Home - Články - Láskohled 7. - 13. únor

Láskohled 7. - 13. únor

vloženo 4. 2. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 7. - 13. únor

Užijete si v únoru milostný flirt? Nebo snad budete řešit partnerskou krizi a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že štěstí přeje připraveným!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pozitivní energii od svého protějšku nečekejte. Má toho poslední dobou hodně, ale i tak doufáte, že si najde čas na vás a třeba i nějaké výlety. Moc toho ale tento týden nečekejte.

Býk
Nezadaní jedinci zpozorněte. Velice blízko vás se pohybuje osoba, která by se k vám báječně hodila. Není to úplně přesně váš typ, ale po bližším seznámení oceníte hlavně charakter.

Blíženci
Potkáte jedince svých snů a ze začátku všechno vypadá pohádkově. Jen vás trochu mrzí, že vaši známí ale i rodina vám vaši volbu neschvalují a stále na nového protějška něco mají.

Rak
Manželské a dlouhodobé svazky čekají vleklé problémy, které se táhnou ještě z minulého roku. Snažili jste se s příchodem nového roku 2022 začít úplně odznovu, ale jde to velice těžko.


Lev
Jste až příliš zaneprázdněni prací, která vám sebere většinu vašeho času. Na lásku nemáte ani to nejmenší pomyšlení a přesto je vám úplně blízko, že jste už na ni museli narazit.

Panna
Společenské události berete útokem. Máte chuť se s někým seznámit a doufáte, že právě na nějaké oslnivé party se to podaří. Nakonec se budete divit, kde potkáte svého vyvoleného.

Váhy
Vášnivé chvilky s vaší novou láskou neberou konce. Nemůžete se nabažit jeden druhého a trochu zapomínáte na své kamarády. Ti vám to ale nemají za zlé a upřímně vám přejí vaši lásku.

Štír
Dlouhodobé svazky, které se dlouho potýkají s partnerskou krizí se konečně dostanou do fáze, kdy je třeba přemýšlet, co bude dál. Možná to občas bude nepříjemné, ale blíží se konec.


Střelec
Potkali jste atraktivního jedince, který o vás jevil očividný zájem. Pak jste ale zjistili, že jeho pozornost je obrácena na více stran, a to vám příjemné nepřijde a dáte ruce pryč.

Kozoroh
Máte před sebou velice láskyplné období plné vášně, ale i romantických chvilek. Přesně po tom jste toužili dlouho a je jasné, že si to teď užíváte a doufáte, že to jen tak nepřejde.

Vodnář
Milí Vodnáři, nebojte se ukázat svou emotivní stránku. Váš nový idol přesně na tohle čeká. Samozřejmě, že ví, že ho máte velice rádi, ale občasný projev lásky vám taky neublíží.

Ryby
Harmonické souznění ve vztahu tento týden opravdu moc nečekejte. Váš vztah je poznamenaný chybami z minulosti a díky tomu i tak vypadá. Ani jeden totiž vůbec neumíte odpouštět.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.