Home - Články - Únorový úplňkový horoskop lásky 2022

Únorový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 14. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Únorový úplňkový horoskop lásky 2022

Valentýnský úplněk přichází ve středu 16.2.2022 v 17:56 v ohnivém znamení Lva. Víte, co vám přinese?

sdílet článek na facebooku

Beran
Beranům je Lví Luna velice spřízněná, takže se máte jistě na co těšit. Úplňkový večer vám slibuje vášeň a žhavé chvilky! Ve vztazích to však může začít drhnout na praktických otázkách, protějšek bude vyžadovat serióznost a odpovědnost.

Býk
Venuše s Marsem se setkali ve spřízněném Kozorohu, a to je pro vás Býky vynikající zpráva! Konečně dojde i na otázky, které jsou pro vás v lásce důležité, a to je budování společného domova a stabilního zázemí, které potřebujete ke štěstí.

Blíženci
Pokud se chcete před svou polovičkou blýsknout i těsně po Valentýnu, nezapomeňte dát najevo vaši serióznost a solidní přístup k vážným záležitostem. Pro rozlétané Blížence je to docela výzva, ale přinese vám to dlouhodobé milostné úspěchy.


Rak
Venuše v Kozorohu je k vám v opozici, takže budete mít pocit nedostatku citů a bude vám chybět něha. Ale je důležité si uvědomit, že váš partner projevuje lásku poněkud praktičtějším způsobem, třeba tím, jak o vás pečuje.

Lev
Pro vás Lvy je tento úplněk mimořádně významný a přinese vám příliv nové energie. Díky tomu budete pro opačné pohlaví přitažlivější a snadno kohokoliv zaujmete. Především však patří tento čas vaší vlastní duši, takže si najděte čas i na rozjímání o samotě.

Panna
Venuše a Mars v Kozorohu přejí zemskému znamení Panny a dodávají vám pocit jistoty a stability v lásce. Tento úplněk pro vás bude velice příjemný a užijete si ho s protějškem naladěným na stejnou vlnu. A to je víc než skvělé!


Váhy
Venuše v Kozorohu vás potrápí požadavky na praktičnost v lásce, i když pro vás je důležitější romantika a city, než takové přízemnosti. Mohou hrozit neshody s partnerem ohledně financí nebo kariérních záležitostí.

Štír
Nelze říct, že by vám aktuální konstelace nějak zvláště přály. Spíš si budete muset na splnění vašich tajných dnů ještě počkat, ale naštěstí vám jako Štírům trpělivost rozhodně nechybí! Takže se nebudete za ničím honit a budete patřičně nároční.

Střelec
Měsíc ve Lvu slibuje Střelcům žhavou vášeň a šanci si vynahradit, co jste nestihli o Valentýnu. Ale i když to bude především o zábavě a užívání si, nezapomeňte ani na hlubší city a dopřejte protějšku pocit, že to s ním myslíte vážně!


Kozoroh
Milí Kozorozi, vám teď velmi přeje Venuše i Mars a setkávají se přímo ve vašem znamení! To znamená velkou vášeň a lásku, která ví co chce a kam směruje! S partnerem budete mít společné praktické cíle a budete si navzájem oporou!

Vodnář
Tento úplněk poblíž vašich narozenin patří pro vás k nejsilnějším v roce. Slunce ve vašem znamení Vodnáře vám přináší hlubší kontakt s vlastní duší, a to se projeví i v lásce. Budete sami sebou, i když to někdy může přinášet komplikace a omezení.

Ryby
Přesně víte, co v lásce chcete, ale zřejmě si na to budete muset ještě chvíli počkat. Hvězdy teď příliš nepřejí něžným a romantickým citům, po kterých toužíte. Raději než ztrácet čas s někým, kdo se k vám nehodí, si užívejte klid a pohodu o samotě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.