Home - Články - Týdenní čínský horoskop 21. - 27. ledna

Týdenní čínský horoskop 21. - 27. ledna

vloženo 20. 1. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 21. - 27. ledna

Štěstěna je vrtkavá čarodějka. Zatímco vám jeden týden servíruje jednu dobrotu za druhou, hned poté dokáže zcela obrátit a nachystat opravdu vypečené pochoutky, ze kterých jde hlava kolem. Jedno se jí ale musí nechat, že totiž bez těchto zvratů by život nedával smysl a že bez bolesti bychom si neuměli vychutnat radost. Je ale důležité, abychom všechno pevně ustáli! Proto jsou tady horoskopy, s nimiž dopředu víte, zda být ve střehu, nebo v klidu a pohodě.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Pokud něco bude v tomto týdnu potřeba, pak je to flexibilita. Bohužel to nevypadá, že jí máte na rozdávání. Smiřte se s tím, že jisté změny jsou nezbytně nutné a nebuďte přehnaně staromilští. Přestože na první pohled nevypadají... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, v poslední lednové dekádě budete řešit finanční nesnáze. Hvězdy důrazně upozorňují, abyste před nimi nestrkali hlavu do písku. Musíte se pořádně otáčet, abyste eliminovali větší problémy, které s nimi souvisí. Nelze spoléhat na... VÍCE ZDE!

Tygr

Báječnou zprávu vyhlíží Tygři, kteří se trápili pro nevyřešenou minulost. Luna vám pofouká staré bolístky a dovolí vám odstřihnout se od věcí, které vám brání ve spokojené budoucnosti. Všechno přežité necháte za sebou a začnete se... VÍCE ZDE!

Zajíc
Doufali jste v pomalejší rozjezd roku 2019, ale na konci ledna máte pocit, že už jste toho stihli nějak moc. Ani v tomto týdnu to ale nevypadá na změnu. Nejspíš vám hvězdy chtějí něco naznačit! Nenechte se strhnout okolním stresem a navzdory... VÍCE ZDE!



Drak

V závěru ledna vládnete nezdolnou dračí silou. Úplněk ve znamení Lva navíc otevírá dveře ke splnění mnoha životních snů a přání. Šťastné chvíle se dostaví zejména v pracovní oblasti a rodinném kruhu. Oproti tomu láska může trochu rebelovat. Je to... VÍCE ZDE!

Had
Hadí jazyk je naštěstí od přírody diplomatičtější, než se může někomu zdát. Právě ten vás mnohokrát zachrání od zbytečných problémů. Zato osobité charisma vám může nadělat vrásky na čele. Opačné pohlaví je z vás totiž paf a všemožně se... VÍCE ZDE!

Kůň

Milostný život čeká velký obrat k lepšímu. Svobodní Koně vytřepou z hlavy černé myšlenky a začnou věřit, že na ně ideální polovička někde čeká a že se brzy potkáte. Zadaní dostanou důkaz, že to s nimi stávající partner myslí upřímně. Přiloží ruku k... VÍCE ZDE!

Koza

S blížícím se koncem měsíce se zrozenci Kozy dostanou do klidnějšího režimu. Cítíte, že vámi prostupuje rovnováha a optimismus, díky němuž vás jen tak něco nerozhází. Dokonce pomáháte druhým lidem zklidnit rozjitřené emoce a navázat zpřetrhané... VÍCE ZDE!



Opice

Osobité kouzlo Opic má na konci měsíce narůstající tendenci. Vyzařuje z vás magnetická přitažlivost, díky níž přitahujete pozornost opačného pohlaví. Nové známosti ale nemají velkou perspektivu. Počáteční nadšení rychle vyprchá a... VÍCE ZDE!

Kohout

Poslední lednová dekáda slibuje vylepšení mezilidských vztahů. Kohouti se dočkají omluvy od člověka, který se k vám v poslední době nechoval nejlépe. Pokud někdo nabízí ruku ke smíru, neodmítejte ji. Je dobře, že narovnáte společnou karmu a na další... VÍCE ZDE!

Pes

Stejně jako váš zvířecí patron působíte láskyplným a důvěryhodným dojmem. Zatímco v lásce a rodině můžete rozdávat vřelou náladu plnými hrstmi, ve vztahu k cizím lidem zůstaňte opatrní. Někdo by totiž vaši dobrosrdečnost mohl zneužít ve... VÍCE ZDE!

Vepř
Milí Vepři, poslední lednová dekáda nepřinese oproti uplynulých dnům velké zlepšení. Stále bojujete s pesimistickým naladěním, které jde ruku v ruce s klesající kondicí. Černá Luna připomíná nedořešené závazky z minulosti, což vám na... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.