Home - Články - Jak umíte šetřit podle znamení!

Jak umíte šetřit podle znamení!

vloženo 23. 8. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jak umíte šetřit podle znamení!

Někdo má hluboko do kapsy, jiný si koupí vše, co mu padne do oka. Pouštíte se do investic s valutami, či vám stačí spořicí účet? Hvězdy napoví, jací jste šetřílci podle znamení zvěrokruhu.

sdílet článek na facebooku

Beran
I když jsou zrozenci Berana v dlouhodobém spoření netrpěliví, investování plné změn je pro ně jako stvořené. Nechají si od bankéře poradit a zkoušejí nové produkty. Přesto jsou opatrní, dokážou peníze ušetřit a myslí na dobré životní pojištění.

Býk
Pro Býka je zajištění budoucnosti prioritou. Myslí na zadní vrátka a má našetřeny peníze i nashromážděné starožitnosti. Býk si potrpí na dlouhodobé investice, které mají vysoký výnos. S financemi to Býk skutečně umí na jedničku, ale neriskuje.

Blíženci
Je nezvyklé, že jsou Blíženci největší šetřílci. Neobjedou se bez spořicího účtu. Asi mají strach, že vydělané peníze hned utratí. Blíženci si užívají života, ale myslí na budoucnost. Obchodování s penězi a valutami je pro ně příliš riskantní.

Rak
Zrozenci Raka patří k nejlepším hospodářům s penězi. Sice si čas od času vyhodí z kopýtka, ale umějí udržet korunu. Raci si šetří penízky pěkně pomalu a velkým investicím neholdují. Nevěří hypotékám a nejraději by měli schované finance pod matrací.

Často se nám v životě stává, že stojíme na rozcestí a netušíme, kterým směrem se dát? TAROT FINANCÍ je tu od toho, aby vám rozhodování pokud možno usnadnil a ukázal správnou cestu. Karty Vám usnadní složité rozhodování, takže se Vám snáze povede odhalit tu možnost, která je pro vás zásadní a kde je možno si svoji finanční situaci zlepšit.

Lev

Je jisté, že se u Lva drží peníze jen chvíli. Dokáže je vydělat, ale ihned je utratí či investuje. A to nejlépe do zlata a drahých kovů. Dlouhodobé investování mu nic neříká, proto nejsou na jeho účtech horentní sumy. Kontokorent nepoužívá.

Panna

I když je Panna pracovitá a dokáže vydělat slušné peníze, ráda a často investuje. Ne vždy se to podaří. Sice má vše do detailu promyšleno, ale většinou vydělá jen menší obnosy. Buď srovnají zisky ztrátu, anebo využije kontokorent.

Váhy

Váhy se nemohou rozhodnout pro jednu klíčovou investici, proto vyhledávají několik menších, aby se pojistily. Jejich nerozhodnost je nutí k opatrnosti. Váhy rády a často používají kreditky, proto se často diví zbylému zůstatku. U Vah se ovšem drží peníze a umí šetřit!

Štír

Pro Štíry je riskování přirozené, i když jsou u něj skutečně nervózní. Hrají si se svými penězi a šetřit moc neumí. Jakmile uvidí věc, která se jim líbí, okamžitě si ji koupí. Štíři bankám nevěří a nejraději nosí peníze u sebe anebo je mají doma.


POTÝKÁTE SE S FINANČNÍMI PROBLÉMY? Za pomoci tarotových karet vám poradím, jak se s nimi vypořádat! Zavolejte mi! Paní Vesna na tel.: 906 701 701


Střelec
Lidé narození ve znamení Střelce banku příliš nenavštěvují, někteří nemají dokonce ani běžný účet. Na co taky? Nikdy nejsou dlouho na jednom místě. Na druhou stranu dokážou šetřit a vrhají se také do hry s penězi v zahraničí.

Kozoroh

Pro Kozoroha jsou investice všeho druhu zajímavé, ale jen velmi opatrně. Sice ho zajímají i valuty a náročnější finanční operace, leč jen velmi obezřetně. Kozorozi nemají vždy všechny peníze na běžném účtu, ale také pěkně doma pod matrací.

Vodnář

Vodnáři nepatří k jedincům, kteří by jen dlouhodobě šetřili. Chtějí si své peníze patřičně užít. Investují do nevšedních projektů, vývoje a technologií, protože je fascinují moderní vychytávky a jiné nadstandardní věcičky.

Ryby
Pro Ryby je pohyb peněz nepochopitelný a bankám moc nevěří. Běžný účet je samozřejmostí, ale náročné finanční machinace rozhodně ne. Chybí jim odvaha. Na druhou stranu dokážou pěkně ušetřit, protože se neskutečně uskromní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.