Home - Články - Tantrou k duševní i erotické extázi

Tantrou k duševní i erotické extázi

vloženo 14. 2. 2022
čas čtení: 7 minut

Tantrou k duševní i erotické extázi

Prastará hinduistická sexuální nauka dokáže přivést lidi až na pokraj extáze. Tajemství je podle starých legend ukryto v ženském klíně a tantrický sex vede nejen ke sblížení těla, ale zejména duše. Rituální tantrická soulož vede k duchovní obrodě těla a zvyšuje prožitek.

sdílet článek na facebooku

Tajemné uctívání hadí síly

Vyznavači tantrismu mluví o smyslném propojení, které tantrický sex nabízí. Duchovní směr, který dokáže člověka přivést k vrcholné a mystické extázi, mluví o vyznavačství tzv. „kundaliní“, což je tajuplná hadí síla. Při ní dochází ke spojení ženského a mužského principu, ale údajně i ke kosmickému propojení a vyššímu poznání. Faktem zůstává, že krom náboženského a mystického aspektu má tato technika příznivý vliv na milostný život. Dokáže okořenit každý vztah a dodat šťávu vašim sexuálním hrátkám.

Mystika rituálního sexu

Není tajemstvím, že sex je často využíván při některých náboženských obřadech, protože umí člověka přivést až na pokraj jeho vědomí a při vzniklé extázi dochází k mystickému spojení s nadpřirozenem. Krom duchovního spojení s vyšším principem však můžete očekávat i naladění se na emoční vlnu partnera. Tato zkušenost vám může přinést nejen skvělého milence, ale i spřízněnou duši, se kterou můžete sdílet ty nejniternější intimní pocity a prožitky.


Probuďte v sobě nadpřirozenou smyslnost

V čem spočívá tolik opěvovaný tantrický sex? Ve většině příruček se mluví zejména o pomalém průběhu soulože a stupňování vzájemné touhy a vzrušení. Věnujte dostatečné množství erotické energie dlouhé předehře, něžnostem a vzájemným intimním dotykům. V intimním spojení setrvávejte, co nejdelší dobu a rozhodně nespěchejte na orgasmus. Oddalování vyvrcholení vede k několikanásobnému a daleko intenzivnějšímu orgasmu.

V milování na tantrický způsob jde však o mnohem víc. V této prastaré nauce se mysl soustředí zejména na celkový intimní soulad partnerů, jejich dech, naladění i emoce. Určitě tantrický sex nezkoušejte s novým milencem, nemělo by to ten potřebný efekt. Tantrický sex má i terapeutické účinky, dokáže pomoci párům, které při běžném milování zaznamenávají stereotyp a touží po smyslném oživení. Rovněž je tento druh lásky doporučován partnerům, kteří se odcizili a chybí jim ve vztahu intimita a emoční sblížení.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.