Home - Články - Užijte si den svatého Valentýna, i když nejste zadaní!

Užijte si den svatého Valentýna, i když nejste zadaní!

vloženo 13. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Užijte si den svatého Valentýna, i když nejste zadaní!

Svatý Valentýn, den oslavující lásku, spadá už do období středověku. Pokud nejste zrovna zadaní, neznamená to, že se vás oslavy Valentýna netýkají. Oslavovat můžete i přátelství s osobami stejného pohlaví, s vašimi zvířecími mazlíčky, nebo vyzkoušet naše kouzla na přivolání lásky.

sdílet článek na facebooku

Něco málo z historie

Svátek svatého Valentýna je pravděpodobně spojen se svátkem Lupercalia, který byl oslavován ve starověkém Římě. Do „urny lásky“ vhazovaly v předvečer svátku svatého Valentýna nezadané dívky lísteček se svým jménem. Mladí muži si následně tyto lístečky z urny vytahovali a dívka, kterou si vylosovali, se měla do roka stát jejich milou.

Druhá legenda pak spojuje tuto tradici s knězem Valentýnem, který vzdoroval římskému vládci. Claudius II. totiž zakazoval svým vojákům uzavírat sňatek, jelikož se obával, že by pak nechtěli odcházet od svých rodin do boje. Kněz Valentýn však i přes tento zákaz páry tajně oddával. Jakmile se to Claudius II. dozvěděl, nechal kněze zatknout a popravit, a to právě 14. února.


Ukažte svou lásku

Lásku svému partnerovi můžete projevovat každý den v roce, ovšem právě na svatého Valentýna k tomu máte připravenu živnou půdu. A to především tehdy, pokud daná osoba o vašich citech neví. Dejte najevo vaše city a pošlete valentýnku. Dříve byly odesílány do poštovních schránek milovaných osob pohlednice se srdíčky, medvídky a dalšími roztomilostmi symbolizujícími lásku. V dnešní technické době volí většina zamilovaných rychlejší způsob a rozhodnou se raději odeslat zamilovanou SMS. Vyzkoušejte to i vy a odešlete blízké osobě zprávu plnou lásky.

Kouzlo na přivolání lásky

Jak už bylo řečeno na začátku, lásku můžete vyjádřit nejen vašemu partnerovi, ale i přátelům, rodině či zvířecím miláčkům. Nejste-li zrovna zadaní a rádi byste získali novou lásku, můžete nejen odeslat zamilovanou SMS, ale také vyzkoušet kouzlo na přivolání lásky. Postup je jednoduchý. Postačí vám svíčka, papír, červená pastelka a propiska. Na papírek nakreslete srdce, vybarvěte jej červeně a doprostřed napište jméno milované osoby. Po celou dobu buďte s touto osobou v myšlenkách a představujte si, jak jeho/její srdce míří k vám. Následně papírek třikrát polibte a spalte nad plamenem svíčky. Až dohoří poslední kousek papírku, proneste třikrát následující zaříkadlo: „Ohni, ty kdož zdola přicházíš, přines mi lásku, co znám, ať mé srdce žhne a svítí, přines lásku k nám. Brzy přijde den a třikrát silnější bude naše láska. A tak se staň.“


Získejte partnera snů

Nemáte-li vybranou konkrétní osobu, ale máte jasnou představu, jak by měl vypadat váš partner snů, pak vyzkoušejte kouzlo ze staré Germánie, zasvěcené bohyni lásky Venuši. Budete potřebovat bílou a červenou růži, pramínek vašich vlasů, kousek papíru a růžovou stuhu. Na papír přesně popište, jak by měl váš vysněný partner vypadat a jaké by měl mít vlastnosti. Papír stočte do ruličky a omotejte ho pramenem vašich vlasů. Následně rozřízněte obě růže napůl, vezměte půlku bílé a půlku červené, mezi ně vložte svitek papíru a vše převažte stuhou. Takto připravené přání vložte do plynoucí vody a pošlete do světa. Zbylé dvě poloviny růží zakopejte do země a poproste bohyni Venuši, aby vám pomohla při hledání partnera snů a dala vám své požehnání.

I když třeba ještě budete slavit svátek svatého Valentýna bez té opravdové lásky, věříme, že naše kouzla vám pomohou najít vaši vysněnou polovičku. Nenechte si proto ničím zkazit svátek lásky a projevte vaši náklonost. Lásku si zaslouží každý.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.