Home - Články - Srpnový úplňkový horoskop lásky 2021

Srpnový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 17. 8. 2021
čas čtení: 4 minuty

Srpnový úplňkový horoskop lásky 2021

Poslední prázdninový úplněk nás čeká 22.8.2021 ve 14:01 a bude již podruhé v řadě ve znamení Vodnáře. Víte, co vám přinese jeho mocná síla?

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunce je ještě poslední den ve spřízněném znamení Lva, které vám umožňuje naplno projevit ten oheň, který se ukrývá ve vaší beraní povaze. Tak si dopřejte trochu letní divokosti a nespoutanosti – pokud jste zadaní, tak samozřejmě po boku zákonitého protějšku! Hvězdy totiž přejí letní vášni a neobvyklým zážitkům!

Býk
Mars ve spřízněném znamení Panny vám připomíná, milí Býci, že pokud po něčem v lásce skutečně toužíte, pak je potřeba sebrat odvahu a prostě si o to říct. A protože je vám zároveň příznivě nakloněn vládce komunikace Merkur, jistě se vám povede najít ta správná slova, aby to bylo jasné a jednoznačné. Pak se můžete těšit na milostné úspěchy!

Blíženci
Zrozenci v Blížencích se mohou těšit na krásný a romantický úplněk – příznivým světlem vám svítí Luna ve Vodnáři i Venuše ve Váhách! Jsou to stejně jako vy znamení živlu vzduchu, takže jistě dojde na to, co vás baví – a to jsou rozhovory a sdílení společných názorů s vaší láskou! To je pro vás totiž neodolatelně sexy, jakkoliv to může někomu znít divně!


Rak
Ve vašem znamení Raka teď nejsou žádné planety, a tento úplněk proto pro vás bude patřit mezi ty klidnější. Hodně ovšem závisí na tom, v jakém znamení se narodil váš protějšek, protože na některá znamení bude naopak působit Luna hodně silně, a možná si pak budete muset o něčem popovídat a ujistit vaši polovičku o své lásce.

Lev
Tento úplněk patří pro vás mezi ty nejsilnější v roce, a platí to hlavně pro ty Lvy, kteří se narodili na konci tohoto znamení a slaví teď někdy své narozeniny. Luna, Jupiter a Saturn společně v protilehlém Vodnáři vás ovšem mohou trochu poškádlit a přinutit podívat se na vaše cíle v životě i v partnerství z trochu jiného úhlu, než jste zvyklí!

Panna
Merkur s Marsem ve vašem znamení vám umožňují lépe se projevit a ukázat ve vztazích, co je pro vás skutečně důležité. Komunikace v lásce teď bude pro Panny snadná, a dokonce zvládnete i ten nesnadný úkol, dát najevo vyhlédnutému protějšku, že o něj stojíte! Zadaným Pannám se zas bude hodit ve vztahu iniciativa a aktivita.


Váhy
Vy, milé Váhy, teď patříte mezi miláčky horoskopu, protože planeta lásky Venuše teď prochází vaším znamením, a to značí, že vás bude opačné pohlaví obdivovat přesně takové, jací jste! Navíc vám přeje Luna ve Vodnáři, a snadno se tedy naladíte s protějškem na stejnou vlnu a budete si společně užívat krásné letní zážitky!

Štír
Pro vás, milí Štíři, se na tento srpnový úplňkový čas nechystají žádná větší překvapení a všechno nejspíš zůstane při starém. Užijte si tedy v klidu a pohodě zbytek léta a vychutnejte si všechno krásné, co k vám přichází, protože se na vás nevalí žádné problémy ani stres, zkrátka si můžete odpočinout, a to se počítá!

Střelec
Slunce pomalu opouští vám spřízněné znamení Lva, a to je jasný signál, že když si letos ještě chcete užít letní vášeň, musíte si pospíšit! Vodnářský úplněk přeje spontánním bláznivým nápadům, které budou kořením každého letního románku, ale taky umí hezky oživit dlouhodobé partnerské vztahy a vrátit jim tu správnou jiskru!


Kozoroh
Kolem úplňku se setkávají Mars a Merkur ve spřízněném znamení Panny a vybízí vás k činům a aktivitě. Jako Kozorozi jste prakticky založeni lidé, a dobře víte, že když něco chcete, musíte se o to taky snažit a říct si o to, co potřebujete – a platí to i v lásce! Aktivita se vám vyplatí a potvrdí se vám, že cílevědomost má smysl i ve vztazích.

Vodnář
Tento úplněk bude pro vás Vodnáře velmi významný, a nejvíc to platí pro ty z vás, kdo jste se narodili až na konci tohoto znamení, tedy po polovině února. V lásce vám navíc bude pomáhat Venuše ve spřízněném znamení Vah, takže se můžete těšit na opravdu romantický závěr léta, plný vášně, ale také porozumění a souznění!

Ryby
Luna jen chvíli po úplňku vstoupí do vašeho znamení, milé Ryby, takže kromě Vodnářů si i vy užijete neobyčejné a výjimečné chvíle pod plným Měsícem. Intenzivní to bude hlavně pro únorové Ryby, vy si teď můžete ujasnit hodně věcí o vašem životním směrování, a netýká se to zdaleka jen lásky a vztahů, i když v těch se vám bude taky dařit!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.