Home - Články - Konjunkce Saturnu se Sluncem přináší moudrost a řád!

Konjunkce Saturnu se Sluncem přináší moudrost a řád!

vloženo 3. 2. 2022
čas čtení: 4 minuty

Konjunkce Saturnu se Sluncem přináší moudrost a řád!

Právě dnes, 4. února, vyvrcholí konjunkce Saturnu se Sluncem. Do naší práce přinese energie řádu, které na nás silně působí v celé první polovině února. Nebude vám nyní prominut žádný podvod či výmysl! Dejte si proto pozor, protože vás chytí při činu! A trest bude tvrdý!

sdílet článek na facebooku

Konjunkce je termín poziční astronomie, při kterém se Saturn dostane z našeho pohledu na stejnou pozici na obloze jako Slunce a schová se za něj. Toto vesmírné spojení nám může přinést potíže v zaměstnání, pokud nebudeme ctít jednoduché pravidlo: držet se svých morálních zásad. Energie nám naopak poskytují velkou příležitost, kterou se vyplatí využít!

Dělejte vše, jak nejlépe umíte

Spojení Saturnu se Sluncem ve znamení Vodnáře je o moudrosti, zralosti a zodpovědnosti. Saturn povede události do větší uspořádanosti a bude vás postrkovat, abyste dokončili každou započatou práci. Lehkovážnost a ledabylost se vám neprojde. Dodržujte všechna pravidla a zákon důsledněji, než kdykoli jindy!


Za překročení hranic si totiž ponesete následky! Jakýkoli klam či lež bude okamžitě odhalena. Přijměme toto působení konjunkce jako velkou příležitost „dozrát“. Zkouška našeho charakteru nás vede k prohloubení moudrosti. Přijměte proto zodpovědnost za svou budoucnost.

Nečekejte a konejte!

Nejen v práci vám nyní všechno funguje, jak má. Využijte řádu-milných energií a konejte! Jinak promarníte významnou šanci. Nic se nestane jen tak samo od sebe. Harmonické aspekty podporují vaše správné rozhodnutí. Proto najděte odvahu, rozhodněte se a pusťte se do toho! Nové počátky dostávají příležitost k úspěchu. Teď dokážete překročit svoje omezení z minulosti, teď se vám to podaří!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.