Home - Články - Týdenní čínský horoskop 27. srpna - 2. září

Týdenní čínský horoskop 27. srpna - 2. září

vloženo 26. 8. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 27. srpna - 2. září

Potkáte konečně ten pravý protějšek? Ocení váš zaměstnavatel vaše dlouhodobé snažení? Budete mít tento týden štěstí na zajímavá setkání? Co vám hvězdy přisuzují? To všechno se dozvíte v čínském horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelom měsíce hlásí velkou změnu! S největší pravděpodobností se dotkne profesního života, ale ani partnerství nemusí zůstat stranou. Za neutěšenou atmosférou v lásce stojí bohužel vaše maličkost. Těžko se to přiznává, ale nehledejte... VÍCE ZDE!

Buvol
Klíčovými postavami na hvězdné obloze je kněžka lásky Venuše a energický Merkur. Tušíte správně, že dají do pohybu události spojené s milostným životem. Vy sami budete největší hybnou silou, hvězdy vám jen dodávají zdravou sebejistotu... VÍCE ZDE!

Tygr

Tygry čeká hektický konec měsíce. Jako ryzí šelma jsou na náročné zkoušky zvyklí, a proto vás jen tak něco nesemele. Profesní posun je tou největší motivací, takže si z nedostatku volného času neděláte těžkou hlavu. Zklamání ovšem může... VÍCE ZDE!

Zajíc
Po čem prahe na sklonku měsíce Zaječí srdíčko? Otázka napovídá víc než jasně! Hlavním tématem týdne se stane láska. Pro nalezení spřízněné duše nebo utužení stávajícího vztahu jste ochotni obětovat skoro cokoliv. U nových známostí radí... VÍCE ZDE!

Karma jako očista duše. V životě se nám stále dokola opakují situace s nápadně podobnými těžkostmi. Vrací se, dokud naši pozornost nezaujmou natolik, abychom se zamysleli nad jejich původem. Vrací se, dokud nevypátráme příčiny a nevyřešíme je. Tomuto spravedlivému vesmírnému řádu říkáme karma. Jak karma funguje?


Drak

Draci ohniváci jedou celé léto naplno. Není divu, že je na konci srpna dožene únava. Nesnažte se ji utlumit kofeinovými nápoji a podobnými berličkami. Tělo si žádá odpočinek a mělo by ho dostat. Rodina se strachuje o vaše... VÍCE ZDE!

Had
Narůstající sex-appeal se Hadům nedá upřít. Překvapivě to nejvíce pocítí zadaní jedinci, kteří v uplynulých týdnech bojovali s partnerským stereotypem. Miláček najednou zavětří konkurenci a začne o vás bojovat. Je příjemné stát se... VÍCE ZDE!

Kůň

Svobodní Koně k sobě budou hledat ideální polovičku. Už vás nebaví cválat osaměle světem, ale hledáte člověka se stejným gustem. Venuše se bohužel na vaše snahy netváří nijak nadšeně. A podporu nelze očekávat ani od vášnivého Marse. Seznamovací... VÍCE ZDE!

Koza

Konec prázdnin upozorní na nespokojenost v lásce. Máte pocit, že vás současné partnerství táhne k zemi a miláček si z vašeho života uzurpuje velkou část pro sebe. Než tyto domněnky rozpracujete do podrobností, raději si o tom otevřeně... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Opice

Začátek září přináší báječnou zprávu pro Opice, které si v životě připadaly ztracené. Ať jde o směrování současného vztahu, hledání nového protějšku nebo ideálního profesního uplatnění, to vše získá v nadcházejících dnech reálné... VÍCE ZDE!

Kohout

Kohouti mají rádi, když se vše vyvíjí podle plánu. Proto jim přelom srpna a září dvakrát nevyhovuje. Události ustrnou na mrtvém bodě a ať děláte, co děláte, nedaří se vám s nimi pohnout. Netrapte se tím a věřte, že vám nic... VÍCE ZDE!

Pes
Hlavním hrdinou pro tento týden se v případě Psů stává vládce prosperity Jupiter. Hlídači rodinného krbu se mohou těšit na lukrativní příležitosti k zisku. Vyloučena však není ani možnost výhry v loterii nebo tučného dědictví. Poněkud horší... VÍCE ZDE!

Vepř

Upřímnost je v tomto čase vlastností, kterou by si Vepři měli odpustit. Důvěřujete lidem, které moc dobře neznáte, což se negativně projeví v soukromí i na pracovním poli. Ani sklony drbat druhé vám neudělají nejlepší službu. Všímejte si... VÍCE ZDE!

Nevíte, jaké jste znamení? Zjistěte to ZDE! 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.