Home - Články - Tarotový horoskop životní cesty – minulost, přítomnost a budoucnost

Tarotový horoskop životní cesty – minulost, přítomnost a budoucnost

vloženo 26. 10. 2020
čas čtení: 10 minut

Tarotový horoskop životní cesty – minulost, přítomnost a budoucnost

Tarot nám pomáhá lépe pochopit smysl a směr událostí, které nám osud a hvězdy sešlou do cesty. Víte, jaké životní úkoly si musíte nyní vyřešit? Nahlédněte s námi do tajemství nedávné minulosti, přítomnosti a blízké budoucnosti – ve třech kartách pro každé znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
MinulostĎábel: Tato karta vám sděluje dobrou zprávu – nedávno se vám povedlo konečně překonat pokušení, proti kterému jste dlouho bojovali. To vám umožnilo cítit se mnohem svobodněji, stali jste se pány svého vlastního života, a tak to má být. Jen si dejte pozor, ať se pokušení znovu neprobudí a nezačne vás opět svádět!
PřítomnostBlázen: V současnosti se nacházíte ve velmi zajímavém bodě svého života – vydáváte se na dobrodružnou pouť do neprobádaných vod! Na obavy a starosti, které by měl kdokoliv jiný na vašem místě, zvysoka kašlete. Nemáte předsudky a vaše duše je otevřena novým podnětům! Troufáte si dokonce i na věci, které jsou trochu riskantní – máte však přízeň Štěstěny, takže si to můžete dovolit!
BudoucnostVůz: Stejně jako předchozí dvě karty, i Vůz je kartou Velké Arkány. To znamená, že se ve svém životě nacházíte v přelomovém období a váš nynější karmický úkol má význam pro celý váš další život. Blízká budoucnost vám přinese situace, kdy bude důležité, abyste se chopili kontroly nad situací. Nenechejte se ve víru změn nést spolu proudem, ale sami si vytyčte svoji cestu, kterou chcete následovat. Té byste se pak měli pevně držet.

Býk
MinulostKrál mincí: Po finanční a majetkové stránce se vaše situace již nějakou dobu vyvíjí k lepšímu. Vděčíte za to nejen svému praktickému myšlení, které je pro Býky typické, ale lví podíl na vašem úspěchu má i jistá osoba, která se dostala do role vašeho ochránce nebo mecenáše. Nezapomeňte, že si zaslouží vaši vděčnost!
PřítomnostDeset holí: Máte pocit, že život naložil na vaše bedra příliš mnoho úkolů najednou a příliš velkou odpovědnost. Věříte tomu, že kdybyste si na chvíli dali pohov, spousta věcí se jednoduše zhroutí, protože jejich fungování je závislé na vás. Táhnete několik směn – v práci, možná i ve druhé práci, a pak ještě v rodině. Jste sice z povahy svého znamení pracanti, ale ani vy nevydržíte všechno!
BudoucnostDevět mincí: Karty vám přinášejí dobrou zprávu – v brzké době se situace ve vašem životě uklidní a vy si budete moct užívat zaslouženou domácí pohodu a materiální hojnost. A to je přesně to, o čem sníte! Tak ještě chvilku vydržte, dotáhněte stávající úkoly do konce a neberte si na sebe příliš mnoho nových, ať vám zbude čas i na lidi, které máte rádi a na vaše domácí hnízdečko!


Blíženci
Minulost Rytíř holí: Vaše průbojnost a pracovní nasazení vám pomohly dostat se tam, kde nyní jste. V nedávné minulosti jste se opravdu hodně snažili, úspěch by vám mohl leckdo závidět, ale všichni z vašeho okolí vědí, že vaše zisky jsou opravdu zasloužené. Ve své práci jste našli odvahu vyzkoušet nové postupy a přineslo vám to úspěch.
PřítomnostSíla: Tato karta Velké Arkány vám připomíná, že je pro vás důležité využívat své nadšení konstruktivním způsobem. Místo toho, abyste podlehli svým vášním a snadno utratili vydělané peníze za zábavu, se snažíte chovat odpovědně, i když vám to někdy dá hodně zabrat. Pokušení je totiž silné a někdy máte chuť odměnit se víc, než si zasloužíte!
BudoucnostŠest holí: Tato karta vám věští, že vaše úspěchy budou pokračovat a v nejbližší době se mohou ještě víc znásobit. I nadále budete potřebovat odvahu a průbojnost, ale budete to mít čím dál tím snazší. Zvěsti o vašich schopnostech se totiž budou šířit a s dobrými referencemi se vám budou mnohem snáz podnikat další kariérní kroky, které jste si vysnili. Čeká vás období ověnčené vítězstvím, zejména na pracovním poli!

