Home - Články - Týdenní čínský horoskop 14. - 20. ledna

Týdenní čínský horoskop 14. - 20. ledna

vloženo 13. 1. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 14. - 20. ledna

Váš život je naprosto jedinečný! Na to nikdy nezapomínejte a vychutnávejte každou jeho minutu. K tomu vám pomůže také nový čínský horoskop. Díky němu si můžete naplánovat celý týden dopředu a obratně kličkovat mezi nástrahami, které hvězdy připravily, a hlavně naplno využít skvělých příležitostí, protože budete vědět, kdy se naskytnou. Užijte si váš čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhé polovině ledna vybízí hvězdy k co největší harmonii. Vyhýbejte se malicherným sporům a konfliktům, které nikam nevedou. Práci, jež nehoří, odložte na poslední dekádu. Snažte se myslet pozitivně, protože pesimismus by... VÍCE ZDE!

Buvol

Buvoli se těší z přízně štědrého Jupitera, jehož přívětivé paprsky se odrazí na ekonomických záležitostech. Obchodní duch se vám nedá upřít. Ať se pustíte do jakékoliv činnosti, poznáte, co je lukrativní a čemu se... VÍCE ZDE!

Tygr

Dravá stránka Tygrů se dere na povrch. Nač byste měli tišit narůstající temperament, když právě díky němu můžete zažít spoustu vzrušujících okamžiků. Pouze zadaní by se měli držet dál od příliš riskantních kroků, které ke konci týdne... VÍCE ZDE!

Zajíc
Zajíček v své jamce rozhodně nezůstane sám. V polovině měsíce jste obklopeni rodinou a cítíte se spokojeni. Harmonické zázemí nechcete vůbec opouštět, protože taková idylka nevládla ani během vánočních svátků. Bohužel povinnosti... VÍCE ZDE!


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. číslo 906 701 701. Paní Sofie

Drak
Milí Draci, v polovině ledna se konečně prolomí ledy a v soukromém životě zaplane hřejivý plamínek. Blízcí si uvědomí, jak důležitou roli sehráváte v domácnosti a začnou se podle toho chovat. Ubývají malicherné spory a dokonce se nabízí... VÍCE ZDE!

Had
Zdá se vám, že byste měli ve stylu svého zvířecího patrona ulehnout k zimnímu spánku. Všechno ustrnulo na mrtvém bodě a máte pocit, že jakákoliv aktivita je zbytečná. Láska se ocitla ve slepé uličce a dokonce můžete přemýšlet nad... VÍCE ZDE!

Kůň

Polovina ledna představuje pro Koně novou startovní čáru. Dokážete se povznést nad problémy, k nimž jste se dříve museli v myšlenkách vracet. Svědčí to hlavně jedincům, kteří nedávno ukončili partnerský vztah. Nová láska je na spadnutí a... VÍCE ZDE!

Koza

Pozornost hvězd se v polovině měsíce stáčí k rodinným záležitostem. Z toho Kozy profitují, protože jejich přirozená autorita vůči nejmladším příbuzným narůstá. Ruku v ruce s tím jde i vaše vzrůstající sebevědomí. Bohužel u dospělých... VÍCE ZDE!


Změňte se k lepšímu! Každé znamení má silné i slabší stránky. Poradíme vám, jak si ze svých slabostí udělat jedinečnou výhodu!

 

Opice
Milé Opice, v tomto čase ze sebe vykřesejte maximum optimismu, který se vám bude hodit. Nevypadá to totiž na velkou hvězdnou hitparádu, která by vám hrála do karet. I když je třeba počítat s častějšími překážkami, máte vyjma vrozeného... VÍCE ZDE!

Kohout

Jak to tak vypadá, druhá polovina měsíce zvedne Kohoutům hřebínek. Aktivista Mars se podepíše na celkové fyzické kondici a navíc vám dolévá erotickou sílu. Získáte titul milenec měsíce, kdy dlouholetí partneři nechápou, kde se ve vás... VÍCE ZDE!

Pes

Největším nepřítelem psů je v tomto týdnu pasivita. Nejraději byste se vyhnuli rozhodovacímu procesu a všechno nechali na druhých. Doufáte, že když problémy necháte uzrát, vyřeší se i bez vašeho přičinění. Bohužel takhle jednoduché... VÍCE ZDE!

Vepř
Myšlení Vepřů je roztěkané. Dělá vám potíž udržet myšlenku a koncentrovat se na jednu aktivitu. Mars vám sice přináší smršť zajímavých nápadů, ale problém nastává při snaze realizovat je. U ničeho totiž nevydržíte dlouho, protože si... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.