Home - Články - Týdenní čínský horoskop 13. - 19. srpna

Týdenní čínský horoskop 13. - 19. srpna

vloženo 12. 8. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 13. - 19. srpna

Krysy i Buvoli se budou v následujících dnech zaměřovat hlavně na svou kariéru a těžit budou ti, kteří svému cíli věnovali dlouhodobě energii a zaujetí. Draci nebo Zajíci se budou zabývat rodinnými záležitostmi. Jak se bude dařit? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Pracovitost Krys začne v polovině srpna přinášet skvělé výsledky. Podaří se vám nastřádat finance do zásoby, což vám vrátí klid do duše. Menší problémy se mohou objevit v rodinném hnízdečku. Příbuzní mají jiný pohled na věc a ani jedna... VÍCE ZDE!

Buvol
Buvolí prioritou se stává kariéra, což je v době dovolených dost překvapivé. Nedokážete vypnout ani ve volném čase a během víkendů, což se nelíbí odsunuté rodině. Pokuste se jim vysvětlit, že je pro vás aktuální dění na pracovní půdě... VÍCE ZDE!

Tygr

Tygří sex-appeal se nedá přehlédnout. Díky osobitému šarmu jste stále v obležení veselé společnosti, v níž převažuje opačné pohlaví. Každý by si rád ukousl kousek vaší pozornosti. To bude problém, jestliže jste zadaní. Protějšek se cítí ohrožený... VÍCE ZDE!

Zajíc
V polovině srpna potřebujete zajistit zaječí smečku. Ta vám dělá vrásky na čele svým rebelováním. Vymýšlíte jednu prázdninovou aktivitu za druhou, ale vypadá to, že se dětem nezavděčíte. Co takhle nechat program na nich? Nejspíš budete... VÍCE ZDE!



Drak
Draci svá laskavá křídla využijí pro ochranu smečky. Uděláte první poslední aby se partner a ratolesti cítili jako v bavlnce. Spřízněná duše se vás pokusí dostat někam, kam nechcete, ale nakonec své území uhájíte. Singles by měli snahy o nalezení... VÍCE ZDE!

Had

V dalším srpnovém týdnu se zaobíráte pracovními záležitostmi. Máte pocit, že je vás pro stávající pozici škoda a pomýšlíte na přestup do lukrativnějšího vlaku. Nejspíš vás to v zaměstnání ani nebaví, takže rozhodování bude o to... VÍCE ZDE!

Kůň
Milí Koně, tento týden otevře otázku bydlení. Nejspíš nejste spokojeni se stávajícím stavem svého hnízdečka a máte skvělé podmínky s tím něco udělat. Potřebujete se odstěhovat od rodičů nebo přátel? Nebo naopak hledáte vhodné společné bydlení pro... VÍCE ZDE!

Koza
Připravte se na zásadní změny v zaměstnání. To, na co jste dlouho čekali, se konečně stane realitou. Dočkáte se ocenění ze strany nadřízených i kolegů. Něco se vám skutečně povede a nezůstane to bez odměny. Možná se pro vás otevře i šance... VÍCE ZDE!



Opice
Svobodné Opice se mohou těšit na týden plný společenského ruchu. Poznáte tolik sympatických tváří, že si nedokážete vybrat, komu věnovat pozornost dřív. V první řadě si rozmyslete, jakou formu lásky hledáte. V rozhodující okamžik nezůstanete... VÍCE ZDE!

Kohout
Polovina měsíce je důležitá pro čerstvě zadané Kohouty. Ti prožívají úžasný čas, kdy by pro svůj nový objev položili život. Máte pocit, že jde o osudové seznámení. Afrodita přeje i ostatním jedincům, ať už těm ve vztahu, nebo momentálně ve... VÍCE ZDE!

Pes
V zaměstnání můžete dělat psí kusy, ale kýženého výsledku se nemůžete dobrat. Zdá se, že v sobě pouze přikrmujete plané naděje, přitom v nitru duše už víte, že tato cesta nikam nevede. Nejlepší bude vyskočit z rozjetého vlaku, dokud je... VÍCE ZDE!

Vepř
Puntičkářské sklony Vepřům v tomto týdnu spíše škodí. Málokdo je zvědavý na neustálou kritiku a přátelé i příbuzní se bojí, zda obstojí ve vašich náročných kritériích. Ani milostný život kvůli tomu nerozkvete do krásy. Drahá polovička... VÍCE ZDE!

Nevíte, jaké jste znamení? Zjistěte to ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.