Rak
Minulost Pět pohárů: Tato karta vám připomíná jednu nemilou událost nebo možná sérií událostí, které vás nedávno trochu potrápily v lásce. Ať už to bylo jak bylo, nemůžete se ubránit pocitu, že jste něco zkazili, a dodnes máte sklon brečet nad rozlitým mlékem. Nemá však smysl trápit se kvůli něčemu, co je již uzavřená kapitola. Hlavu vzhůru, nemáte důvod k výčitkám svědomí!
PřítomnostOsm mincí: V současnosti věnujete většinu své energie vydělávání peněz a vylepšování svého materiálního zázemí. Baví vás to, a navíc díky tomu můžete zapomenout na citové starosti. Vaše poctivá práce nezůstane bez výsledku, již teď vás těší dívat se na své dílčí úspěchy a víte, že to j teprve začátek, takže nepolevujete tempo a oddáváte se období workoholismu.
BudoucnostDva poháry: Tato krásná karta vám věští, že již co nevidět opět zaklepe na vaše dveře láska a velká zamilovanost. Možná to bude úplně nové setkání, možná opět oživíte pouto se svým stávajícím partnerem. Každopádně si užijete krásné týdny a měsíce plné pocitu spolupatřičnosti, vzájemného porozumění a harmonie. Staré milostné problémy budou dávno pryč a otevřete novou krásnější kapitolu v lásce!


Lev
Minulost
Kolo štěstí: Štěstěna je vám již nějakou dobu nakloněna a v průběhu krátké doby vám přinesla do cesty neuvěřitelné množství skvělých příležitostí! Jste si však dobře vědomi toho, že za ně vděčíte jen a pouze vrtkavé přízni štěstí, ničemu jinému – ani svým schopnostem, ani výkonům. O to víc si vážíte, že se Štěstěna usmála na vás, a bez váhání jste po příležitostech skočili.
PřítomnostVelekněžka: V současnosti se hodně zamýšlíte nad tím, jaké mají události ve vašem životě skrytý smysl. Přivádí vás to k hlubšímu zájmu o horoskopy, věštecké techniky, tarotové karty a esoteriku celkově. Začínáte chápat, že na této cestě je opravdu důležité naslouchat hlasu své intuice a učíte se vnímat signály, které nám neviditelný svět každodenně sesílá.
Budoucnost Poustevník: Stejně jako dvě předchozí karty, i Poustevník je kartou Velké Arkány – taková silná trojka nasvědčuje, že ve vašem životě probíhají opravdu zásadní změny a posun kupředu. Nejsou však viditelné na první pohled – odehrávají se pod povrchem a směrují k hlubšímu sebepoznání. Na této cestě budete pokračovat i v nejbližších měsících a Poustevník prozrazuje, že to prozatím bude osamělá cesta naplněná meditacemi a rozjímáním.

Panna
Minulost
Pět mincí: V materiální a finanční oblasti jste nedávno zažili docela velké rozčarování. Ať jste se snažili sebevíce, úspěchy a hlavně peněžní odměny se zkrátka nedostavovaly. Museli jste se smířit s dočasným nedostatkem a začali jste postupně ztrácet iluze o tom, že s poctivou prací si člověk může vydělat rozumné peníze pro udržení slušné životní úrovně.
Přítomnost Eso pohárů: Tato šťastná karta vám prozrazuje, že ve vašem životě jsou nyní na prvním místě city, láska a vztahy. Ve vztahové oblasti prožíváte harmonické a krásné období, přičemž je zde neustálá tendence ke zlepšování. Zadaní by si měli užívat svoji lásku a být vděční za chvíle strávené s partnerem, nezadané Panny mají rozpracovanou novou známost nebo ji co nevidět potkají.
BudoucnostPáže holí: Tato karta vám věští, že se na vás co nevidět usměje zajímavá příležitost, jak si vylepšit i svoji kariérní a finanční situaci. Možná pak budete mít trochu méně času na lásku, proto byste si ji měli užívat nyní, dokud je klid. Pak se po vás bude vyžadovat plné nasazení, odvaha a průbojnost. Výsledky však budou stát za to a konečně budete mít skutečnou motivaci do práce!


