Home - Články - Týdenní čínský horoskop 3 - 9. prosince

Týdenní čínský horoskop 3 - 9. prosince

vloženo 3. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 3 - 9. prosince

Chcete si užít první prosincový týden naplno? Přečtěte si týdenní čínský horoskop od Astrohledu a můžete si být jisti, že získáte spolehlivého průvodce pro všechny oblasti vašeho života. Láska, práce nebo rodina, tipy pro všechny tyto oblasti na vás čekají v oblíbeném čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, vyhlíží týden plný vzrušení a překvapivých zvratů. I když toho budete mít mnohdy plné zuby, veškerá dřina bude korunována úspěchem. V rámci předvánočního zařizování myslíte v první řadě na druhé, což je... VÍCE ZDE!

Buvol
Prioritou nadcházejícího týdne jsou rodinné záležitosti. S blízkými táhnete za jeden provaz a vychutnáváte si domácí pohodu. O poznání chladnější vztahy prožíváte na pracovním poli. Vypadá to, jako by si na vaše místečko dělal... VÍCE ZDE!

Tygr
Tygří energie prýští do všech stran a může být leckdy na škodu. S nezměrnou silou se musí umět zacházet, aby nenadělala více škody než užitku. Snadno podlehnete momentálnímu nadšení, nebo vášni. Už nepřemýšlíte, jaké následky pro... VÍCE ZDE!

Zajíc

Vaším největším problémem je, že se snažíte až příliš. Netlačte na pilu a nechte věcem volný průběh. Pochopíte sami, že lidé vás budou mít raději, když si nebudete na nic hrát. Opravdu není nutné ze sebe dělat něco, co nejste. Zapracujte na... VÍCE ZDE!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Drak
Od přírody patříte mezi znamení zaměřené na výkon. V zaměstnání se vám to vyplatí, protože podáváte neuvěřitelné výsledky. Snažte se i navzdory tomu chovat skromně a pečujte o mezilidské vztahy. Přátelské klima se bude hodit... VÍCE ZDE!

Had
Milí Hadi, na začátku měsíce byste si měli dávat pozor na to, co se děje v partnerském vztahu. Sice máte pocit, že se na vašem soužití nic nezměnilo, drahá polovička to vidí naprosto odlišně. Cítí se odstrčená na vedlejší kolej a... VÍCE ZDE!

Kůň
Klíčovým tématem tohoto týdne je v případě zrozenců Koně harmonická domácí atmosféra. Pohodlí rodinných příslušníků je na prvním místě, proto jejich žádosti o pomoc vyhovíte, i když vám to leckdy udělá čáru přes rozpočet. Hřejivý pocit na... VÍCE ZDE!

Koza
Začátek měsíce je plný pohybu a cestování. Určitě se nebraňte žádným nabídkám, jak rozšířit obzory. Navážete mnoho zajímavých kontaktů a objevíte skrytý talent, který zužitkujete v práci i soukromí. K opatrnosti naopak vesmír vybízí ve... VÍCE ZDE!


POTÝKÁTE SE S FINANČNÍMI PROBLÉMY? Za pomoci tarotových karet vám poradím, jak se s nimi vypořádat! Zavolejte mi! Paní Vesna na tel.: 906 701 701


Opice

Otevřená komunikace ve vztahu je v tomto čase důležitější, než se může zdát. Pokud mezi vámi zůstanou nějaké otazníky, mohly by do budoucna způsobit pořádnou neplechu. Na začátku měsíce dokážete najít rozumné stanovisko bez... VÍCE ZDE!

Kohout

Čím se budete na začátku prosince zaobírat vy, milí Kohouti? Pozornost se stáčí k rodinnému hnízdečku, které chcete v předvánočním čase vyšperkovat k dokonalosti. Vsaďte na své schopnosti a nespoléhejte se na pomoc druhých. Nejspíš byste... VÍCE ZDE!

Pes
Psi mohou svému okolí náležitě předvést, jak to vypadá, když se někdo utrhne ze řetězu. Doba firemních vánočních večírků, setkávání s přáteli a společenského ruchu je letos kritická kvůli možným následkům. Nepřehánějte to s... VÍCE ZDE!

Vepř

S menším předstihem si užijete dárek v podobě rozřešení jistého závažného problému. Ze srdce vám spadne velký kámen a nejlepší na tom je, že celá záležitost dopadne ve váš prospěch. V rodinném kruhu se mějte na pozoru, abyste blízkým... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.