměnit stávající vývoj hry. Hvězdy slibují setkání s osobou, s níž vás pojí silné vzpomínky. Ačkoliv se vaše cesty rozešly... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Milí Draci, v nadcházejících dnech se budete zaobírat otázkou partnerského žití. Nejspíš na svou polovičku kladete vysoké nároky, a proto nejste spokojení. Často vám v hlavě vytane myšlenka, zda ve stávajícím vztahu chcete setrvat. K rozchodu vám ... VÍCE ZDE!

Had
Rada pro tento týden je jednoduchá - vezměte život do vlastních rukou. Pokud totiž budete spoléhat na druhé, mohli by vám zůstat jen oči pro pláč. V kariéře vsaďte na své schopnosti, při seznamování se řiďte vlastní intuicí a nikoliv... VÍCE ZDE!

Kůň
Nenápadný začátek srpna má pro Koně veledůležitou zprávu. Jako blesk z čistého nebe vás překvapí změna, která otočí život o sto osmdesát stupňů. Zdá se, že do sebe konečně zapadnou jednotlivé dílky skládačky a vy pochopíte, co dosud zůstávalo... VÍCE ZDE!

Koza
Ani se nestačíte probrat a polovinu týdne budete mít za sebou. Hektický program vám nedovolí sedět s rukama v klíně, kolem vás se stále něco děje. Platí to pro zaměstnání i domácí půdu. V jednu chvíli toho na vás bude skutečně příliš, takže se... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Opice
Stále pokračuje období plné něhy a lásky. Největší příliv romantiky mohou očekávat Opice v dlouholetém svazku. První polovina měsíce vám připomene, proč jste se do sebe s miláčkem kdysi zamilovali. Ani singles nezůstanou oči pro pláč. Vyzařujete... VÍCE ZDE!

Kohout
Mlsání na dovolené plné grilovaných pochoutek a alkoholu se odrazí na zdravotním stavu Kohoutů. V těchto dnech je třeba počítat s extrémně citlivým zažíváním i sklony k přibírání kilogramů. Je čas zvednout se z křesla a protáhnout zlenivělé svaly. Stačí... VÍCE ZDE!

Pes
Milí Psi, ocitnete se v centru dění, což příjemně polechtá vaše ego. Jestliže jste zadaní, počítejte s partnerovou žárlivostí. Jeho obavy jsou na místě, někdo si na vás dělá zálusk a neodradí ho ani snubní prstýnek! Nabízí vám první poslední a... VÍCE ZDE!

Vepř
Máte za sebou náročné období, které vám dalo psychicky i fyzicky zabrat. Proto v tomto týdnu odkládáte všechny povinnosti, které nutně nepospíchají. Místo domácích prací si raději užíváte ve společnosti, což se nezamlouvá drahé polovičce. Nezůstávejte... VÍCE ZDE!

Nevíte, jaké jste znamení? Zjistěte to ZDE!

 

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.