Váhy
Minulost
Eso holí: Nedávno jste měli štěstí na ohromnou příležitost – možná si ani neuvědomujete jak velké, ale určitě víte, o čem je řeč! Do vašeho života vstoupilo něco nového a tato záležitost byla spjatá s velmi mocným přílivem energie. Hned bylo jasné, že nejlepší a v podstatě jediné rozumné, co můžete udělat, je chopit se svojí šance, protože něco takového se jen tak často neopakuje!
PřítomnostKrálovna mincí: Tato karta vám připomíná důležitost vašeho domácího zázemí. Pravděpodobně si nyní žijete v materiální hojnosti a po stránce životní úrovně si nemáte na co stěžovat. Někdy vám však vadí, že máte málo času si pohodlí a klid svého domova skutečně užít, protože jste příliš rozlétaní v pracovních záležitostech. O to cennější jsou pro vás krásné chvilky prožité doma s nejbližšími.
BudoucnostCísařovna: Tato karta Velké Arkány vám věští ohromné rodinné štěstí! Pro mnoho Vah to může znamenat příchod nového člena rodiny, pro jiné Váhy zas sňatek nebo nalezení velké lásky. Každopádně vám karty věští, že vaše pozornost se v nejbližší době bude muset obrátit od práce mnohem víc k rodinným a domácím záležitostem. A budete z toho mít velkou radost!

Štír
Minulost Eso mincí: Máte za sebou velké úspěchy ve finanční nebo majetkové oblasti. Možná se zatím ještě plně neprojevily jejich pozitivní důsledky, ale všechní důležité již bylo uděláno a můžete sklízet plody. Štěstěna vám seslala do cesty vynikající příležitosti, jak si vydělat. Díky tomu už nemusíte finance vidět jako problém a můžete věnovat svoji energii důležitějším věcem.
PřítomnostDeset pohárů: Prožíváte šťastné období, hlavně po vztahové stránce. Ať už si to uvědomujete nebo nikoliv, máte velké štěstí na rodinu, partnera i další lidi ve svém blízkém okolí. Pokud jste to zatím nepocítili, k dosažení štěstí chybí již jen malý krůček. I po materiální stránce se těšíte dostatku, takže si se svými blízkými nemusíte dělat starosti o své živobytí.
BudoucnostKrálovna pohárů: Tato karta prozrazuje, že v nejbližší době byste se měli věnovat hlavně prohlubování vztahů a citové stránce života. Peníze a kariéra by měly jít stranou, protože osud teď po vás žádá, abyste rozdávali lásku a porozumění každému, kdo je ve vašem okolí bude potřebovat. Inspirací vám bude jistá starší a velmi láskyplná žena. Uvědomíte si, že tato osoba si zaslouží hluboký obdiv a respekt.



Střelec
MinulostČtyři meče: Ostré spory ve vašem okolí nedávno ustaly a jistá důležitá záležitost se dostala do stádia relativního klidu. Tušíte ovšem, že to není definitivní řešení, ale jedná se pouze o příměří. Je jen otázkou času, kdy se opět rozpoutá otevřený konflikt. Již nějakou dobu se ze všech sil snažíte tutlat jakékoliv náznaky, že by se věc mohla opět dostat do centra pozornosti.
PřítomnostDvě mince: Někde pod povrchem právě probíhají zajímavé změny, které se týkají vašeho materiálního zázemí a financí. Co nevidět je pocítíte ve svém životě, již se začínají objevovat první náznaky. Budou to velmi pozitivní změny, takže z nich můžete mít radost. Otevírá se vám nová příležitost, které se s velkou radostí chopíte, už se na to postupně připravujete.
Budoucnost Král holí: V blízké budoucnosti bude mít na váš život velký vliv jistá energická osoba mužského pohlaví, pravděpodobně starší než vy, nebo alespoň pracovně zkušenější. Tento energický člověk vám pomůže posunout vývoj pracovních záležitostí kupředu, a s tím se budou spojovat i jisté menší změny ve vašem osobním životě. Hrozí ovšem spory s autoritami a nadřízenými, na ty byste si měli dávat pozor.

