Home - Články - Čínský horoskop na týden 7. - 13. únor

Čínský horoskop na týden 7. - 13. únor

vloženo 6. 2. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 7. - 13. únor

Vítáme vás v roce Tygra a víme, proč jste tady! Protože chcete zjistit, co vám přinese příští týden. Přinese štěstí, nebo konečně novou lásku? Jak se vám bude dařit v práci a jak to bude s rodinou? Na všechny tyto otázky se můžete ptát našich kartářek a věštců a k tomu si ještě můžete přečíst nový čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhém únorovém týdnu ovlivňuje vývoj situace Černá Luna. Kvůli ní se zdá, jako byste mnohé záležitosti prožívali znovu a znovu. Deja-vu se týká především milostného života. Aktuální konstelace pracuje… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v nadcházejícím týdnu se nebojte víc prosazovat. Je na čase být si jistí v kramflecích. Na pracovišti si nenechávejte nápady jen pro sebe, komunikujte s klienty i kolegy. Stydlivost teď není dobrým… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První polovina února je pro zrozence Tygra náročnější. Budete potřebovat spoustu psychických i fyzických sil, proto se naučte více odpočívat. Uvědomte si, co je v životě skutečné důležité a nestresujte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zaječí skok do dalšího únorového týdne bude úspěšný! V zaměstnání vám jde práce snadno od ruky, termíny stíháte s předstihem a skvělé nápady taháte z rukávu jako kouzelník šátky. Trable se mohou objevit… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zrozenci Draka jsou v tomto čase citlivější a lehce propadnou sentimentu. Určitě se neutápějte v pocitu osamělosti, ale snažte se s ním bojovat. Místo vzpomínek na to, co bylo, se snažte vytvořit zajímavý… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, od okolí očekáváte automaticky to nejlepší. Bohužel ne všichni mají čisté úmysly. Raději si udržujte odstup a neprozrazujte ze svého života víc, než je nutné. V zaměstnání chraňte originální nápady, aby… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vývoj událostí v první polovině února má na svědomí planeta pohybu, Merkur. Díky němu nezůstanete stát dlouho na jednom místě. Může se naskytnout příležitost k last minute dovolené, stěhování… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Do poloviny měsíce se v partnerských vztazích leccos změní. Máte odvahu následovat hlas svého srdce, proto platonicky zamilovaní zkusí své štěstí a naopak Kozy v neutěšeném vztahu konečně řeknou… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zadané zrozence Opice čeká náročný týden, kdy domluva s drahou polovičkou není nic jednoduchého. Protějšek je tvrdohlavý a některé věci nechce slyšet. Tentokrát to musíte být vy, kdo přistoupí na kompromis… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vstupujete do období, které překypuje láskou. Bude mít spoustu podob, ale vždycky vám vykouzlí úsměv na rtech a dobije vás energií. Po celý týden myslete na svou bezpečnost. Nepouštějte se do rizikových… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ačkoliv se blíží svátek zamilovaných, neměli byste to s aktivitou v milostném životě přehánět. Singles nemají štěstí při hledání ideálního partnera či partnerky. Potkáváte samé nevhodné adepty, případně je váš nový… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na začátku měsíce se na vás sypou samé novinky! Těšte se na příjemné změny a nebojte se využít každou příležitost, která se vám v práci či lásce naskytne. Sami budete velmi aktivní, jdete štěstí v ústrety. Jestliže… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.