Home - Články - Užijte si den svatého Valentýna, i když nejste zadaní!

Užijte si den svatého Valentýna, i když nejste zadaní!

vloženo 13. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Užijte si den svatého Valentýna, i když nejste zadaní!

Svatý Valentýn, den oslavující lásku, spadá už do období středověku. Pokud nejste zrovna zadaní, neznamená to, že se vás oslavy Valentýna netýkají. Oslavovat můžete i přátelství s osobami stejného pohlaví, s vašimi zvířecími mazlíčky, nebo vyzkoušet naše kouzla na přivolání lásky.

sdílet článek na facebooku

Něco málo z historie

Svátek svatého Valentýna je pravděpodobně spojen se svátkem Lupercalia, který byl oslavován ve starověkém Římě. Do „urny lásky“ vhazovaly v předvečer svátku svatého Valentýna nezadané dívky lísteček se svým jménem. Mladí muži si následně tyto lístečky z urny vytahovali a dívka, kterou si vylosovali, se měla do roka stát jejich milou.

Druhá legenda pak spojuje tuto tradici s knězem Valentýnem, který vzdoroval římskému vládci. Claudius II. totiž zakazoval svým vojákům uzavírat sňatek, jelikož se obával, že by pak nechtěli odcházet od svých rodin do boje. Kněz Valentýn však i přes tento zákaz páry tajně oddával. Jakmile se to Claudius II. dozvěděl, nechal kněze zatknout a popravit, a to právě 14. února.


Ukažte svou lásku

Lásku svému partnerovi můžete projevovat každý den v roce, ovšem právě na svatého Valentýna k tomu máte připravenu živnou půdu. A to především tehdy, pokud daná osoba o vašich citech neví. Dejte najevo vaše city a pošlete valentýnku. Dříve byly odesílány do poštovních schránek milovaných osob pohlednice se srdíčky, medvídky a dalšími roztomilostmi symbolizujícími lásku. V dnešní technické době volí většina zamilovaných rychlejší způsob a rozhodnou se raději odeslat zamilovanou SMS. Vyzkoušejte to i vy a odešlete blízké osobě zprávu plnou lásky.

Kouzlo na přivolání lásky

Jak už bylo řečeno na začátku, lásku můžete vyjádřit nejen vašemu partnerovi, ale i přátelům, rodině či zvířecím miláčkům. Nejste-li zrovna zadaní a rádi byste získali novou lásku, můžete nejen odeslat zamilovanou SMS, ale také vyzkoušet kouzlo na přivolání lásky. Postup je jednoduchý. Postačí vám svíčka, papír, červená pastelka a propiska. Na papírek nakreslete srdce, vybarvěte jej červeně a doprostřed napište jméno milované osoby. Po celou dobu buďte s touto osobou v myšlenkách a představujte si, jak jeho/její srdce míří k vám. Následně papírek třikrát polibte a spalte nad plamenem svíčky. Až dohoří poslední kousek papírku, proneste třikrát následující zaříkadlo: „Ohni, ty kdož zdola přicházíš, přines mi lásku, co znám, ať mé srdce žhne a svítí, přines lásku k nám. Brzy přijde den a třikrát silnější bude naše láska. A tak se staň.“


Získejte partnera snů

Nemáte-li vybranou konkrétní osobu, ale máte jasnou představu, jak by měl vypadat váš partner snů, pak vyzkoušejte kouzlo ze staré Germánie, zasvěcené bohyni lásky Venuši. Budete potřebovat bílou a červenou růži, pramínek vašich vlasů, kousek papíru a růžovou stuhu. Na papír přesně popište, jak by měl váš vysněný partner vypadat a jaké by měl mít vlastnosti. Papír stočte do ruličky a omotejte ho pramenem vašich vlasů. Následně rozřízněte obě růže napůl, vezměte půlku bílé a půlku červené, mezi ně vložte svitek papíru a vše převažte stuhou. Takto připravené přání vložte do plynoucí vody a pošlete do světa. Zbylé dvě poloviny růží zakopejte do země a poproste bohyni Venuši, aby vám pomohla při hledání partnera snů a dala vám své požehnání.

I když třeba ještě budete slavit svátek svatého Valentýna bez té opravdové lásky, věříme, že naše kouzla vám pomohou najít vaši vysněnou polovičku. Nenechte si proto ničím zkazit svátek lásky a projevte vaši náklonost. Lásku si zaslouží každý.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.