Home - Články - Měsíční horoskop lásky na leden

Měsíční horoskop lásky na leden

vloženo 3. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na leden

Rok 2018 restartuje staré lásky a mnoha nezadaným přinese konečně lásku novou. Stačí jen trochu chtít. Nový rok totiž přeje všem přáním, pro která něco uděláte. Pokud jste ve vztahu, vneste do něj nový vítr a vášeň hned na začátku ledna. Následující měsíce se vám za to odmění. Singles by neměli ztrácet naději. Jak na lásku se dozvíte v novém horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Kdo si počká, ten se dočká. Až do poslední lednové dekády to v lásce nebude žádná výhra. Berani jsou zvyklí hrát ve společnosti prim a sklízet jeden kompliment za druhým. Tentokrát ovšem stojíte v pozadí. Nabírejte síly a vybruste balicí techniku. Po 20. lednu totiž přijde hotová smršť příležitostí. Ti bez závazků rozšíří své milostné portfolio. Ani Berani ve vztahu nemusí věšet hlavu. Objevíte spoustu vychytávek a milostných novinek, díky nimž bude i letité partnerství vzrušující jako nové.

Býk

Kvůli Venuši je leden pro zadané Býky dvojsečným měsícem. Až do 18. ledna si užíváte perfektní program podle svého gusta. S miláčkem jste naladěni na stejnou notu, což se projeví jak v praktickém životě, tak i ve společném loži. Konečně proměníte ve skutečnost sny, nad nimiž jste se červenali i ve spaní. Poslední lednová dekáda mezi vás však vrazí klín v podobě neoprávněné žárlivosti. Snažte se zachovat chladnou hlavu za každou cenu, vrtošivá Venuše jedním dechem dodává, že jde o pouhý klam.

Blíženci

Hned zkraje roku zažívají Blíženci na milostném poli hotové žně. Příznivé postavení Venuše z vás dělá miláčky každé společnosti. Sex-appeal se šplhá k maximu, stejně tak smysl pro humor a komunikační schopnosti. Není divu, že vám opačné pohlaví padá k nohám. Navíc je úplně jedno, jestli už jednoho partnera nemáte doma. Koketování s možnou nevěrou je velmi vzrušující, takže napomůže letitým vztahům. Nezapomeňte však na hranice, které byste neměli překročit. Jinak se můžete nepříjemně spálit.



Rak

Raci se v lásce nespokojí s málem. Tedy alespoň v průběhu ledna. Do vztahu investují maximum, totéž ovšem očekávají od drahé polovičky. Těšíte se na noci plné nespoutané vášně, hříšné fantazie i romantického tulení. To všechno vám hvězdy garantují dosytosti. Dokonce ani singles nebudou držet půst, pakliže vám není cizí flirt na jednu noc. Jediné, nač byste si měli dát velký pozor, je žárlivost. Zpočátku je příjemným oživením letitého vztahu, ale překročíte-li mez, nadělá víc škody než užitku.

Lev

Šelmy zvěrokruhu stojí po většinu měsíce v milostném životě stranou hlavního dění. To pro vás, milí Lvi, není vůbec obvyklé. Alespoň máte příležitost věnovat se koníčkům a nabírat energii na příznivější období. To nastane po 26. lednu, kdy se vesmírní velikáni umoudřují a stabilizují atmosféru v dlouholetých vztazích. Do té doby bojujete ve vztahu především se žárlivostí. Nezdá se, že by měla reálné základy. Pakliže je tedy žárlivý červík zakořeněný ve vaší hlavě, snažte se ho ihned vytěsnit.

Panna
Afrodité jako by vyslyšela novoroční přání mnoha zrozenců Panny a jde jim v lásce na ruku. Svobodní se mohou těšit na seznámení se zajímavým protějškem, dlouholetým vztahům se zase slibuje příjemné osvěžení. S drahou polovičkou si notujete v mnoha klíčových oblastech. Nejinak tomu bude také na společném loži. Tam hvězdy slibují nejžhavější zážitky kolem úplňku. Roste ve vás touha a lásce se oddáváte bez ohledu na pravidelné denní rituály. Kdo by se stresoval odchodem do práce? Vy tedy umíte žít!



