Home - Články - Valentýnský tarotový horoskop 2022

Valentýnský tarotový horoskop 2022

vloženo 7. 2. 2022
čas čtení: 10 minut

Valentýnský tarotový horoskop 2022

Svátek zamilovaných je tady! Věštecké karty vám prozradí, co vám letos Amor přinese!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest pohárů
vám věští nádherného a zamilovaného Valentýna plného krásné nostalgie. Pokud se svým partnerem žijete již delší dobu, zavzpomínáte si společně na zážitky, které vás spojují, a na všechno krásné, co jste spolu již prožili. Třeba si prohlédnete staré fotky nebo oživíte vzpomínky na to, jak jste se kdysi seznámili a dali dohromady. A díky tomu si taky opět uvědomíte, co všechno vás spojuje a jak hluboké pouto je mezi vámi. To je něco, na co ve všedních dnech není moc času, a právě Valentýn je k tomu ideální příležitostí! Milostná Štěstěna však bude přát i těm Beranům, kteří jsou zatím nezadaní. A to velmi romanticky! Dočkáte se překvapivého setkání s někým, do koho jste byli kdysi zamilovaní, a taky vy si oživíte staré vzpomínky a zážitky! Jestli to bude mít nějaké pokračování i do budoucna, to je otázka, kterou musíte vyřešit sami, ale každopádně to bude velice příjemné a romantické! Takže i kdyby z toho už nic nebylo a zůstalo to v minulosti, minimálně budete bohatší o další krásný zážitek! Ale možná z toho bude opravdu i něco víc!

Býk
Karta Král holí
vám přináší silnou vášnivou energií a chuť jít si v lásce za naplněním svých snů a přání! V tomto směru neponecháte nic náhodě a už vůbec nebudete otálet a vyčkávat, jestli si vás milostná Štěstěna sama najde. Raději vezmete otěže štěstí do svých vlastních rukou a v lásce budete zkrátka aktivní. A taky od vašeho protějšku budete čekat, že s vámi bude držet krok a dá jasně najevo, co si přeje a po čem touží! Pokud jste single, pak je to jednoznačné – s valentýnskou osamělostí se nehodláte smířit a vyrazíte aktivně na lov. Třeba i ve vodách internetových seznamek, které mohou být slibnější, než jste si mysleli! A zadaní zas vymyslí pořádně zajímavý a vzrušující valentýnský program, který si s protějškem zaručeně báječně užijete! Jste rádi, když můžete být iniciativní a uplatnit své nápady, ale neméně se vám bude líbit taky aktivita a dobré nápady vašeho partnera. S radostí se jich chytnete. Důležité je, že se zkrátka nechcete o svátku zamilovaných ani náhodou nudit. Vždyť proč taky, když si místo toho můžete užít báječný vášnivý večer!

Blíženci
Karta Eso mincí
je velmi příznivá a mluví o financích a bohatství! Může to vypadat, jako kdyby to s láskou ani nesouviselo, ale pokud jste někdy zažili v partnerském životě nedostatek peněz nebo dokonce dluhy, určitě velmi dobře víte, jak negativní dopad může mít takový nápor problémů a stresu na partnerskou pohodu a vášeň! Takže je velmi dobrá zpráva, že po stránce majetku se vám teď bude s vaším partnerem skvěle dařit a váš společný rozpočet se nečekaně vylepší! A tak se můžete o Valentýnu rozšoupnout a pořádně to oslavit, co třeba dopřát si nějakou dobrou kvalitnější láhev? Nebo raději něco sladkého? Či snad dražší dáreček, luxusní prádlo či něco podobného? To už je na vás, ale můžete si dopřávat! Nezadaní Blíženci si budou moct dovolit být těmi, kdo svůj milostný idol zvou nebo hostí! Jen pozor, ať si nenarazíte někoho, komu jde jen o vaše peníze nebo majetek. Raději si novou známost pořádně proklepněte, jestli vás nechce jen využít, dřív než si spolu začnete něco vážnějšího!


Rak
Karta Osm pohárů
prozrazuje, že v citové oblasti pociťujete nějaký nedostatek, jakési nenaplnění nebo nesplněná očekávání. Navenek je možná všechno v naprostém pořádku, ale někde ve vašem srdci je zabydlený nenápadný smutek z toho, že by třeba něco mohlo být i lepší, než teď je. V partnerském vztahu zkrátka vaší citlivé duši něco trošku chybí nebo nevyhovuje. A určitě není špatný nápad začít to řešit a zamyslet se nad tím, jak můžete situaci vylepšit. Možná to chce jen trochu více romantiky, třeba i teď o Valentýnu! Chvílemi vás propadají pocity, že by snad bylo lepší odejít někam, kde budete spokojenější, ale pak to zas zavrhnete. Pokud by ve vašem vztahu byly vážnější problémy, pak to stojí za zvážení, ale pokud jde jen o nedostatek vášně a citů, to půjde jistě vyřešit, jen to dejte protějšku najevo! A co nezadaní Raci? Nelze říct, že by vám karty slibovaly zrovna extra šanci na seznámení a sblížení, ale nechejte se překvapit, třeba se nakonec věci dají do pohybu, ale bude to asi chtít nějaký ten čas!

