Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. únor

Týdenní horoskop 14. - 20. únor

vloženo 12. 2. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. únor

Nový týden přinese nové výzvy! Sedm dní není tak málo, jak se může zdát. Za jediný týden se ve vašem životě mohou odehrát zázračné změny. Nečekejte, až bude někdo jednat za vás. Jděte štěstí sami naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nepříjemná atmosféra v práci nabírá na intenzitě a vy už to psychicky nezvládáte. Jste naladění tak, že si neberete některé záležitosti k srdci, přesto vás hloupé poznámky od kolegyně mrzí a doma se trápíte. Spousta lidí vám říká, ať raději odejdete.

Býk
Konečně ze sebe máte dobrý pocit, protože jste začali něco dělat se svým životním stylem. Dokonce si začínáte všímat pozitivních reakcí ze svého okolí. Obzvlášť opačné pohlaví o vás začíná projevovat velký zájem a z toho máte opravdu velké potěšení.

Blíženci
Doma vás čekají opravdu velké změny. Možná jste se rozhodli pro nějakou rekonstrukci, či jakoukoliv jinou obměnu interiéru a nyní se s vervou začínáte vrhat do práce. Máte radost už jenom z toho, že se celá rodina zapojila do kreativní činnosti.

Rak
U domácího krbu zavládne tento týden klidná atmosféra plná harmonie a vzájemného souznění. Hodně věcí jste si za poslední dobu utřídili a teď je jen na vás, jak se k některým záležitostem postavíte. Váš protějšek je s vámi moc spokojený a na rukou by vás nosil.


Lev
Pro jistého člověka ve svém okolí jste velkou inspirací. Vy jste se nikdy neprofilovali do role nějakého rádce, přesto za vámi spousta kamarádů chodí a cení si vašich připomínek, ale i životního postoje. Ne každý umí proplouvat životem tak jako vy.

Panna
Odolávejte negativním myšlenkám a emocím, které nejsou úplně na místě. Spousta lidí ve vašem okolí se nemá nejlépe, ale vy máte tendence litovat jen sebe. Přitom se stačí jen rozhlédnout a radovat se z maličkostí, protože těch máte kolem sebe spoustu.

Váhy
Od začátku roku jste na sobě hodně zapracovali. Výrazně jste pohnuli se svým životním stylem a nebojíte se ani aktivnějších výzev. Dokonce vám přijde, že máte lepší náladu a celkově se cítíte naprosto báječně. I okolí si všímá vaší pozitivní energie.

Štír
Někdo ve vašem okolí vás mile překvapí krásným dárkem. V žádném případě jste to nečekali a trochu vás to vykolejí, že ze začátku nebudete vědět, jak na to zareagovat. Na druhou stranu vás to moc potěší, protože je vidět, že si vás daný člověk váží.


Střelec
Máte štěstí, že máte kolem sebe spoustu dobrých kamarádů, kteří vám pomohou, i když vám v životě někdy není úplně do zpěvu. Procházíte teď náročným obdobím a někdy si některé věci berete až moc osobně. Nebojte se někomu svěřit a poprosit jej o pomoc.

Kozoroh
Pracovními výkony si tento týden ostudu neuděláte. Máte dokonce i něco nadděláno, ale ve svém úsilí ani trochu nepovolíte. Máte totiž radost z dobře odvedené práce a i vedení si začíná všímat, že ve vás mají velkou oporu a můžete se těšit na povýšení.

Vodnář
Očekávejte romantické chvíle plné pohody a zejména krásných zážitků. Můžete být rádi, že máte vedle sebe jedince, který by vám snesl modré z nebe. I vy se cítíte sebejistěji a taky se tato vaše pozitivní nálada projeví ve všech sférách vašeho života.

Ryby
Máte ve svém okolí falešného člověka, který se na první pohled tváří jako někdo, kdo je váš kamarád, ale za vašimi zády se dějí nehezké věci. Měli byste zpozornět hlavně na pracovním poli, ale samozřejmě se může jednat i o někoho z vašich kamarádů.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.