Home - Články - Týdenní čínský horoskop 24 - 30. prosince

Týdenní čínský horoskop 24 - 30. prosince

vloženo 24. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 24 - 30. prosince

Chcete si užít poslední letošní týden naplno? Přečtěte si týdenní čínský horoskop od Astrohledu a můžete si být jisti, že získáte spolehlivého průvodce pro všechny oblasti vašeho života. Láska, práce nebo rodina, tipy pro všechny tyto oblasti na vás čekají v oblíbeném čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejte vesele. Letošní advent jste si vysnili a vyšperkovali do posledního detailu. Přesto se může ukázat pár nedokonalostí a byla by škoda kvůli nim propadat panice. Jediná skutečně závažnější věc, jíž byste... VÍCE ZDE!

Buvol
Po hektickém období se konečně dočkáte vytouženého klidu. V rodinném kruhu se rozplynou černé myšlenky a světlo svíček vám do duši vrátí jistotu, že bude zase lépe. Pokuste se během tohoto týdne co nejvíce zregenerovat. Máte k tomu... VÍCE ZDE!

Tygr
Vánoční stůl se obvykle prostírá pro jednu osobu navíc a Tygři letos pochopí význam tohoto tradičního gesta. Nenavštíví vás žádný náhodný pocestný, ale člověk, s nímž vás pojí společné vzpomínky. Ukažte svou laskavou tvář a vyjděte... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, všude kolem vás je cítit láska! Vychutnáváte si každou minutu, kterou trávíte po boku svého vyvoleného či vyvolené. Čerstvě zadaní mohou být z prvních letošních Vánoc nervózní, ale hvězdy prozrazují, že nejistota není... VÍCE ZDE!



Drak
Závěr prosince slibuje zadaným Drakům pozitivní obrat v soukromí. Necháte se nakazit výjimečným okamžikem Vánoc a přestanete řešit malichernosti. Hodíte za hlavu svou hrdost a ukážete rodině v čele s drahou polovičkou, jak velkorysí... VÍCE ZDE!

Had
Letos to vypadá, že jste si na Ježíška začali hrát až příliš pozdě. Nejspíš se nedokážete rozhodnout pro jeden konkrétní dárek a najednou zjistíte, že Štědrý večer je za dveřmi! Poslechněte svůj vytříbený vkus a nemůžete... VÍCE ZDE!

Kůň
Zrozenci Koně se mohou těšit na skutečně bohatou nadílku. Vesmír slibuje hojnost ve většině životních oblastí včetně lásky. Sféra mezilidských vztahů je jedinou černou kaňkou, která by vám mohla pokazit jinak harmonický závěr roku. Dejte si... VÍCE ZDE!

Koza

Nejšťastnější okamžiky čekají zrozence Kozy na domácím poli. Zaradujete se nad báječnými zprávami o svých příbuzných a ani váš vlastní život nestojí stranou. Proto si neděláte vrásky na čele kvůli nevhodnému chování kolegů či... VÍCE ZDE!



Opice
Opice dělají čest svému znamení. I během svátků se chtějí bavit a upíjet zbývající dny letošního roku plnými doušky. Proto se můžete dostávat do sporu s blízkými, kteří prahnou po naklizené domácnosti a teple rodinného krbu. Neděláte si... VÍCE ZDE!

Kohout
Poslední prosincové dny jsou pro Kohouty ztělesněním setkávání s blízkými, i lidmi, s nimiž se jejich cesty už dávno rozešly. Zpomalíte hektické tempo a budete více přemýšlet o životě. Hvězdy se vás snaží přimět ke změně a využívají k... VÍCE ZDE!

Pes

Psi v neutěšeném vztahu doufali, že přijde pomoc shůry. A v tomto týdnu hvězdy volání o pomoc vyslyší. Romantická atmosféra Vánoc dokáže mnohem víc než všichni terapeuti světa. Menší problémy vás mohou překvapit na pracovišti, kde vám... VÍCE ZDE!

Vepř
Ještě než se rok 2018 definitivně rozloučí, mohou se Vepři těšit na nový životní impuls. Nejspíš musíte kroutit hlavou nad tím, že vás něco podobného nenapadlo už mnohem dřív. Nad takovými myšlenkami neztrácejte čas - lepší změna později... VÍCE ZDE!

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.