Kozoroh
Minulost
Osm holí: Spousta věcí se v poslední době semlela tak rychle, že je málem nestíháte sledovat, natož abyste s nimi drželi krok. Nelze však říct, že byste si stěžovali, protože to pro vás znamená pozitivní změny a rychlý vývoj k lepšímu. Dlouho jste čekali, až se věci pohnou z místa, a teď se z ničeho nic začalo hýbat a měnit všechno najednou, jako vystřelený šíp.
PřítomnostŠest mečů: Díky dobrým nápadům a pohotovému uvažování se vám zatím daří šikovně proplouvat všemi náročnými situacemi, které vám osud připravil. Někdy vás trochu odrazuje vidina dlouhé cesty před vámi, ale jako Kozorozi jste vytrvalci, kteří umí běžet na dlouhé tratě. Navíc v tom nejste sami, jste na stejné lodi s několika dalšími lidmi.
BudoucnostEso mečů: V blízké budoucnosti se objeví klíčová informace nebo myšlenka, která urychlí vývoj situace a bude klíčem k vyřešení konfliktních otázek. Najednou bude všechno jasné a zbytečné spory o to, kdo má pravdu, konečně ustanou. Se svým okolím se jednomyslně shodnete na svých dalších plánech. Vsaďte na pravdivé informace, protože situace se vyřeší teprve tehdy, až všichni poznají kompletní a ničím nezkreslenou pravdu!


Vodnář
MinulostTři meče: Ve vašem srdci se na poměrně dlouhou dobu zabydlely pochybnosti a negativní myšlenky, které souvisely s láskou a vztahy. Zraňovalo to vaše srdce, ale měli jste pocit, že není cesta, jak byste si pomohli. Vaše sklíčené srdce se pak už neumělo radovat z hezkých věcí v životě, protože bylo plné trápení. Tyto pocity ustaly teprve nedávno a ještě pořád je máte v živé paměti.
PřítomnostSvět: Prožíváte výjimečné a krásné období svého života, protože cítíte, že v mnoha ohledech se blížíte k cíli a jste již jen malý krůček od úplného naplnění hned několika vašich dlouholetých přání. Je to skvělý pocit, vaše srdce se naplňuje radostí a vaše okolí jistě postřehlo, že doslova záříte štěstím. Nyní se uzavírá stará kapitola vašeho života i s jejími trápeními a může se začít nová!
BudoucnostKrál pohárů: Vaše blízká budoucnost se ponese ve znamení lásky a krásného naplněného milostného vztahu. Budete si to užívat naplno a vážit si poklad, který máte. Důležitá však bude nejen láska k vašemu protějšku, neméně pozornosti byste měli věnovat projevům náklonnosti k celému svému okolí, hlavně k vaší rodině a příbuzným.

Ryby
MinulostSedm mincí: V poslední době jste věnovali hodně energie práci a vydělávání peněz, ale bez viditelnějšího výsledku. Pořád vyčkáváte a utěšujete se, že finanční odměna dřív nebo později zkrátka musí přijít. Hodně jste však uvažovali o tom, jestli by nebylo lepší to vzdát, když se z tohoto zdroje peníze zkrátka nesypou. Vždy jste však tomu nakonec ještě dali šanci.
Přítomnost Osm mečů: Chvílemi máte pocit, že jste v bezvýchodné situaci a cítíte se bezmocně vůči silám osudu. Nápady, co byste mohli udělat pro zlepšení situace, vám sice nechybí, jenomže každý z nich má své „ale“, kvůli kterému ho nelze uskutečnit. Vaše možnosti jsou omezené, protože se k vám zatím nedostala jistá klíčová informace, díky které byste mohli všechno snadno vyřešit.
BudoucnostTři poháry: Vaše dlouhodobé snažení se již v blízké budoucnosti dočká svého šťastného konce. Zbytečné trápení se skončí a budete mít důvod k oslavám. Důležitou roli ve vyřešení situace budou mít vaši přátelé, tak se ji pak nezapomeňte poděkovat a někdy příště jim to oplatit! Uvědomíte si, že sila je ve vzájemné spolupatřičnosti, místo sobectví je lepší si nezištně pomáhat!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.