Home - Články - Láskohled 20. - 26. srpna

Láskohled 20. - 26. srpna

vloženo 17. 8. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 20. - 26. srpna

Prázdninové lásky jsou pověstné. Pokud jste zatím žádnou nenašli, ještě pořád máte čas. Stejně tak je čas užít si konce léta se svým partnerem. Takže jestli jste to až dosud zanedbávali, vydejte se na pěkný výlet do přírody. A nemusí jít o cizinu, krásně je i u nás. Tak nechte svou lásku rozkvést!
sdílet článek na facebooku

Beran
S partnerem jste nyní na stejné vlně. Společné plánování budoucnosti, či volnočasových aktivit vás baví a zároveň je výborným pojítkem vašeho vztahu. Užívejte si tyto dny souznění.

Býk

Občas máte tendence prosazovat své názory asertivněji. Váš partner si vedle vás často připadá ušlápnutý a ve vašem vztahu se tato nerovnováha znatelně odráží. Méně je někdy více.

Blíženci
Tento týden bude vaše charisma na vrcholu. Nejen, že se vám daří na co sáhnete, ale navíc kolem vás budou kroužit i okouzlení nápadníci, kteří budou bažit po vašem svůdném úsměvu.

Rak

Nezadaní, zbystřete, kolem vás se již delší dobou pohybuje člověk, který vás možná nezaujme na první pohled, ale hvězdy ukazují, že se může jednat o ideální protějšek k vaší osobě.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Lev

Poslední dobou jste zklamáni láskou a nemáte na romantické chvilky ani to nejmenší pomyšlení. Tento týden toužíte po klidu, který strávíte zejména v osamění a bez jiných lidí.

Panna

Je o vás v poslední době velký zájem, což vám lichotí. Dejte si však pozor na svůdná slova osoby ve vašem blízkém okolí. Její srdce je chladné jako led a slůvka lásky jsou falešná.

Váhy

Máte před sebou období plné velkých rozhodnutí, zejména co se milostného života týče. Je jen na vás, zda změnu přijmete a otevřete si nové obzory, nebo vše zůstane při starém.

Štír

Kolem vás se vznáší aura nerozhodnosti. Ve vaší blízkosti existuje spousta podnětů k milostným dobrodružstvím. Vy si však nejste jisti svými city a neumíte se řádně rozhodnout.


ZÁVIDÍTE SVÝM PŘÁTELŮM ŠŤASTNÝ VZTAH? Nebuďte pozadu a zavolejte mi! Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na telef. číslo 906 701 701! Paní Květa


Střelec

Když chcete, umíte být i tolerantní. Problém však je, že váš protějšek si vaší shovívavosti neváží a jeho chování ve vás budí značnou nedůvěru. Nebojte se ozvat a říct svůj názor.

Kozoroh

Příliš se vám nedaří zharmonizovat se svým protějškem váš prázdninový program. Buď se míjíte, nebo se věnujete jiným záležitostem. Díky tomu se u vás tento týden objeví zklamání.

Vodnář

Na lásku a něžné doteky nebude mít tento týden ani pomyšlení. Váš protějšek vás moc zklame a vy se budete muset umět poprat se vztekem, ale i s pochybnostmi ohledně vašeho soužití.

Ryby

Zadaní se stále pokouší udržet svůj protějšek šťastný a spokojený. Někdy je však třeba si přiznat, že příliš tlačíte na pilu. Zkuste se více uvolnit a nechat lásku volně vzkvétat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.