Home - Články - Týdenní čínský horoskop 25. - 31.12. 2017

Týdenní čínský horoskop 25. - 31.12. 2017

vloženo 23. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 25. - 31.12. 2017

Chcete si užít poslední letošní týden naplno? Přečtěte si týdenní čínský horoskop od Astrohledu a můžete si být jisti, že získáte spolehlivého průvodce pro všechny oblasti vašeho života. Láska, práce nebo rodina, tipy pro všechny tyto oblasti na vás čekají v oblíbeném čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední týden roku přináší Venuše samé příjemné zprávy. Krysy se mohou těšit na příznivý vývoj na poli lásky. A nepůjde jen o lásku fyzickou, vřelé city chápete v mnohem širším slova smyslu. Volný čas s přáteli, rodinou i drahou polovičkou vám dobije baterky. Pouze víkend bude náročnější, než byste doufali. Přizvěte na pomoc blízké a nepodléhejte stresu. Nač si kazit poslední letošní okamžiky.
Na co se můžete těšit?
Středa a čtvrtek vrátí do rodinného kruhu tu pravou pohodu. Konečně nemusíte řešit, co je třeba udělat, koho navštívit a co zařídit. Prostě jste spolu a užíváte si kouzlo okamžiku. Všechno ostatní půjde stranou. Opožděně vás dožene vánoční souznění.
Na co si dát pozor?
V sobotu vás přepadne podezření, že na silvestrovské oslavy nemáte dostatek občerstvení. V obchodě na vás ale čeká jen stres a konflikty se stejně podrážděnými zákazníky. Skutečně si nevystačíte s tím, co čeká v lednici? Ušetříte nervy i finance.

Buvol

Milí Buvoli, vyjma škaredícího se úterý vás čeká fantastický týden. Štěstí se vás drží jako klíště a můžete mít, cokoliv si zamanete. Pokud musíte do práce, stihnete spoustu úkolů, což se bude na začátku roku hodit. Buvoli na dovolené mezi tím dodělají resty v domácnosti. K tomu všemu sršíte veselou náladou, která se s koncem roku stupňuje. O silvestrovské noci platíte za fantastické společníky.
Na co se můžete těšit?
Poslední den roku bude zároveň nejlepším dnem tohoto týdne. Hvězdy vám jdou na roku, ať se těšíte na grandiózní party s přáteli, nebo plánujete jen klidné posezení s nejbližším člověkem. Dušička zkrátka dostane to, co si žádá. Lépe rok končit nemůže.
Na co si dát pozor?
V úterý už máte chuť hodit Vánoce na hřebík a utéct od koled i všudypřítomných návštěv do nerušeného klidu. Bohužel program je jasně daný a jeho změna by nepřinesla nic dobrého. Zatněte zuby a snažte se najít na rodinné sešlosti něco pozitivního.

Tygr
Ještě než odbijí poslední vteřiny roku 2017, stačí Tygři doplnit energii pro boje v nadcházejícím roce. Hvězdy slibují poklidnou plavbu, kdy si užijete lenošení i smích, od něhož bolí bránice. Ani ti, kteří si neužívají vánoční volno, si nebudou stýskat. Mezi kolegy vládne příjemná atmosféra, takže vám čas v zaměstnání uplyne jako voda. Jen pozor, abyste kvůli tomu na něco důležitého nezapomněli.
Na co se můžete těšit?
S oslavami nečekáte až na závěr týdne, ale průběžně je vychutnáváte po celý týden. S rokem je třeba rozloučit se ve velkém stylu. Rodina i přátelé jsou takovým plánem nadšení a rádi se přidají. Věnujete se společně tomu, co vám dělá upřímnou radost.
Na co si dát pozor?
V úterý vás může zaskočit pracovní zádrhel, který bude třeba odklidit bez ohledu na probíhající svátky. Komplikace souvisí se zahraničím a není radno je přehlížet. Obětujte trochu času neodkladné záležitosti, jinak nový rok nezačne právě nejlépe.

Zajíc

Pokud něco v posledním týdnu letošního roku nehrozí, pak je to stereotyp a nuda. Venuše se až do středy stará, aby se kolem Zajíců neustále něco dělo. Pondělí a úterý si užíváte snad ještě víc než samotný Štědrý den. V rodině vládne skvělá nálada, navíc se dozvídáte jednu lepší zprávu za druhou. Vesmír slibuje finanční kompenzaci za výlohy spojené se svátky. Příležitost k zisku si nenechte ujít.
Na co se můžete těšit?
Když nad vámi drží ochrannou ruku sama Venuše, není se čeho bát. Láskyplná atmosféra vám totiž nedovolí podlehnout špatné náladě. S rodinou, miláčkem i ratolestmi jste spojeni jako málokdy. Vážíte si každé společné minuty a vzájemně si děláte radost.
Na co si dát pozor?
Návrat do zaměstnání vám sebere vítr z plachet. Jste podráždění a v týmu platíte za škarohlída. Přitom k tomu nemáte reálné důvody. Snažte se vykřesat ze sebe maximum trpělivosti a tolerance. Díky tomu zvládnete nezbytné povinnosti všichni lépe.



