Home - Články - Láskohled 13. - 19. srpna

Láskohled 13. - 19. srpna

vloženo 10. 8. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. srpna

Co vás tento týden čeká v otázce lásky a vášnivých dobrodružství? Potkáte zajímavého galantního gentlemana, s kterým strávíte celý život, nebo se vaše cesta střetne s vášnivým hřebcem, jenž vám zlomí srdce a jak dlouho se budete z tohoto setkání? Hvězdy znají odpověď.

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska kvete v každém věku a vy se o tom tento týden můžete přesvědčit. Láska si vás nadobro podmaní a vy se budete hřát v pozornosti milovaného protějšku. Užívejte si to!

Býk
Kolem vás se pohybuje osoba, která na vásmůže oči nechat a je vámi naprosto okouzlena. Vy její city však bohužel neopětujete. Pokuste se danému člověku vysvětlit, jak se věci mají.

Blíženci

Vaše vnitřní krása je naprosto podmanivá. Máte charisma, notnou dávku humoru a úsměv, kvůli kterému se kdekomu již podlomila kolena. Využijte své kouzlo k dosažení svých cílů.

Rak
Už delší dobu čekáte na svého vysněného prince. Ten však ne a ne přijít. Tento týden dojde k zásadnímu zlomu. Mějte se na pozoru, ať nepřehlédnete někoho, kdo vás upřeně sleduje.


NEOPĚTUJE VAŠI LÁSKU? Hvězdy, čísla a karty mi o něm prozradí vše, co potřebujete, abyste byla neodolatelná! T. 906 701 701. Vaše astroložka Hana


Lev
Nad zadanými se tento týden prožene milostná bouřka. S vaším protějškem si vletíte do vlasů pro naprostou zbytečnost a následně si to i uvědomíte. Udobřování pak nebude brát konce.

Panna

Do vašeho vztahu se pomalu vkrade žárlivost. Hvězdy už neříkají, zda z vaší, či partnerovi strany. Jistotou je, že může ve vašem vztahu nastolit neklid a vzájemné podezřívání.

Váhy
Tento týden na své lásce uvidíte mnohé chyby, kterých jste si dřiv nevšimli. Možná vás to rozladí a vy si nebudete vědět, jak s danými pocity naložit. Zkuste být více tolerantní.

Štír
Harmonie a klid, které ve vašem vztahu nyní panují jsou výsledkem vaší vnitřní pohody, o kterou se ani nemusíte příliš snažit. Užíváte si volné chvíle a pilně plánujete budoucnost.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Střelec
Není nad rodinnou pohodu. Jste ochráncem domácího krbu a vaši nejbližší jsou pro vás tím nejdůležitějším. Někdy však dáváte rodině přednost a partnerovi chybí vaše polečné chvíle.

Kozoroh
Zklamal vás váš poslední objev a nyní nemáte na milostné záležitosti tu nejmenší náladu. Nezoufejte, tento týden si uvědomíte spoustu věcí důležitých pro budoucí milostný život.

Vodnář

Po předchozích zklamáních se bojíte někomu opět uvěřit. Nyní se však ve vašem okolí objevuje osoba, která vás opravdu zajímá. Nevíte si však rady se svými nově probuzenými pocity.

Ryby
Kolem vás se vznáší aura flirtu. Máte před sebou opravdu divoký týden plný milostných nezávazných dobrodružství. Občas tyto lásky k létu patří, tak si to tento týden naplno užijte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.