Home - Články - Láskohled 27. srpna - 2. září

Láskohled 27. srpna - 2. září

vloženo 24. 8. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 27. srpna - 2. září

Je vhodná chvíle ho oslovit, nebo byste měli ještě chvíli své city před vaším idolem tajit? Trápí vás neharmonické vztahy s partnerem? Čeká vás rozhod nebo se vám povede vaši společnou lásku zachránit? Přečtěte si váš horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká a nemine.
sdílet článek na facebooku

Beran
Celkem snadno se necháte svést a váš svůdce s vámi nemá příliš dobré a počestné úmysly. Dobře zvažte, jestli vám tento milostný románek do budoucna nepřinese spíše jen trápení.

Býk
Nezadaní jedinci mohou jásat. V milostném životě se na vás konečně usměje štěstí a vy se budete vznášet na růžových obláčcích zamilovanosti a oddanosti vůči svému novému objevu.

Blíženci
Je dost pravděpodobné, že se nepohodnete se svým partnerem. Nejde sice o nic vážného, ale zkazí vám to náladu na dlouhou dobu. Rovněž o svém vztahu začnete místy dost pochybovat.

Rak

Lichotníci se mohou přetrhnout, aby se vám vetřeli do přízně. Vy však máte oči jen pro jednu osobu, které zůstáváte věrni, což vás šlechtí nejen na duchu, ale i po fyzické stránce.


VYKLUBE SE Z VAŠEHO FLIRTU OSUDOVÁ LÁSKA? Dám vám odpověď, zabývám se astrologií partnerských vztahů! Volejte na t. 906 701 701 a žádejte paní Barboru!


Lev
Stále se prohlubující se propast mezi vámi a vaším partnerem se konečně zacelí. Nejen, že najdete společnou řeč, ale dokážete se nad dosavadními problémy povznést a začít znovu.

Panna
Žijete nyní v naprosté harmonii a příjemném souznění a vaším jediným snem je, aby to tak zůstalo. Hvězdy jsou vám v tomto příznivě nakloněny a žádné výkyvy vás dlouho nečekají.

Váhy
Na milostné radovánky nebudete mít tento týden ani pomyšlení. Neskutečný vztek pocítíte vůči svému protějšku a hádky budou na denním pořádku. Objeví se i pochybnosti celého vztahu.

Štír
Vaše láska jen vzkvétá a vy se těšíte z přítomnosti toho druhého. Váš vztah posílí zejména smělé a romantické plány do budoucna a těšení se na lepší zítřky, které vás jistě čekají.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Střelec

V oblasti lásky nemáte na růžích ustláno, to vše se změní a vy potkáte skvělou osobu. Jiskra přeskočí okamžitě, co se poprvé střetnete a vy budete vědět, že je vše, jak má být.

Kozoroh

Máte kolem sebe jedince, se kterým si skvěle rozumíte a máte stejný pohled na svět. Nikdy jste o něm ale nepřemýšleli jako o potenciálním partnerovi. Je čas na něj pohlédnou jinak.

Vodnář

Přívětivá konstelace hvězd je vám nakloněna zejména v oblasti lásky. Zadané jedince bude provázet harmonie a nezadaní nebudou mít nouzi o pozvání na rande, či zábavná setkání.

Ryby
Nezadaní, buďte nyní ve střehu. Máte nyní jedinečnou možnost potkat jedince, který je pro vás tím správným člověkem pro sdílení vašeho života a vaši lásku si rozhodně zaslouží.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.