Lev
Karta Rytíř mečů
prozrazuje, že naprosto přesně víte, co chcete, a máte o lásce jasné představy! Do lásky se hrnete po hlavě a trváte na tom, aby všechno bylo podle vašich představ! To je skvělé a váš iniciativní přístup k partnerským vztahům se cení, jen pozor, ať po sobě při takové divoké jízdě nezanecháte spoušť! Třeba v podobě zklamaných srdcí protějšků, se kterými jste si nejprve něco iniciativně začali, ale pak jste zjistili, že to není úplně ono a posunuli jste se o dům dál! Jasně, srdci neporučíte, ale snažte se být v takových situacích maximálně ohleduplní a citliví! Pokud jste zadaní, mohou vám hrozit neshody ohledně toho, co budete společně dělat a jak prožijete svůj valentýnský volný čas. Vaše jasné představy a nekompromisní nápady se totiž nemusí nutně vaší polovičce zamlouvat! Nezapomínejte tedy na to, že láska je vždy záležitost dvou lidí a oba dva musí dostat slovo a domluvit se, pokud mají věci klapat. Možná máte s protějškem hodně podobný vkus, ale i tak se může stát, že se v některých představách zkrátka trošku neshodnete a bude to chtít kompromis!

Panna
Karta Měsíc
vás upozorňuje na iluze a falešné přeludy, které vám mohou teď v lásce hrozit. Tak jako na obrázku na kartě psi marně vyjí na noční Měsíc, možná i vy vynakládáte svoji milostnou pozornost směrem, který nikam nevede. To platí především pro nezadané Panny, měli byste přehodnotit, jestli člověk, po kterém toužíte, skutečně stojí za vaši pozornost a jestli si ji zaslouží. Neplýtvejte svojí láskou na někoho, kdo o vás nestojí nebo komu nemůžete věřit! Něco podobného však platí i pro nefunkční partnerské vztahy. Položte si otázku, jestli je reálná šance, že se protějšek změní k lepšímu, nebo je to jen iluze a věci jsou zkrátka takové jak jsou. Možná to zní trošku pesimisticky, ale opak je pravdou. Když si nalijete čistého vína a nebudete si někde dělat falešné naděje, pak nakonec najdete mnohem snáz a rychleji skutečné milostné štěstí. A snad si i užijete krásný valentýnský večer po boku někoho, na koho se můžete skutečně spolehnout! Ať už je to váš dlouhodobý partner nebo úplně nová známost!


Váhy
Karta Tři mince
vám přináší stabilitu v lásce v podobě jistot, které jste si společně s vašim protějškem již vybudovali. Je to velmi příjemný pocit uvědomit si, že jste společně již urazili hezký kousek cesty, takže máte o Valentýnu určitě dobrý důvod k oslavě. Bude hezké připomenout si i nahlas, co všechno se vám již spolu povedlo, oslavit své společné životní úspěchy a taky na ně navázat a dělat si další plány do budoucna. Teď když už víte, co společně dokážete, to bude mnohem jednodušší než kdysi, a máte dobrý důvod k optimismu. Pro nezadané je tato karta výzvou rozhlédnout se po potenciálním protějšku mezi vašimi přáteli. Bude to o to jednodušší, že už se s tímto člověkem znáte, spojují vás společné zážitky, a víte, že se můžete jeden na druhého spolehnout. To všechno jsou cenné devizy do společného života, které vám umožní sblížit se mnohem rychleji, než kdybyste začínali od nuly s někým, koho vůbec neznáte. Navíc máte společné zájmy a cíle, a to je tak důležité!

Štír
Karta Poustevník
nepatří zrovna mezi zamilované karty, právě naopak, věští vám spíš osamělejší období, případně dočasné odloučení od vašeho stávajícího partnera – třeba z důvodu práce nebo cestování. Letošní Valentýn se tedy ponese možná spíše v telefonickém duchu, a pokud jste single, asi se na tom prozatím ještě nic nezmění. Ale nezoufejte, protože všechno má i své plusy, a v tomto případě jsou dokonce dosti výrazné. Dřív, než se vrhnete do nového milostného vztahu, potřebujete si ujasnit některé věci sami uvnitř sebe, jako třeba svá očekávání od lásky, ideální vlastnosti vašeho partnera a mnoho dalšího. K tomu je potřeba samota a klid, abyste se mohli lépe zaposlouchat do hlasu své duše a intuice. Tak co, tušíte už, copak vám chce říct? Až přijde ta správná doba, ideální protějšek se objeví sám od sebe a bude to přesně ten člověk, kterého hledáte. Tak tomu dejte čas a naučte se vychutnávat si krásy samoty i když kolem vás všude hučí přeslazené valentýnské reklamy! Kdo si počká, ten se dočká!

