Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. srpna

Týdenní horoskop 13. - 19. srpna

vloženo 11. 8. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. srpna

Jak na tom budete tento týden s vaší vnitřní energií? Budete mít šťastné období nebo se vám má smůla lepit na paty? Čekají vás významné životní změny nebo se váš život bude upírat v zajetých kolejích? Chcete prozradit, co vás v následujícím týdnu čeká. My to víme.

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš život čekají velké a převratné změny, které započnou již tento týden. Mohou se týkat čehokoliv, jistotou však je, že tyto změny delší dobu očkáváte. Buď podvědomě, nebo naopak jste pro to udělali mnohé a změny jsou tedy zapříčiněny vaší snahou.

Býk
Dokážete se s jakoukoliv nepřízní osudu náležitě poprat a výzvám dokážete statečně čelit tváří v tvář. Tento týden se vám tato vaše houževnatost bude hodit. V práci vás čeká význmná schůzka, která může výrazně zamíchat vaším postavením ve firmě.

Blíženci
Ve vašem okolí se pohybuje osoba, která vám už delší dobu škodí. Je to manipulativní a závistivý člověk, který se dokonce může skrývat za maskou dobrého přítele, či sympatického kolegy. Odhalením tohoto záškodníka budete velice nepříjemně překvapeni.

Rak
Jste mnohdy překvapeni silou své vůle. Již delší dobu se snažíte skoncovat se svými neřestmi, příliš se vám to ale nedaří. Tento týden však dokážete i nemožné a energie, kterou vám hvězdy vlily do žil na vás bude blahodárně působit na všech frontách.

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Lev
Poslední dobou se užíráte negativními pocity a nejste se sebou příliš spokojeni. Tento týden se vše zásadně změní. Luna je vám víc než příznivě nakloněna a vy se dokážete ze svého pesimismu okamžitě vymanit a začnete si užívat sluncem zalité dny.

Panna
Najděte si tento týden čas jen pro sebe, své osobní záležitosti a volnočasové aktivity. Vyjeďte si někam na chatu do krásné přírody, kde budete mít dostatek času na sebe, své emoce a vniřní klid. Načerpáte pozitivní energii a vitalitu na další dny.

Váhy
Kolem vás to vře nejrůznějšími emocemi a vy budete vrbou, které se všichni svěřují. Budete řešit vztahové problémy svých kolegů, či neshody v práci svých kamarádů. Koncem týdne vás však tato důvěra známých bude značně rozčilovat a budete unavení.

Štír
Tento týden vás čekají změny. Pustíte se do prací kolem vašeho bydlení. Možná se pustíte jen do velkého úklidu, pravděpodobnější však je, že se vrhnete na pořádnou rekonstrukci. S vervou se pustíte do práce a z výsledku budete mít upřímnou radost.


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na 906 701 701. Paní Sofie


Střelec
Náročný praocovní týden vás zanechá bez energie a vaší pověstné vitality. Toužíte po změně a zejména po načerpání notné dávky pohody. Vyjeďte si s rodinou, nebo kamarády někam do přírody, kde si užijte volné a klidné chvilky do posledního okamžiku.

Kozoroh

Potrápit vás tento týden mohou vaše děti, které to trochu přehánějí se svou drzostí. Vaše pochopení bude nyní na bodu mrazu. Musíte doma jasně určit, kdo je zde hlavou rodiny, i když vás to bude stát pár dní zavřených dveří a trucovitých výrazů.

Vodnář

Kolem vaší osoby se pohybuje člověk, který má s vámi nekalé úmysly. Skrývá se za maskou přátelské pomoci a porozumění. Ve skutečnosti však dokáže být velice zákeřný a může vám způsobit velké trable. Nenechte se omámit jeho falešnou dobrosrdečností.

Ryby
Máte před sebou mnoho pracovních povinností. Možná, že finišujete s nějakým velkým projektem, nebo je prostě v létě více zakázek než jindy. Budete se domů vracet opravdu unavení. Toto tempo však za chvilku pomine a vše se navrátí do starých kolejí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.