Home - Články - Týdenní Astrohled 8.-14.1.2018

Týdenní Astrohled 8.-14.1.2018

vloženo 6. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 8.-14.1.2018

Probuďte se! Už je tady nový rok. Využijte nového začátku a jděte do věcí naplno. Nebojte se plánovat a plnit si své sny. Že jste v minulosti dělali chyby? To k životu patří a vy se z nich teď můžete poučit. Nahoďte úsměv na tvář a vydejte se směle vstříc životu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš projev bude v tomto týdnu působit na okolí velmi pozitivně. Aby také ne, když jste plní elánu a dobré nálady, což se odráží v zaměstnání, ve společnosti i doma. Tam sice mohou přijít drobnější mrzutosti. Není to však nic, co byste nezvládli.

Býk
V tomto týdnu se zaměříte hlavně na pracovní záležitosti. Uvědomujete si, že přichází zajímavé období a nechcete nic nechat náhodě. Vaše snahy se vám bohatě zúročí! Ve financích si můžete zatím ledacos dovolit, rovněž v rodině vám vše pohodově klape.

Blíženci
Připravte se na hodně hektické tempo. Budete se snažit v práci, zvažovat mnohé finanční záležitosti, týkající se vašeho domova a také může přijít nabídka brigády. Finance jsou u vás v pořádku a v rodině vše po většinu času funguje tak, jak by mělo.

Rak
Bude to o emocích. Ty se vás budou v tomto týdnu hodně držet, připraveny se objevit v nečekanou chvíli. Přesto jim přehnaně nepodlehnete a použijete racionální uvažování. S financemi opatrně, moc neutrácejte. V rodině to teď může lehce zaskřípat.



Lev
Čekejte zvýšenou citlivost na věci osobního charakteru. Snažte se však udržet své emoce pevně na uzdě. Pak budete miláčkem kolektivu v práci a budete se těšit úctě také v rodinném kruhu. Budete zřejmě promýšlet investice a snažit se vyjít s rodinou.

Panna
V tomto týdnu se zaměříte na svůj vnitřní svět a nejspíš se hodně obrátíte sami do sebe. Budete hloubat a přemýšlet. A také řešit i dávné záležitosti. Je to čas od času nutné. Ve financích buďte opatrnější a doma se snažte být tolerantní a trpěliví.

Váhy

Čekejte hodně zahloubaný týden. A také ne zrovna veselý. Planety se na vás totiž teď poněkud mračí a počátek roku vám okořenily trochu ostřejší směsí. Využijte toho jako příležitosti k uspořádání myšlenek a zbavení se špatných myšlenkových vzorců.

Štír
Komunikace vám v tomto týdnu půjde na jedničku. Budete také přemýšlet nad tím, jak můžete napravit některé problémy z minulosti a vyřešit finanční záležitosti, týkající se zabezpečení vašich ratolestí. V rodině vám to bude docela pohodově klapat.



Střelec
Vaše ambice se v tomto týdnu budou dožadovat svého naplnění. Budete jim věnovat spoustu pozornosti. Nebudete však zapomínat ani na mezilidské vztahy a zkusíte se vyrovnat i se stíny minulosti. Finance vám těžkou hlavu nedělají, stejně, jako rodina.

Kozoroh
Budete tak trochu jako tank. Stejným způsobem se budete prodírat v tomto týdnu kupředu. Chcete zazářit v práci a také prosadit spoustu nových myšlenek. A toužíte se rovněž vyznat sami v sobě. S podporou rodiny a blízkých se vám podaří mnoho věcí.

Vodnář
Analyzování věcí a překonávání vlastních vnitřních překážek bude pro vás ústředním tématem tohoto týdne. Budete dost bojovat se svým pohledem na svět. V oblasti financí buďte spíše šetrní a obezřetní. Velkou oporou vám v tomto období bude rodina.

Ryby
Budete v tomto týdnu hodně zaměstnaní. V kariéře se vám bude dařit, zaměříte se na dosahování vytýčených cílů. Lidé se na vás také budou obracet s prosbou o radu. Po finanční stránce strádat nebudete a s rodinou jste teď naladěni na stejné vlně.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.