Váhy

Pro svobodné Váhy je důležitý závěr měsíce, kdy se kolem rojí sympatické tváře. Zapracujte na svém zevnějšku, díky němuž povyskočí i skomírající sebejistota. Ve správný čas na správném místě už vás nic nepřekvapí. A jak na tom budou Váhy v partnerství? Prvních čtrnáct lednových dní nepodceňujte sílu komunikace. I když některá témata nejsou podle vašeho gusta, otevřenost vám v lecčem napomůže. Konečně o sobě navzájem zjistíte, co vás dokáže správně rozrajcovat. Na takový začátek není nikdy pozdě.

Štír
První měsíc roku přichází s velmi příjemným programem. Zadaní Štíři se nechávají kolébat na romantické vlně. Nejste na ní sami, drahá polovička se k něžnému tulení ráda přidá. Uvědomujete si výjimečnost takových dní a nehodláte je strávit prací nebo klábosením s přáteli. Proto si vás může okolí dobírat, že jste na svém partnerovi závislí. Lze vám jenom závidět! Ani singles nemusí věšet hlavu. Do cesty vám vstupuje jeden lepší protějšek za druhým. Rozhodně se nevažte hned na prvního sympaťáka!

Střelec

Do nového roku vstoupíte velkolepě. Příznivá konstelace zesiluje sex-appeal na maximum, navíc vybrousí schopnost komunikace a dodá stylový vtip. Není divu, že se stanete miláčky každé společnost, v níž se jen mihnete. Dokonce i dlouholetá partnerství chytí druhý dech. Drahá polovička si uvědomí, jaký poklad ve vás má. Hlavně nedělejte drahoty a nenechte se svádět moc dlouho. Pozor si dejte i na lákavé svody k nevěře. Flirtování za partnerovými zády si klidně užijte, ale zvažte možné následky.



Kozoroh

Horkokrevnost Kozorohů připomíná žhavé letní měsíce, i když za okny vládne třeskutá zima. V posteli jste za bezkonkurenční milenci, kteří jsou k neutahání a navíc nemyslí jen na svoje blaho. Jestli se to o vás rozkřikne, mohli byste mít do konce ledna o zábavu postaráno. Hvězdy ovšem jedním dechem dodávají, že na románky na jednu noc nebudete mít dost silný žaludek. Nezadaní hledají skutečného životního partnera, těm ve vztahu nestojí povyražení za to, aby riskovali současné štěstí v lásce.

Vodnář
Milostné pole není na začátku roku nejšťastnější životní oblastí. Svobodní Vodnáři mají pocit, že na vhodný protějšek nikdy nenarazí. Situaci vidíte příliš černě a nejspíš vás trochu baví rýpat se v ranách a hrát si na chudáky. Soustřeďte se na příjemnější program, budujte kariéru, cestujte nebo vyrazte na lyže s přáteli. Nepřízeň hvězd se v poslední lednové dekádě zlomí a vy zjistíte, že na tom nejste vůbec špatně. Platí to i pro Vodnáře ve vztahu. Ti na oficiálním protějšku vidí samé mouchy.

Ryby
Rybky se na začátku roku pohybují ve šťastných vodách. Ve společnosti působíte sice nenápadně, ale se správným protějškem po boku to umíte pěkně rozparádit. V lednu dokonce natolik, že překvapíte sami sebe i drahou polovičku. Ta už si myslela, že se v ložnici ničeho nového nedočká. Opak je pravdou! Experimentování je po celý měsíc vaší kratochvílí. Hvězdy dokonce varují, abyste nezašli do krajností, které protistranu vylekají. Nezadaní by měli zbystřit kolem 10. ledna. Láska je na dosah ruky.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.