Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Panny

Slunce vstupuje do znamení Panny

vloženo 20. 8. 2018
čas čtení: 5 minut

Slunce vstupuje do znamení Panny

Přichází doba Panny – čas myslet na praktické věci a zdokonalit svůj každodenní život!

sdílet článek na facebooku

Dokonalost se ukrývá v detailech

23. srpna 2018 v 6:09 ráno se Slunce ve zvěrokruhu posune ze znamení Lva do znamení Panny. Léto se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci, a to dávají tušit nejen první žluté listy na stromech. Energie Panny je oproti Lvovi zcela jiná – je praktičtěji zaměřená, skromnější a pečlivější. Když nám Lev, ovládaný živlem ohně, přinášel tvořivou energii, aktivitu a touhu po seberealizaci, Panna, které vládne živel země, nám naopak připomíná praktičtější stránky života a ukazuje nám, jaká krása a důležitost se ukrývají v detailech.

Pod vládou planety Merkur nám racionální Panna ukazuje, že se máme spoléhat především na svůj rozum. Připomíná nám, že dokonalost spočívá v maličkostech, a že dodržování pravidel má smysl a vede k úspěchu. Těžko si představit vhodnější konstelaci pro začátek nového školního roku, nemyslíte? Panna nám bude vládnout až do podzimní rovnodennosti 23. září, a toto zajímavé znamení babího léta nám má rozhodně co nabídnout a naučit nás!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Začít myslet na to, co přinese zima

V této roční době, na sklonku léta, celá příroda dobře ví, že i když jsou ještě dny dost dlouhé a sluníčko svítí, tak pomalu nadchází čas myslet na blížící se zimu a začít se na ni připravovat. Zvířata i lidé sbírají plody a dělají si zimní zásoby, rostliny se začínají připravovat na zimní odpočinek, listí vadne, semena padají na zem, aby se příští rok mohla stát základem nového života. Když porovnáme koloběh roku s během lidského života, Panna odpovídá střednímu věku – člověk se ještě pořád těší z plné fyzické i psychické síly a je na vrcholu, ale musí už začít myslet na to, že léta do důchodu se pomalu začínají krátit. Je tedy čas myslet na budoucnost a připravit si možnosti pro užívání klidného stáří – i když zatím je ještě daleko, stejně jako v době Panny zimní sníh!

Zrozenci v Panně jsou pečliví lidé se smyslem pro detail. Rádi věnují pozornost drobným každodenním věcem, a jen málokdo vidí jejich důležitost tak jasně, jako právě Panny. K životu se staví racionálně, jsou to praktičtí a spolehliví lidé, kteří si umí svědomitě odvést svoji práci a dodržování pravidel jim není cizím pojmem. Bez lidí v Panně by svět zkrátka nemohl fungovat – buďme tedy alespoň jeden měsíc v roce všichni takoví jako oni a využijme naplno tuto užitečnou a přínosnou energii, kterou nám Panna nabízí!


BOJÍTE SE, JESTLI VYJDOU VAŠE PLÁNY? Mé zkušenosti s tarotem to ví! Rychle a diskrétně vám odpovím na t. č. 906 701 701! Vaše Madlena


S pečlivostí toho dosáhnete nejvíc!


Čas Panny je jako stvořený ke zdokonalování a zlepšování – ať už čehokoliv ve vašem životě! Právě teď máme schopnost myslet na detaily, které jsou základem úspěchu. Je čas pomalu se přehoupnout z odpočinkového letního režimu zas do klasického pracovního rytmu se vším všudy. Pod vlivem Panny by nám to mělo jít snadno. Začátek nového školního roku nebo návrat do práce po dovolené lze perfektně využít pro nové začátky – nezapomeňte, že jsou to právě maličkosti a pořádek, co dělá největší rozdíl! Zorganizujte si svoji práci a čas pořádně, a zatočte konečně s chaosem, který je nepřítelem efektivity! Dejte si nová předsevzetí, a pak je nezapomínejte také dodržovat – pěkně krůček po krůčku, a hlavně žádné porušování pravidel!

Energie Panny je ideální i pro péči o zdraví a zlepšení své životosprávy. Využijte ji a dejte si do pořádku svůj jídelníček podle zásad zdravé výživy! Začněte konečně poctivě a pravidelně cvičit! Srovnejte si svůj denní režim! A protože Panna přeje pořádku, nezapomínejte udržovat své domácí i pracovní prostředí v pečlivé čistotě a uklizené – uvidíte, jak se budete hned cítit mnohem lépe!

Panna nám zkrátka dává příležitost připravit se na podzim a zimu včas, se vším všudy. Tak toho využijte! Poslední volnější letní dny se vyplatí využít konstruktivně a prakticky, protože to, co se vám teď povede udělat, později jako kdybyste našli!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.