Drak
Rok se pomalu chýlí ke svému konci, stejně tak energie Draků dosahuje k minimu. Uvědomujete si, že potřebujete vypnout a nabrat duševní i fyzické síly. Protáhnete si volno, nebo změníte původní plány plné bláznivých aktivit. Užíváte si domácí pohodu a nic vás nemůže vykolejit. Musíte-li do zaměstnání, snažte se na každém dni najít něco pěkného a odměňte se za pracovitost něčím, co vám dělá radost.
Na co se můžete těšit?
Báječné zprávy čekají hlavně na nezadané Draky. Středa a čtvrtek zvou do společnosti. Někde tam totiž číhá váš vyvolený či vyvolená. A nejde o žádné chvilkové pobláznění, ale osobu, která se k vám dokonale hodí. Proč tedy ještě sedíte doma za pecí?
Na co si dát pozor?
Musíte-li do práce, nepoddávejte se sebelítosti. Ničemu to nepomůže, jen byste kvůli tomu mohli nasekat zbytečné chybičky. Pakliže své povinnosti vezmete jako neměnný fakt, zjistíte, že si svátky po boku spolupracovníků můžete celkem příjemně užít.

Had
Milí Hadi, na poslední dny tohoto roku nechytají hvězdy žádné nepříjemné kolotoče ani překvapení. Od přírody nejste zvyklí na tak dlouhé lenošení, proto se uprostřed týdne rozhlížíte po vhodné aktivitě. Dopřejte tělu pořádnou regeneraci a užívejte zasloužené volno. Přepracovanost by vás v novém roce dohnala. Miláček, ratolesti i rodiče ocení, že si vás mohou na chvíli ukradnout jenom pro sebe.
Na co se můžete těšit?
Víkend zesiluje kouzlo osobnosti a láká k vám sympatické tváře. Zadaní mohou najít nové přátele i profesní múzu, pro nezadané má závěr roku jasné poselství. Láska je na spadnutí! Nebylo by romantické začít rok sladkým polibkem od nového partnera?
Na co si dát pozor?
Korunky se rozkutálí rychleji, než řeknete švec. Hlavně mezi středou a pátkem může dostat bankovní konto pořádně za uši. Hlídejte své nákupy a pokud možno nepořizujte nic, co nezbytně nepotřebujete. Silvestrovské oslavy vás nemusí nutně zruinovat.

Kůň

Poslední týden roku je požehnaně klidný a bez velkých výkyvů. Pokud musíte do zaměstnání, nečekají vás žádné šibeniční termíny či panika, že musíte rychle dodělat cosi zapomenutého. Naopak máte klid na tzv. uklizení stolu, můžete se předpřipravit na nový rok, zkrátka cokoli, na co v obvyklém zápřahu nezbývá čas. V rodině se vám bohužel podobná stagnace nelíbí, ale nebojte. Není všem dnům konec.
Na co se můžete těšit?
Silvestr nabízí jedinečnou příležitost k setkání s lidmi, na něž jste v letošním roce neměli moc času. Party pro rodinu, přátele i kolegy je báječným nápadem. Užijete si nefalšovanou zábavu a splníte resty. Nebude vás mrzet, že jste někoho vynechali.
Na co si dát pozor?
Dlouhé nicnedělání se odrazí na vaší náladě. Jste podráždění a znudění, stejně tak to má i drahá polovička. Než na sebe začnete štěkat, najděte si nějaký program. Co takhle vypnout nekonečné pohádky a vyrazit na čerstvý vzduch a dlouhou procházku?

Koza
Vánoční odpočinek bude pro zrozence Kozy poněkud dlouhý. Ve druhé polovině týdne můžete bojovat s ponorkovou nemocí a znuděností. Sledování televize, neustálé návštěvy a přeplněný žaludek vám na náladě nepřidají. Pokud nepomůže aktivní odpočinek, můžete se před Silvestrem dokonce vydat dobrovolně do práce. Budete mít klid na dokončení restů, k nimž byste se v běžném pracovním shonu nedostali.
Na co se můžete těšit?
Úterý je jako stvořené pro rozmnožení úspor a oživení rodinného rozpočtu. A vůbec nevadí, že se nechystáte do zaměstnání. Korunky se totiž kutálí z úplně jiných sfér. Co takhle probrat investiční záměr nebo podnikatelské plány s důvtipným příbuzným?
Na co si dát pozor?
Ve druhé polovině týdne vás může zaskočit ponorková nemoc. Kritické jsou hlavně odlišné pohledy na termíny návštěv příbuzných i způsob jejich pohoštění. Nejbezpečnější bude, když si každý najdete vlastní program. Potřebujete si od sebe oddechnout.



