Home - Články - Týdenní čínský 8. - 14.1.2018

Týdenní čínský 8. - 14.1.2018

vloženo 5. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 8. - 14.1.2018

Zveme vás na další exkurzi do světa starobylých a osvědčených tradic! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude následující týden. Jako vždy najdete v čínském horoskopu předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás nová láska nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhý lednový týden bude náročnější kvůli napjaté pracovní atmosféře. Nepatříte mezi největší diplomaty zvěrokruhu, takže nebude překvapivé, když přilijete olej do ohně svými nemístnými poznámkami. Nechcete-li riskovat své... VÍCE ZDE!

Buvol

Buvoli, kteří jsou dlouhodobě nespokojení v zaměstnání, mají jedinečnou příležitost na změnu. Hvězdy nabízí profesi, kde spojíte příjemné s užitečným. Mít práci jako koníčka se hned tak někomu nepoštěstí. Na začátku týdne si ujasněte... VÍCE ZDE!.

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejících dnech se vám bude hodit životní energie, kterou je vaše znamení proslulé. Díky vrozenému optimismu zvládnete překonat překážky, před nimiž se ostatní zastaví. Hned tak něco vás nesemele. Nejlepší... VÍCE ZDE!

Zajíc

Nový začátek na sebe nechal v případě Zajíců čekat o něco déle. Teprve v tomto týdnu cítíte, že jste přestřihli startovní pásku od něčeho vzrušujícího. Nemusíte dělat vůbec nic. Události se vyvíjejí vlastním tempem a bohatě... VÍCE ZDE!



Drak
Jindy energické Draky dožene v tomto čase únava z pracovních povinností. Spolupracovníci se vás sice snaží přimět, abyste mnohé záležitosti hodili za hlavu, ale kariérní ambice jsou neoblomné. Pravdou je, že co v tomto týdnu zasadíte, přinese... VÍCE ZDE!

Had
Na cestě za štěstím vám v druhém lednovém týdnu významně pomůže vrozená hadí intuice. Dokáže vás nasměrovat přesně tam, kam potřebujete. A je mnohem spolehlivějším kompasem, než rady přátel a příbuzných. Nezalekněte se toho, že najednou... VÍCE ZDE!

Kůň

Milí Koně, celý týden se o vás pokouší lenost. Nejraději byste se zavrtali do peřin a nevystrčili nos. Proč si nedopřát krátkou dovolenou s milovaným člověkem? Pokud to není ve vašich silách, dopřejte si alespoň domácí relax. Rozmazlujte... VÍCE ZDE!

Koza

Vesmírné plénum si v první polovině ledna posvítí na partnerské záležitosti. Ocení to především Kozy, které jsou dlouhodobě nespokojené s aktuálním stavem vztahu. Řešení je banální, a totiž otevřená komunikace. Právě teď je na... VÍCE ZDE!



Opice

Druhý lednový týden přichází s bujarým společenským vyžitím, které se snadno dostane za hranu. Nedělá vám problém vyhodit si z kopýtka a nechat starosti stranou. Kritická však bude přemíra alkoholu, která vás může vyřadit z provozu... VÍCE ZDE!

Kohout
Hlavním tématem tohoto týdne je cestování. Platí to samozřejmě i v přeneseném slova smyslu, takže se mnoho Kohoutů může těšit na novou cestu za štěstím. Jakékoliv změny jsou vítané. Poslechněte svou intuici a obraťte život k lepšímu. Hvězdy... VÍCE ZDE!

Pes
Také druhý lednový týden pokračuje v přátelském duchu. Nejlepší okamžiky slibuje Afrodité, která nerozhodné Psy nasměruje ke kroku, o němž už dlouho uvažují. Že by vás čekala svatba, nebo nový přírůstek do rodiny? Svobodní mohou vyhlížet... VÍCE ZDE!

Vepř
Zrozenci Vepře obvykle nemají problém s tím, že by nemohli najít správná slova. Tentokrát ale hvězdy radí při komunikaci k obezřetnosti. Myslíte to sice dobře, ale ne všichni lidé jsou na upřímnost zvyklí. Kritiku okolí si odpusťte a snažte... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.