Home - Články - Karta Mág znamená aktivitu

Karta Mág znamená aktivitu

vloženo 4. 1. 2018
čas čtení: 3 minuty

Karta Mág znamená aktivitu

Symbol Mága představuje okouzlující člověka, který naplno využívá svůj tvůrčí potenciál. Je mistrem komunikace, během níž vždy zaujme a pobaví. Nikdy se nenechá oklamat, ale sám umí ošálit okolí.

sdílet článek na facebooku

Důležitý posun Mág oplývá tvůrčí silou, s níž dokáže zlepšit současnou situaci. Na kartě je vyobrazen s jednou rukou vztyčenou a druhou směřující k zemi. Touto polohou symbolizuje okřídlené "jak nahoře, tak i dole". Dokáže tak transformovat duchovní dary do materiální roviny. Tato karta vždy hovoří o aktivitě, jestli k ní nabádá nebo před ní varuje zjistíme až z postavení dalších karet ve výkladu. V dobrém smyslu přináší nové možnosti a příležitosti, při niž budeme vždy aktivně jednat. Možná konečně naplno využijeme svůj potenciál. V negativním významu varuje před manipulací, kdy manipulátorem může být sám tazatel či osoba v blízkém okolí. V každém případě si musíme dávat pozor na zneužití moci a schopností.

Partnerské strategie

Schopnost manipulovat se nejvíce projevuje právě ve vztazích, kdy jeden z partnerů se snaží dostat toho druhého kam chce. Ne vždy je to ku prospěchu. Před lstivostí a vypočítavostí nás chce varovat zejména, když se ve výkladu objeví také karta Ďábel či Císařovna.

V lepším případě zúročíte momentální přitažlivost a silnou energii k navázání nového vztahu nebo zlepšení toho současného. V tom nám pomůže, když si zároveň vytáhneme kartu Zamilovaní a Slunce.



Vitalita

Pokud jste se ptali na zdraví, máme pro vás dobrou zprávu! Mág přináší novou životní energii. V následujícím období se budete cítit velmi dobře. Pozitivní význam ještě zesílí karta Síla nebo Slunce. Jen v kombinaci s kartou Luna hrozí duševní nevyrovnanost a přílišná emotivnost.

Jste nyní plní síly, kterou máte napnout správným směrem. Jděte za svým cílem, přesto nezapomínejte na odpovědnost vůči jiným lidem.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.