Home - Články - Týdenní čínský horoskop 20. - 26. srpna

Týdenní čínský horoskop 20. - 26. srpna

vloženo 19. 8. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 20. - 26. srpna

Dobrý den, milí čtenáři! Máme pro vás další horoskop sestavený přesně podle tradičních čínských postupů. Mnozí jej mají radši než horoskop západní, každopádně se do něj všichni rádi podívají. Nejzajímavější je ale určitě velká pozornost k otázkám kariéry a financí. Přejeme příjemné čtení!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Nejdůležitějším úkolem týdne pro vás bude posílení sebevědomí. Měli byste konečně pochopit, že lidé v okolí nejsou ve skutečnosti lepší než vy, jenom umí svoje dovednosti lépe prodat. Zapracujte na svých schopnostech sebeprezentace a... VÍCE ZDE!.

Buvol
Druhá polovina srpna sebou přinese zlepšení zdravotního stavu. Nemusí jít nutně jen o vás, ale i o zdraví někoho blízkého. Úplně vyhráno zatím nemáte, na některých věcech je ještě potřeba zapracovat. Komplikace, které vás potkaly v... VÍCE ZDE!

Tygr
I když svoje chování osobně považujete za upřímné, tak věřte, že někomu se můžete zdát spíše neomalení. Až příliš často říkáte lidem negativní věci, že vás začínají považovat za hnidopicha. Sami ale případnou kritiku... VÍCE ZDE!

Zajíc

Z vašeho života zmizí člověk, který vám pil krev. Ano,opravdu není vyloučeno, že šlo o energetického upíra,který se vám snažil uškodit. Po jeho odchodu se situace ihned uvolní. Opatrnější buďte ve zdravotních otázkách, jelikož... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Drak

Žhavé letní noci jsou přesně to, po čem toužíte a vesmír se rozhodl vám toto přání splnit. Není vyloučeno, že budete mít více želízek v ohni! Jen si dávejte pozor, ať se ta vaše zlatíčka nikdy nepotkají… Pokud toužíte po vztahu s... VÍCE ZDE!

Had

Konec srpna přinese nebývalou aktivitu. Budete ve středu dění! Můžete naplno využít svoje hadí charisma, kterému bude těžké nepodlehnout. Vy však budete mít v této otázce jasno, toužíte po jednom konkrétním člověku, tak se nezdráhejte o... VÍCE ZDE!

Kůň

Běžíte kupředu jako správný závodní Kůň! Případné překážky zdoláte levou zadní. Začne se nabízet i otázka, jestli na svém stávajícím místě jen neztrácíte čas, jelikož sami nejlépe víte, že máte navíc. V partnerském životě si jednou pro... VÍCE ZDE!

Koza
Pro všechny nezadané Kozy máme skvělou zprávu! Do jejich života vstoupí člověk, který všechno obrátí naruby, naštěstí tím správným způsobem. Pocity zamilovanosti zažijí i ti z vás, kteří na podobné věci již zanevřeli. Nenechte se zmást, láska... VÍCE ZDE!


VYUŽIJTE MÉ 20LETÉ PRAXE! Ptejte se mě na tel. čísle 906 701 701 na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel



Opice
Klíčovým tématem tohoto týdne budou finance. Jejich zvýšený přísun otevře nejedny dveře. Je možné, že díky obchodům trochu zanedbáváte rodinu, která si ale odliv zájmu nenechá líbit. Naštěstí místo výčitek zvolí příjemnější cestu. Těšit se můžete... VÍCE ZDE!

Kohout
Přesvědčíte se o pravdivosti známého rčení, že: Všechno zlé je pro něco dobré. Nejspíš dostanete nepříznivou zprávu, která ale pro vás nebude znamenat konec světa. Minimálně potom budete vědět, kudy cesta nevede. Hrozí pocit zklamání, který... VÍCE ZDE!

Pes
Ke konci srpna se dostaví problémy v partnerském vztahu, kdy budete cítit, že už si zdaleka nerozumíte, tak jako dřív. Je na vás jestli situaci vyhodnotíte, jen jako přechodné období, nebo jako setrvalý stav. Ve druhém případě se nabízí... VÍCE ZDE!

Vepř

Letní počasí přeje lásce a z Vepřů se stanou doslova záletníci! Milostné záležitosti vám tak zamotají hlavu, že zapomenete na všechno kolem. Nesmíte být příliš lehkomyslní a ohlídejte si zejména splatnost složenek. Ostražití buďte také... VÍCE ZDE!

Nevíte, jaké jste znamení? Zjistěte to ZDE! 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.