Home - Články - Týdenní horoskop 7. - 13. únor

Týdenní horoskop 7. - 13. únor

vloženo 5. 2. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 7. - 13. únor

Začtěte se do nového týdenního horoskopu a poznejte svou nejbližší budoucnost hezky den po dni. Uvidíte, že ty horší chvíle vždycky nakonec vystřídají okamžiky mnohem krásnější. Proto nepropadejte špatné náladě, i když se vám třeba zrovna nedaří. Jděte štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci to začíná pěkně vřít. Vztahy s kolegy jsou na bodu mrazu a nedaří se vám z nepříjemné atmosféry nijak vyklouznout. Není to sice moc ideální, ale vy se nehodláte snadno vzdát a chcete to vyřešit, i kdybyste měli v práci jet jen jako sólista.

Býk
Získali jste pozornost někoho, o koho velmi stojíte. Ze začátku jste si mysleli, jak je vše na dobré cestě, ale nakonec se ukázalo, že daný jedinec vám za to nestojí. Mezi lidmi se totiž hodně předvádí a ukazuje úplně jinou tvář a nikoliv tu pravou.

Blíženci
S ratolestmi si tento týden užijete. Když nebudete muset řešit nějaké záležitosti ze školy, tak zas musíte usměrňovat některé jejich aktivity a volný čas. Sebere vám to hodně energie a vy doufáte, že se to za chvilku spraví a vy budete mít volno.

Rak
Ve vztahu jste si sice prošli nějakými problémy, ale přijde vám, že se s tím dokážete nějak poprat. Ze začátku to dokonce vypadalo na rozchod, ale nakonec jste našli společnou řeč a tak se vám podařilo získat si nějaké plusové body pro váš vztah.


Lev
Poslední dobou boříte jeden mýtus za druhým. Přijde vám, že s příchodem nového roku 2022 se vám hodně změnilo smýšlení o některých lidech, ale i celkově o světě kolem vás. Začali jste být v mnohém tolerantnější a přineslo vám to spoustu nových možností.

Panna
Potkáte inspirativní osobu, která vám ukáže nový směr. Poslední dobou jste si připadali unavení a potřebovali jste nakopnout. Setkání s jedincem, který má silnou osobnost a něco umí bylo jako blesk z čistého nebe a je to přesně to, co potřebujete.

Váhy
Jste až příliš zaneprázdněni sebou a svými vlastními problémy, že si neuvědomujete, že vaše polovička má taky nějaké starosti. Možná kdybyste spolu více komunikovali, tak zjistíte, že spoustu věcí byste klidně vyřešili spolu. Tak jen směle do toho.

Štír
V práci je takové dusno, že se bojíte, že to dlouho nevydržíte. Napjatá atmosféra se nese celou firmou a vy reálně přemýšlíte, že raději odejdete. Sice jste tam finančně velice spokojeni, ale špatná nálada vás ubíjí. A nejste sami, kdo tak přemýšlí.


Střelec
Pohybuje se kolem vás falešný jedinec, který jen sbírá informace a následně se pak snaží použít je proti vám. Dejte si proto velice dobrý pozor na to, co kde říkáte. Bohužel totožnost vašeho škůdce není známá a klidně to může být někdo velice blízko.

Kozoroh
Potkali jste někoho ze své minulosti a zdá se vám, že daný jedinec s vámi chce navázat ztracené vztahy. Není vám úplně jasné proč, když jste se nerozešli v dobrém, spíše naopak. Ještě dlouho jste si nemohli přijít na jméno a teď se chce kamarádit.

Vodnář
Máte před sebou ještě hodně práce, ale chcete se stále zdokonalovat, a to je přece nejdůležitější. Váš zaměstnavatel ví, že má ve vás jedince, který se snaží a proto dokáže drobné nedostatky přehlédnout. Jen aby vám vysoké nasazení co nejdéle vydrželo.

Ryby
Máte před sebou velice plodné období po pracovní stránce. Občas to sice bude bolet, nebo toho budete mít hodně, ale nakonec z toho vyjdete jako úplný vítěz. Můžete se v nejbližších dnech těšit na nějaké povýšení, nebo na lepší finanční ohodnocení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.