Home - Články - Týdenní Astrohled 1.-7.1.2018

Týdenní Astrohled 1.-7.1.2018

vloženo 29. 12. 2017
čas čtení: 5 minut

Týdenní Astrohled 1.-7.1.2018

Nový rok znamená nové naděje i zklamání, zkušenosti radostné i bolestivé. Ze všeho si ale můžeme odnést něco dobrého. A když se na všechno dostatečně připravíme, dokážeme ustát i velké bouře. Buďte si jistí sami sebou a jděte si za svými sny! Astrohled je na vaší straně!

sdílet článek na facebooku

Beran
V prvním týdnu letošního roku budete mít možnost zazářit v práci a ukázat všem, co umíte. Váš intelekt bude na výši a vaše komunikační schopnosti budou více, než brilantní. Využijte toho a posuňte věci tam, kam chcete. Tedy směrem ke svému úspěchu.

Býk

Tento týden bude mít poměrně svižné tempo ve všech oblastech. Abyste nezůstávali pozadu, budete muset být i vy patřičně hbití a činorodí. O to se budete ze všech sil snažit. Může to způsobit únavu, naplánujte si proto příjemný odpočinkový víkend.

Blíženci
Váš vstup do nového roku bude opravdu pořádně hektický. Svou energií budete válcovat okolí a vynasnažíte se, abyste udělali pořádný krok vpřed v kariéře a věcech souvisejících. A bude se vám to opravdu hodně dařit. Vaší práci se dostane mnoha uznání.

Rak

Čeká vás poněkud houpačkovitý týden. V úterý vám úplněk trochu zacloumá emocemi a tento vliv pár dnů vydrží. V práci vám to půjde, v mezilidských vztazích to bude o trochu horší. Potrápí vás zejména vaše rodina a její členové. Chce to trpělivost.



Lev
To je rozjezd! Začínáte rok opravdu naplno. Planety vám umožňují zazářit ve všech oblastech života díky skvělé schopnosti komunikace a bystrému uvažování. Navíc jste plní elánu. Na finance však dejte pozor. Skřípat to bude i na poli rodiny a domova.

Panna
Vykročíte do nového roku s úsměvem na rtech. Vše se obejde bez rušivých energií a tak si můžete vychutnat úspěch v práci i jistotu ve finanční oblasti. Můžete se pustit i do řešení obtížnějších záležitostí. A užijete si pohodové chvíle s rodinou.

Váhy
Nebudete mít zrovna nejlepší týden. V práci se vám bude zdát, že jste nedocenění a nikdo si pořádně neváží vašich výkonů a úsilí. Nejspíš se vám nebude dařit ani komunikace s kolegy. Finance také nejsou nic moc. Ani v rodině vřelé vztahy nečekejte.

Štír
Můžete se těšit na docela povedený týden. V zaměstnání se vám bude dařit, budete průbojní a akční. Za svým si půjdete beze strachu z překážek. Po finanční stránce začnete uvažovat o možných investicích a nebudete rozhodně zanedbávat ani svou rodinu.



Střelec
Co byste chtěli víc? Tento týden bude velice příjemný. Budete v centru pozornosti nadřízených pro své pracovní nasazení, může přijít i nabídka lepšího místa. Po finanční stránce je u vás všechno v pořádku, v rodině panuje harmonie. Tak si to užijte!

Kozoroh

Budete spokojení a úspěšní po celý tento týden. V centru vaší pozornosti je budování kariéry a v tom se vám bude skvěle dařit. Hvězdy však doporučují obezřetnost, abyste někomu nesedli na lep. Můžete uvažovat o investicích. V rodině všechno klape.

Vodnář
Leden pro vás bude menší zatěžkávací zkouškou a tento týden bude jejím začátkem. Nedá se nic dělat, jednou za čas to potká každé znamení. Připravte se na komplikace, průtahy, promarněné příležitosti a spoustu nervozity a napětí na všech frontách.

Ryby

Píle a snaha o prosazení vás bude provázet celým týdnem. Planety vás ve vašem úsilí podporují, a tak krok za krokem směřujete k úspěchu. Netrápí vás finance a ke všemu jste dost kreativní a zruční. Ve vaší rodině bude panovat pohoda a harmonie.

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.