Opice
Vesmírní vládcové se snaží dostat Opice do užšího kontaktu s okolím. Je čas navázat zpřetrhané vazby, navštívit vzdálené příbuzné a promluvit si s nimi o tom, co vás trápí. Tuto potřebu se snažíte potlačit a utíkáte k pracovním záležitostem. Přitom nikdo nemá chuť před koncem roku řešit rozdělané zakázky. Nechte se strhnout svátečním kouzlem a přebytečnou energii vybijte na mezilidských vztazích.
Na co se můžete těšit?
Láska hlásí nejlepší okamžiky na středu a čtvrtek. Tehdy hvězdy zesilují váš sex-appeal, zapracují na smyslu pro humor a dodají jiskru do oka, díky níž vám nikdo neodolá. Svět si připije šampaňským a Opice v tom nebudou sami. Je škoda sedět doma.
Na co si dát pozor?
Nejraději byste se vrátili k zajetému pracovnímu tempu a svátky nechali v minulosti. Hektické životní tempo vám ale nesvědčí. Organismus potřebuje delší pauzu a snaží se vám to všemožně naznačit. Přehlušovat jej různými stimulanty není moudré řešení.

Kohout

Milí Kohouti, i v posledním týdnu roku můžete mít hřebínek pěkně hrdě vystavený na odiv. Žádné špatné zprávy a překvapení v negativním slova smyslu se k vám totiž nehrnou. Nejpříznivější vítr očekávejte v oblasti financí. Od pondělí jsou hvězdy štědré k rodinnému rozpočtu, což se po vánočním nakupování hodí. Nemůžete se dočkat silvestrovského programu, ale vesmír radí, abyste oslavy neuchvátali.
Na co se můžete těšit?
Ve čtvrtek vám jdou hvězdy na ruku, ať si zamanete cokoliv. Hledáte novou lásku, toužíte po lepším pracovním uplatnění nebo potřebujete začít se změnou životosprávy? Pak se do toho obujte naplno. Polovinu úspěchu držíte díky vesmírné přízni v pěsti.
Na co si dát pozor?
Naskytne se spousta příležitostí k přípitku, až budete mít pocit, že jste stonožka. Paradoxně nejnebezpečnější bude situace na pracovním poli. Dejte si na bujaré oslavování velký pozor. Kocovina by vás zastihla ještě před silvestrovskou půlnocí.

Pes
Milí Psi, štěstí držíte momentálně ve svých tlapkách. Pakliže máte na tento týden nahlášené volno, užijete si poslední dny roku podle svého gusta. Po svátečním období potřebujete vypnout a utíkáte do nerušeného soukromí. Rekapitulujete uplynulý rok a soustředíte se na ten budoucí. V zaměstnání byste nebyli moc platní. Berete si toho na svá bedra moc, ale pořádně nedokončíte nic. Zvažte dovolenou!
Na co se můžete těšit?
Poslední den roku plánujete ve velkém stylu. A hvězdy jako by vás chtěly katapultovat do sedmého nebe. S každou další hodinou jste veselejší a všechny potíže se zdají přízemní. Není to dané hladinou alkoholu v krvi. Jen se proměňují vaše priority.
Na co si dát pozor?
Ve čtvrtek se nesnažte v zaměstnání dělat nic důležitého. Murphyho zákony fungují na výbornou a úspěšné dokončení povinností je téměř vyloučeno. Vrhněte se do uklízení stolu, přesazování květin nebo takových činností, na kterých se nedá nic zkazit.

Vepř
Vepři budou mít pocit, jako by i vesmír nahlásil na poslední týden letošního roku dovolenou. Užíváte si bezvládí, kdy vám shůry nehrozí nepříjemnosti. Tedy pokud to nepřeženete s vaječným koňakem a zbylým bramborovým salátem. Vychutnáváte si souznění s rodinou, kdy se můžete otevřeně bavit na jakékoliv téma. Čekají-li vás pracovní povinnosti, moc se nepředřete. S kolegy proberete nejnovější klepy.
Na co se můžete těšit?
Od středy až do pátku máte spoustu času, abyste se zbavili nepříjemných úkolů v zaměstnání i na domácím poli. Nezbytná administrativa vám jde lehce od ruky, aniž by vás rozčilovala. V práci zbyde dost prostoru na to, abyste lépe probádali své okolí.
Na co si dát pozor?
Úterý varuje před ponorkovou nemocí. S rodinou nejste zvyklí být pohromadě tak dlouho, takže se vyskytnou jisté třecí plochy. Zejména ratolesti budou kvůli nudě nepříjemné. Pomůže, kdy narušíte stereotypní program a vyrazíte společně provětrat hlavu.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.