Střelec
Karta Devět mečů
naznačuje, že vaše duše a srdce se zbytečně trápí starostmi, které byste klidně mohli nechat být! Nějaká nepříjemnost týkající se lásky nebo partnerského života vám po nocích nedá spát a pořád o tom musíte přemýšlet z jedné nebo z druhé strany. Ale takhle se řešení sotva doberete, naopak si jen přiděláváte zbytečné starost a trápení. Je hodně pravděpodobné, že z pohledu vašeho protějšku se jedná o pouhou banalitu, takže byste ji s klidným svědomím mohli přestat řešit Zahoďte tedy starosti, a raději zaměstnejte mysl plánováním valentýnského programu a zážitků! Jestliže jste nezadaní, to, co vás trápí, je pravděpodobně neopětovaná láska. Místo nekonečného přemýšlení, jak ještě byste mohli vysněný protějšek zaujmout, raději přijměte fakt, že možná je vám souzen někdo úplně jiný! Pokud to má být to pravé ořechové, pak si nemusíte dělat žádné starosti a všechno se odehraje úplně samo a spontánně! Láska by zkrátka měla fungovat i bez přemýšlení, jinak to prostě není ono a nestojí to za ty starosti a nervy!


Kozoroh
Karta Šest mincí
vám v lásce věští bohatou a zaslouženou odměnu za vaše snažení. Na vztahu je potřeba pracovat, a teď se vám jasně ukáže, že se to vyplatilo. Jako Kozorozi jste prakticky založené znamení zemského živlu, takže jistě dobře víte, o čem je řeč. Lásku berete vážně a vztahu, ve kterém vidíte perspektivu, toho dokážete v životě hodně podřídit. A to vám přinese sladké ovoce nejen pro tento valentýnský večer. Je vám přece o dlouhodobý svazek a budoucnost. I když takový krásný a vášnivý večer vás taky dokáže velmi potěšit, o tom žádná! Ale není to na prvním místě! Nezadaným Kozorohům tarot věští, že váš nadějný protějšek konečně zareaguje na vaše milostné snažení. Trpělivost a námaha se vám vyplatí a bude to vypadat velmi nadějně! Jestli i dlouhodobě, to ukáže až čas, ale rozhodně si užijete krásnou valentýnskou romantiku, která bude stát za to. Karty pro vás mají velmi příjemné sdělení, že když se o něco skutečně snažíte a velmi to chcete, lze toho s trpělivostí dosáhnout – i v lásce!

Vodnář
Karta Hvězda
je to nejkrásnější poselství, které vám tarot může přinést, a pro vás Vodnáře je extrémně příznivá! Je to velmi mocná karta naděje a inspirace, a věští vám, že po svém boku budete mít protějšek, se kterým budete sdílet smysl života a optimistické plány do budoucna. S vaší láskou vás bude sbližovat nejen milostná vášeň, ale hlavně podobný pohled na svět a život, podobné cíle a chuť věnovat se společně něčemu smysluplnému. Říká se, že láska není dívat se jeden na druhého, ale dívat se společně stejným směrem, a přesně o tom to teď bude! Ať už se jedná o vašeho dlouhodobého partnera nebo novou známost, bude krásné a naplňující povídat si o tom, co vás v životě těší a naplňuje motivací, a dělat si společně ve dvou plány a nové společné projekty, které dají vašemu soužití hlubší smysl. Přesně o něčem takovém jste vždy snili, a teď se vám vaše sny konečně splní. Takže i valentýnskou romantiku a krásnou atmosféru máte zaručenou. A nebude to vůbec nic povrchního!

Ryby
Karta Rytíř pohárů
je nádherná karta lásky, něhy a milostného štěstí. Ukazuje, že vaše srdce je připravené rozdávat lásku se vším, co k tomu patří, včetně přijetí partnerových nedostatků se stejnou láskou a porozuměním, s jakými přijímáte jeho přednosti. A váš protějšek bude naladěn na podobnou vlnu, budete se po jeho boku cítit velmi milovaní a zcela pochopeni. A to je velká vzácnost, kterou si budete vážit! Hlavně pro nezadané Ryby je tato věštba extrémně příznivá, protože to znamená, že konečně potkáte toho pravého či tu pravou! A pokud jste zadaní, pak se vám potvrdí, že jste si vybrali správně, a váš vztah se o Valentýnu ještě více prohloubí a zintenzivní. Užijete si nádherný romantický večer plný lásky a krásných zážitků! Důležité však je nezapomínat na vyznání lásky a upřímné projevy citů. Nenechávejte si tyto krásné pocity pro sebe, ale podělte se o ně s člověkem, kterého se týkají, není důvod se ostýchat. Zaručeně to bude významný krok k ještě většímu sblížení!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.